Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Annyira nem vagyok benne otthon, de a wikipédiára támaszkodva (lehet hiba), a 600-ban Krait 300, míg az S4 Pro-ban Krait 200-as proci van. Hogy a kettő valóban csak az órajelben tér el, azt nem tudom.
PistiSan
Lehet kivárom inkább mi lesz ennek a mizériának a vége. Hátha csak szoftveres és lehet javítani.
A google hivatalosan nem foglalt állást a témában? -
assemble
addikt
Mert abbol nem is volt olyan megjeleneskor, amikor meg lett, nem jott be.
Elso szeriabol itthon eppen hogy a kisebb (8 gigas verzio) nem volt hivatalosan eleinte, csak a nagyobb 16 gigas. Most meg pont forditva van... De kivancsi vagyok h tenyleg lesz-e 32 gigas wifi only par heten belul hivatalosan, meg nem lattam olyat kiirva sehol. -
silmatauki
őstag
"Azért kérdezem, mert később ha váltani akarok nagyobb 10" körüli tabletre, akkor ott az ipad3-4 is benne van a pakliban."
Ha MKV-ket akarsz lejátszani, akkor egyértelműen jobb választás az Android. Az iOS csak trükközéssel tud MKV-t hardware gyorsítással lejátszani, ami eleve jópár dolgot kizár – pl. AirPlay használatát (lásd az előző posztjaim itt alább). Plusz, ha nincs jailbreak, akkor a zárt rendszer is igencsak idegesítő tud lenni. Végül, ha Lightning csatis gépet veszel (iPad 4+ stb.), akkor, szoftveres dekódolásnál vagy képernyő-meghajtásnál a képminőség is lényegesen gyengébb lesz, mint SlimPort-nál (Nexus 7 2013, Nexus 4 stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest