- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vick33
tag
válasz
zsirfecske #1806 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy várjak-e megtartsam-e az s4-et vagy mi legyen és valaki árult egy Ditech-ben vásárolt példányt hát megvettem. Nem bántam meg. Amúgy ha minden igaz 13. án megyek én is ki tehát ha kell valakinek tudok hozni nexust.
-
vick33
tag
Azért választottam az s4-et, hogy ott a gyári rendszer ha extra feature-öket akarok, de mivel van GPE változat ezért majd ha gyári androidot akarok meg a legfrissebb rendszert akkor fel rakom azt, ha meg touchwizt akkor felrakom azt. Erre megoldották hogy fél év alatt nem tudtak stabil CM romot kreálni. A 4.4 ami ugyanarra a hardverre készült pedig napi 30 szor újraindulgat... A gyári 4.3-ban a chromeban a tabok villognak bugos az opengl 3.0 és a beállítások menüben navigálás vagy a notification shade 10 szer lassabb. Köszönöm maradok a nexusnál, egy nem nexuson a CM sosem lesz fele olyan stabil és gördülékeny mint egy nexuson. Ha meg 60 fps-t akarok, akkor gopro a telefont úgyse fogom snowboardozáskor a sisakra erősíteni:-)
-
vick33
tag
Én galaxy s4-ről váltottam. Előtte nexus s-em volt úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem az a touchwiz. Elméletileg az s4 egy erőgép a g2 is az kell legyen, valahogy mégis a nexus 5 annyira más élmény akkora ugrás, mint amikor a nexus s-ről a galaxy s4-re váltottam.
Ha egyszer kapunk manual modeot a kamerához akkor 10x ezt választanám bármilyen más készülék helyett. -
vick33
tag
mondjuk nem olyan vészes ára van a miracast hdmi dongleknak
http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-WiFi-Display-Dongle-Stick-HDMI-Wireless-PTV-Support-DLNA-Miracast-/261309027616?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3cd73b5520 -
vick33
tag
válasz
leslien #1561 üzenetére
A Shure-val annyi baj van hogy lőhetnek melletted tankkal azt se veszed észre. Ez a két tok játszik melyik legyen:-) Nem tudom eldönteni. Ha nem csatlakozik senki benyelem magam a postaköltséget:-) Valamint amíg megjön nincs valakinek valami 200 forintos vacak eladó?
http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-Case-METAL-SLATE-for-Google-Nexus-5-/251368586452?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a86bc3cd4
http://www.ebay.com/itm/Caseology-LG-Google-Nexus-5-Navy-Ultra-Fit-Premium-PU-Leather-Case-Cover-/261317920736?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3cd7c307e0 -
vick33
tag
válasz
Algotis #1557 üzenetére
Játék fülhallgatók nem érdekelnek:-P Csak a Shure vonalon mozognék felfelé, vagy innen valamit:
http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-303-iems-compared-noble-4s-added-11-28-13-p-813
csak az a baj hogy pár lépéssel feljebb már drágább lenne a füles mint a telefon:-) -
vick33
tag
rendelni fogok valami márkás tokot. pl spiegen neo hibrid Az a kérdésem,hogy tudtok-e szebbet, jobbat? Csatlakozik e valaki? Ha igen dobjon egy PM-et, vagy esetleg pihen-e valakinél egy pár darab
-
vick33
tag
Én is s4-ről váltottam:-) Más világ! Szerettem azt a telefont the a GPE miatt vettem a touchwiz az nem nekem való. De Samsungék megoldották, hogy a GPE romokat csak nyögvenyelősen lehet portolni.
Most kipróbáltam a kamerát. löttem pár témát meg egy videót. A fókusz tényleg gáz, bár azt ha javítják jó masina ez. A képek gépen is szépek és élesek, van dinmika is amikor nem rontha el az expo időt. Szerintem ezek szoftveres gondok. Ha egyszer kapunk egy manual camerát mint a nokiákban akkor elég ütős lesz ez:-) -
vick33
tag
válasz
tariattila #1493 üzenetére
Mi baj volt az n4-el?
-
vick33
tag
válasz
tariattila #1488 üzenetére
feltetted a nexus 4 es exchanget? Szerintem is állat a készülék:-)
-
vick33
tag
Galaxy s4 ről váltottam ma:-) Egyenlőre szipmatikusnak tűnik a készülék. A kamera tényleg lassan fókuszál és néha nem kapja el a fókuszt, de egyébként minden nagyon pozitív:-) Kéne egy jó tok meg fólia nincs valakinek pesten eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest