- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
Snowy_owl #22058 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Hasonló elvet vallottam magam is, mivel sok inkompatibilitás volt az általam használt alkalmazások / szolgáltatások terém már KitKat esetében is. Annyira kitartottam, hogy tegnap este, miközben a hír hatására e fórumot olvasgattam, illetve az összefoglalóban linkelt Logout cikket a mentésről, még a 4.3.2 üzemelt Nexus 7-en. Igazából ez volt az egyetlen rendszer tavaly szeptember óta, amivel használtam; mikor átvettem, akkor került rá OTA frissítésként.
Olvasás közben töltögettem is le a szükséges állományokat - LXR21P-vel kezdve -, hogy ma épp ráérek, majd frissítek. Már csak azért is, mert hónapok óta lökdösöm félre az értesítést, miszerint letöltötte a készülék a frissítést - 4.4.2 -, újraindítás után telepítené is.
Stauffenberg fórumtárshoz hasonlóan én vagyok a családi berepülő pilóta minden kütyü esetében, sőt, a továbbadott készülékek gondjait is nekem illik megoldani - bár ifjabb Lánykám már komoly segítség e téren.
Nos, felkészültnek érezve magam, valamint elfogyott az olvasatlan hozzászólás, gondoltam egy merészet, és végre nem félrelöktem az értesítést, hanem engedtem a 4.4.2 telepítését - este 11-kor. Mikor épp használatba vettem volna a "friss" rendszert, jött is a következő értesítés 4.4.3-ról - egész addig, hogy 0:45-re már 5.0 volt a készüléken. 01:30-ig nézegettem, indítgattam a "kritikus" alkalmazásokat - minden hibamentesnek tűnt, kivéve root jogot, valamint az ezt igénylő Stickmount-ot, bár ez természetes is. Hagytam töltőn, pedig már frissítés előtt 100%-on volt az akku, és lezártam a kijelzőt.
Ma reggel 7 körül levettem töltőről, AXN Player után most TuneIn tesztje folyik - kedvenc rádiómat hallgatom lezárt kijelző mellett, Bluetooth-os kihangosítással. Ez esetben az akku merítését tesztelem, a mostani műsor 10:00-ig tart, 95%-ról indult TuneIn 07:45-kor. Igazából TuneIn frissítését halogatom most, mert egy továbbadott Huawei S7 Slim-re már vissza sem tudtam telepíteni, mikor kellett, és másik készüléken friss programként pont azt az adást nem listázta ki, ami miatt elkezdtem használni. OTA miatt megmaradt adatoknak köszönhetően most még megvan, és bár már van az adásnak külön alkalmazása, jobb lenne az aktuális helyzet
Hibát még nem tapasztaltam, nálam minden gördülékenyen indult eddig (kopp-kopp-kopp). -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Snowy_owl #22053 üzenetére
Elég vegyes, sokan arról számolnak be, hogy nagyon szépen fut, másoknak meg használhatatlanul szaggat meg lefagy percekre. Egyelőre tippünk sincs, hogy mitől függ, mert újratelepítés vagy factory reset sem oldja meg.
Az elején úgy nézett ki nálam hiba nélkül fut, de sajnos nálam is előjött a labilitási gond. Most tesztelem azt az elméletet, hogy a Facebook alkalmazás csinálja. Este letöröltem, azóta megy rendesen, de még kell neki 1-2 nap teszt, mert amúgy is voltak pár órás ciklusok amikor semmi gond nem volt vele.
Szerk: Itt arról ír valaki, hogy a problémát a Google Now Launcher okozza. Ez az alap launcher a Lollipopban, de a 2012-es Nexus 7 esetén a régi (KitKat-féle) van csak benne alapból. Talán nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged