Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Nálam azt a szintet hozza most titkosítással, mint az előző verziót titkosítás nélkül.
Szerintetek ha kikapcsolnám, még ennél is faxább lenne? -
horvathkrisz
addikt
válasz
dozsabalint #1813 üzenetére
Azért mert a titkosítás alapból belassítja a telefont.
Eddig nem volt titkosítva, hozzá voltam szokva a jóhoz.
Most jól elb@szt@m, alig várom hogy hazaérjek és visszategyem a régit. Persze titkosítás nélkül... -
horvathkrisz
addikt
válasz
dozsabalint #1807 üzenetére
Felraktam, de akad mint a szar.
Lehet hogy azért mert bekapcsolta a titkosítást? -
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #1601 üzenetére
De szépen megfogalmaztad, grat.!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1587 üzenetére
Ugyan olyan mint az n5, csak nagyobb. Azt ne kérdezd, hogy miért vettem, talán csak kíváncsiságból.
Amúgy az enyém is peng, meg zörög a kameránál, de lesz@rom.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1558 üzenetére
%-ban írd.
-
horvathkrisz
addikt
Na Srácok, akkor nálam asszem ennyi volt a "gyorstöltőzés", ugyanis zizeg a töltő. Ugyan ezt produkálta N5-ön a gyári LG töltő, az is ment a kukába. Helyette 1A-es Samsung, az legalább rendben teszi a dolgát, igaz lassabban is tölt (ami jó az akksinak).
Ja, barátnőmnek az N6 gyári gyorstöltő pedig olyat produkált, hogy zavarta a képernyőt, mint amikor a VHS kazetta már szarrá volt játszva kb. Azóta az is az N9 1.5A-es töltőjével van használva, és köszöni szépen jól van.
Majd talán következő nekifutásra sikerül jobban összehozni ezt a gyors töltés-dolgot... -
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1236 üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1215 üzenetére
Faxa a teló, egy fokkal jobb mint az 5Neked is van 5x-ed?
Unokatesóm rendelt egy oneplus x-et, meghozta a postás, kibontja, bekspcsolja: nem jó a hangszóró. Gyári hibás új készülék.
-
horvathkrisz
addikt
Amúgy nektek is zörög a kamera, ha megrázzátok a telót, vagy csak én fogtam ki egy rosszat?
A gombok tuti nem lötyögnek, illetve nem adnak hangot, mert ha lefogom akkor is zörög benne valami... -
horvathkrisz
addikt
m_dawe: köszi. Ota-t gondolom ezesetben elfelejthetem.
focvis: ha bl nyitásra ugrik a garancia egy nexus telefonon, akkor most azonnal visszaküldöm a guglinak!
-
horvathkrisz
addikt
Valaki megcsinálta közületek stock romon a titkosítás kikapcsolását?
Ha igen, hogyan? Nem találok róla valami sok infót neten... -
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #1158 üzenetére
Stock rom?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
tamas.nick #1149 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy új telefonról beszélünk.
Amúgy meg 2700 mAh-s akksi, big.little belsővel párosítva nem lehet olyan szörnyű.
Én nem aggódok az üzemidő miatt. -
horvathkrisz
addikt
válasz
tamas.nick #1147 üzenetére
Az én 5x-em még nem jött meg, de az akksiról már merek nyilatkozni: egy nap, mint az összes többi telefon a világon. Szóval nem fél nap, nem két nap, hanem egy.
Ha ezt a tényt egyszer sikerül elfogadnod, soha többé nem kérdezel ilyet. -
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1145 üzenetére
"Videokészítéssel sem áll hadilábon az új Nexus, nagyon jó minőségűek a mozgóképek, nagy a differencia az UHD és a Full HD között"
Az UHD video méretéről pedig már is beszéljünk. Nem bővíthető a telefon, egyértelmű hogy a nagyobbat rendeltem, pontosan ezért amit írtál. Nem akarom besz0pni.
Szerk.: Abból még nem volt probléma, hogy maradt szabad tárhely, ellenben abból már igen, ha elfogyott.
Olyan, mint amikor erősebb autót veszel: Ha van egy kis plusz lóerő, még sose volt baj, akkor gáz, ha kellene de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- World of Warships
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest