Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
afi0903 #57068 üzenetére
Ha mindenképp újat szeretnél, akkor N5, igen. Van zacskós telefon bolti garival, van dobozos szintén bolti garival és van LG garis dobozos is. Természetesen az árak között elég nagy különbségek lehetnek, én a N4-et a partnero gsm-nél rendeltem, bolti garis, de korrekt cég szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest