- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
ICS alatt sem lehet kirakni beállításokat az értesítési sáv alá?
-
slice14
veterán
Hát nemtom de az usbtár írási/olvasási sebsebég elég gáz...
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Én se kaptam még meg a frissítést, viszont a hozzászólásokat olvasva nem is baj egyelőre, hátha addigra már a 4.0.4-est kapom...
Biztos vagyok benne, hogy januárban jönni fognak majd a fixek a jelenlegi problémákra. (de már lehet két ünnep között... )
Szerintetek érdemes factory resetet csinálni majd? Kitakarítani a sok szemetet... -
addikt
Én OTA update után eddig mindig nyomtam a régi Nexus One-on totál reset-et. Ez egy ilyen rossz szokás, de ettől jobban érzem magam. Abból baj, sose lehet.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
kolosanyi
veterán
Nálam sokszor a 360p is akad, 480 meg még sose ment folyamatosan. De lehet, hogy csak én vagyok kényes rá és másnak még nézhető az alap 360-as szint is. (Viszont 1,4 GHz-en tényleg folyamatos a dolog.)
(#10370) asimon
Nem az Android szar, hanem a Flash. Egyébként ha a WP7 ennyire überfasza, akkor azt áruld már el, hogy ott hogy néztél akadásmentes Flash videót.(#10371) mgTerminator
Jó, de az azért kicsit erősebb vas.(#10373) Slukkica
Hm. Nálam ugyanaz a ROM van fent és érezhetően akad, a 480 meg kb diavetítés. Nem lehet, hogy az Opera nem szereti a Flasht? (Csak mert én azt használom.) -
_NCT
őstag
válasz ciceroo #10505 üzenetére
Még nem próbáltam, de gyanítom igen.
Na most velem olyan történt, hogy a telefont OTA letöltötte az ICS-t, ellenőrizte, ráböktem hogy restart & install, elkezd visszaszámolni 10-ről, majd egyszer csak kiírja hogy "your system is up to date" és ennyi, nem történik sem install, sem reboot, semmi Nos úgy érzem inkább maradok, a hagyományos SD kártyáról telepítős játéknál, mert ez már most gázos
Viszont az ilyen letöltős oldalakon szeretem ám, hogy egy kikúrt MD5 ellenőrző összeget b*sznak kitenni, ha brick lesz a telefon, meg így jártál fiam.... Vagy csak nekem vannak nagy igényeim....
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
De milyen hibákkal van teleírva a topic? Szerintem nagyon jó lett! Ami engem zavar csak a képek. Minden egyéb funkciója szerintem csak jobb lett, vagy olyan új funkciók vannak, amiket még meg kell szokni és emiatt nem biztos, hogy istenítjük még... De az, hogy hibák lennének?! Szerintem nincs semmilyen hiba. Perfekt a cucc kb!
-
_NCT
őstag
válasz ciceroo #10505 üzenetére
Megcsináltam, feltelepült, arról az oldalról, amit korábban linkeltem.
Így van, felmásoltam sd gyökerébe a zip file-t, azután vol-up + power gomb, kiválasztottam a recovery-t, majd megint vol-up + power azután wipe data/factory reset --> wipe cache-->reboot, majd ugyanez a játék, recovery-be be, install zip from sd card, kiválasztod a zip-et, vársz, és örülsz.
Nálam az MD5 így néz ki: 9CF66F890E71708F458DF9932E5206B3 *VQ8PQk_V.zip fájlról beszélünk. Tehát ha te is hasonló összeget kapsz, valszínű jó lesz
Továbbá gyári, nem rootolt a készülékem!
Update: persze hogy töröl mindent, én legalábbis új rendszert így szoktam feltenni a későbbi anomáliák elkerülése végett. Amúgy meg gmail leszinkronizálta az appjaimat, így visszaállította 2 perc alatt, amit eddig feltettem és csá. Megvan minden.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
tome0001
senior tag
Srácok! Kiírta a teló hogy frissítést talált. letölti, majd mikor rányomtam hogy telepítés kiírta hogy csatlakoztassam a töltőt (30%-on volt az akksi). csatlakoztattam, és azzal a mozdulattal visszadobott a főképernyőre. A beállítások-névjegyek-frissítések menüben nem írja hogy lenne új frissítés. próbálkoztam már újraindítással is, így sem írja. van valakinek valami ötlete hogy hova tűnt a telóról a letöltött ICS? Köszi
-
addikt
Én két Nexus S-el próbáltam. Összeérintettem a hátulját és rezzenést kísérve előjött egy menü, hogy "Touch to Beam". Bankkártyádat szerintem hiába nyomkodod neki. Ha meg fizetni szeretnél a telefonnal, a Google Wallet kell neked.
-
doddencs
senior tag
hogyan tudok hard resetet nyomni?
-
addikt
NFC képes készüléket. De mivel egyenlőre tudtommal az ICS Android telefonokon van ilyen, nincs túl sok lehetőséged. Illetve próbáltam egy Nokia 701-el is, amiben van NFC, de csak rezzen és semmit sem csinál. Mivel nem tudja a "beam" funkciót.
Bocs a duplázásért...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jackbacsi87 #10530 üzenetére
Igen, valahogy nem akarja nekem sem azt hinni a wallet, hogy US vagyok. Pedig market enablerben kiválasztom...
[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
Valakitől kaphatnék erre választ? S.O.S lenne. Köszi
-
_NCT
őstag
válasz tome0001 #10533 üzenetére
Ha visszaolvasol egy kicsit, választ kapsz a kérdésedre, nem kell sokat, hiszen ezen az oldalon van, én is így jártam, no para, ott a zip-es leírás.
Mellesleg nem hagysz ki sokat, nekem vaalahogy nem tűnik olyan folyamatosnak, mint a 2.3.6 például, de ma már nem mókolok vele, majd holnap feldobok valami custom Rom-ot.
[ Szerkesztve ]
-
kerjani
aktív tag
Nekem is felajánlotta a frissítést. Gondoltam feltöltöm, újraindítom és frissítek. De mire a restart óta nem ajánlja fel a frissítést menüből sem
Nem értem hogy van ez Ha nem frissítek azonnal, megkapja más a frissítést helyettem?A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
szkorhetz
őstag
Akciós a Voodoo Sound control plus! Mindössze egy dollárért megvehető, én meg is vettem és már ICS Support is van benne
-
doddencs
senior tag
az sd tárat mire érdemes formázni? és milyen egységre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest