- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
Snowy_owl #22058 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Hasonló elvet vallottam magam is, mivel sok inkompatibilitás volt az általam használt alkalmazások / szolgáltatások terém már KitKat esetében is. Annyira kitartottam, hogy tegnap este, miközben a hír hatására e fórumot olvasgattam, illetve az összefoglalóban linkelt Logout cikket a mentésről, még a 4.3.2 üzemelt Nexus 7-en. Igazából ez volt az egyetlen rendszer tavaly szeptember óta, amivel használtam; mikor átvettem, akkor került rá OTA frissítésként.
Olvasás közben töltögettem is le a szükséges állományokat - LXR21P-vel kezdve -, hogy ma épp ráérek, majd frissítek. Már csak azért is, mert hónapok óta lökdösöm félre az értesítést, miszerint letöltötte a készülék a frissítést - 4.4.2 -, újraindítás után telepítené is.
Stauffenberg fórumtárshoz hasonlóan én vagyok a családi berepülő pilóta minden kütyü esetében, sőt, a továbbadott készülékek gondjait is nekem illik megoldani - bár ifjabb Lánykám már komoly segítség e téren.
Nos, felkészültnek érezve magam, valamint elfogyott az olvasatlan hozzászólás, gondoltam egy merészet, és végre nem félrelöktem az értesítést, hanem engedtem a 4.4.2 telepítését - este 11-kor. Mikor épp használatba vettem volna a "friss" rendszert, jött is a következő értesítés 4.4.3-ról - egész addig, hogy 0:45-re már 5.0 volt a készüléken. 01:30-ig nézegettem, indítgattam a "kritikus" alkalmazásokat - minden hibamentesnek tűnt, kivéve root jogot, valamint az ezt igénylő Stickmount-ot, bár ez természetes is. Hagytam töltőn, pedig már frissítés előtt 100%-on volt az akku, és lezártam a kijelzőt.
Ma reggel 7 körül levettem töltőről, AXN Player után most TuneIn tesztje folyik - kedvenc rádiómat hallgatom lezárt kijelző mellett, Bluetooth-os kihangosítással. Ez esetben az akku merítését tesztelem, a mostani műsor 10:00-ig tart, 95%-ról indult TuneIn 07:45-kor. Igazából TuneIn frissítését halogatom most, mert egy továbbadott Huawei S7 Slim-re már vissza sem tudtam telepíteni, mikor kellett, és másik készüléken friss programként pont azt az adást nem listázta ki, ami miatt elkezdtem használni. OTA miatt megmaradt adatoknak köszönhetően most még megvan, és bár már van az adásnak külön alkalmazása, jobb lenne az aktuális helyzet
Hibát még nem tapasztaltam, nálam minden gördülékenyen indult eddig (kopp-kopp-kopp). -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Snowy_owl #22053 üzenetére
Elég vegyes, sokan arról számolnak be, hogy nagyon szépen fut, másoknak meg használhatatlanul szaggat meg lefagy percekre. Egyelőre tippünk sincs, hogy mitől függ, mert újratelepítés vagy factory reset sem oldja meg.
Az elején úgy nézett ki nálam hiba nélkül fut, de sajnos nálam is előjött a labilitási gond. Most tesztelem azt az elméletet, hogy a Facebook alkalmazás csinálja. Este letöröltem, azóta megy rendesen, de még kell neki 1-2 nap teszt, mert amúgy is voltak pár órás ciklusok amikor semmi gond nem volt vele.
Szerk: Itt arról ír valaki, hogy a problémát a Google Now Launcher okozza. Ez az alap launcher a Lollipopban, de a 2012-es Nexus 7 esetén a régi (KitKat-féle) van csak benne alapból. Talán nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Foxpost
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest