Hirdetés
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Nemtom, de ha nem lett volna nyíltan feltüntetve a gyártói gari, tuti nem vettem volna tőlük sem. Jelen esetben már nincs feltüntetve. Most nézem az árakat, de sehol nem látok gyártói garit.
N5 esetében még kényelmesen tudtam venni megjelenés után májusban gyártói garival.
De anno 2012 augusztusában kész katasztrófa volt már beszerezni gyártói garis GNexet. -
atike
nagyúr
...mennyi is volt a Nexus 4 és mondjuk a Nexus 5 is...?
Igen a Nexus 6 már drágább volt, de ott mégiscsak volt előrelépés - nem is kevés - az elődökhöz képest.
Erre meg kijött az 5X ami gyakorlatilag alig ad többet akár csak a sima 5-höz képest is, ellenben finoman szólva is drága. És a jó szoftver ugyanúgy ott van az 5-ön is....
-
mjani1172
addikt
Dehogy felejtjük.Megfizetjük a sz...t is.
A google csak azzal foglalkozik hogy minél jobban kössön magához, a programjai és a dolgai egyre kevésbé tetszenek. Nekem a design sem tetszik,szerettem a régebbi színesebb dolgokat. Amióta megjelent a droid azóta használom,de ha legközelebb cserélek azért megnézem a Win-t.
Folyamatos memória gondok (megjavítjuk, a következő jó lesz) és egyre zártabb a rendszer,értem ezalatt, hogy már egy sd kártya is tiltott,régebben az usb-n keresztül még a tv is felismerte meg a kocsiban a fejegység ma már semmit nem lehet csak tölteni.
Kényszerítenek ezekre a hülye felhőkre,valamelyik nap próbáltam feltölteni egy 900 mb os videót a Drive-ra,20 perc után meguntam egy örökkévalóság lett volna.Az appjaik is ilyenek,nehezen használható erőszakos dolgok.
Ez a telefon pont kifejezi ezt az egészet,ebben egy komoly dolog van ( a fotó mondjuk jó) az ára.
Fölösleges ezt a telefont a Nexus 5 höz hasonlítani, az akkor (nagyon) jónak számított, a mostani egy közepes kínai szint,mondanám a MI4C-t, de az már 3gigás,és még jobban is néz ki (bár ez szubjektív)
az csak 90 ezer körül van.
Az hogy frissül nekem nem jelent annyit hogy ezért komoly pénzt adjak.A jó nyitó ár 95 ezer lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest