- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Annyira nem vagyok benne otthon, de a wikipédiára támaszkodva (lehet hiba), a 600-ban Krait 300, míg az S4 Pro-ban Krait 200-as proci van. Hogy a kettő valóban csak az órajelben tér el, azt nem tudom.
PistiSan
Lehet kivárom inkább mi lesz ennek a mizériának a vége. Hátha csak szoftveres és lehet javítani.
A google hivatalosan nem foglalt állást a témában? -
assemble
addikt
Mert abbol nem is volt olyan megjeleneskor, amikor meg lett, nem jott be.
Elso szeriabol itthon eppen hogy a kisebb (8 gigas verzio) nem volt hivatalosan eleinte, csak a nagyobb 16 gigas. Most meg pont forditva van... De kivancsi vagyok h tenyleg lesz-e 32 gigas wifi only par heten belul hivatalosan, meg nem lattam olyat kiirva sehol. -
silmatauki
őstag
"Azért kérdezem, mert később ha váltani akarok nagyobb 10" körüli tabletre, akkor ott az ipad3-4 is benne van a pakliban."
Ha MKV-ket akarsz lejátszani, akkor egyértelműen jobb választás az Android. Az iOS csak trükközéssel tud MKV-t hardware gyorsítással lejátszani, ami eleve jópár dolgot kizár – pl. AirPlay használatát (lásd az előző posztjaim itt alább). Plusz, ha nincs jailbreak, akkor a zárt rendszer is igencsak idegesítő tud lenni. Végül, ha Lightning csatis gépet veszel (iPad 4+ stb.), akkor, szoftveres dekódolásnál vagy képernyő-meghajtásnál a képminőség is lényegesen gyengébb lesz, mint SlimPort-nál (Nexus 7 2013, Nexus 4 stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest