- VoLTE/VoWiFi
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #16820480 #6709 üzenetére
Zárójelben megjegyzem, hogy annyi fejleményem volt az ügyben, hogy jól összevesztem az eladóval, és a platform (Taobao) közbelépésére volt szükség, hogy hajlandó legyen visszavenni a tabletet. Azt is csak úgy, hogy előbb tegyem vissza az eredeti 4.3-as fw-t, mert ha nem megy az sem fel, akkor én szúrtam el a frissítésnél. Az amúgy felment, bár elsőre nem bootolt be, de újraindítás után eljutott a Google fiók megadásáig, ez már nekem elég, hogy visszaküldjem.
Gondolom a háttértár, vagy a RAM sérült, és amikor bizonyos helyre ír, akkor meghal a rendszer, a 4.3 pedig kisebb a 6.0-nál, vagy 5.1-nél, így az még elfutogat valahogy. De lehet, hogy tök más gond van vele. Mindegy, nem érdekel, szívjon vele más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest