-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Annak kell örülni, hogy lehet szoftveresen állítani. Note2-nél nagyon örültem volna ilyen lehetőségnek.
De hiszen van ilyen lehetőség, "Beállítások / Kijelző / Képernyőmód" ráadásul elég látványosan változtatja a színeket szoftveresen
Jó kis telefon ez, nincs ezzel semmi baj nekem bejön a kijelző, persze Amoled-hez képest egy kicsit fakó
Igazából a tárhely elég kicsi, persze kinek mennyi elég, nekem pl. a 80GB is kezd lassan betelni
Mondjuk azt nem értem hogy ha ez egy referencia modell akkor miért használtok főzött romokat ? ennyi erővel akkor egy sima S2 vagy S3 -al is lehet főzött romokban válogatni ízlés szerint, mert annyi van belőlük mint égen a csillag -
trance89
őstag
http://download.cyanogenmod.org/?device=mako&type=
mehet fel a legutolsó nighty, én az rc2-t használom, pár napon/héten belül pedig kint a végleges -
korpicschess
veterán
Ha engem kérdezel, akkor mondjuk a hivatalos CM-et. Én crDroid nevűt használok, főként mert kisebbé lehet tenni a nav. bar-t. Főként ilyen módosítások vannak benne, alapjában CM.
Kernelnek pedig: Semaphore. Ebben van a legnagyobb potenciál, szerintem marha jó, ingyenes az app is hozzá, a fejlesztő pedig igen profi.
Mostmár van UV, gamma értékeket is tudod az appban állítani, de erre mindenki mást javasol (mármint más értéket).
Előtte franco-t használtam. -
törölt tag
Nekem pont az Exynos procikkal van rossz tapasztalatom. Bár lehet, hogy a Samsung saját cuccaiban jobban megírja hozzájuk a drivereket, de amikor Meizu-m volt, abban az Exynos eléggé tudott melegedni, és néha elszállt az agya, és leszívta az akksit (ez driver probléma, gondolom).
Valószínűleg ez a dolog olyan, hogy a szomszéd füve mindig zöldebb, amit nem használ az ember, annál nem látja a hátrányokat sem annyira. Gyanítom, hogy minden modern SoC (ami hasonló teljesítményre képes) nagyjából azonosan melegszik.
Igazából a legjobb SoC-ok támogatottság szempontjából a TI OMAP cuccok (voltak), mert ők normális dokumentációt adtak hozzá, amivel lehetett normális drivert írni. Ellenben a Samsung, Nvidia tipikus példája a rossz dokumentációnak, ezért nehezebb jól implementálni a chipjeiket. -
SÖ
addikt
Gondoltam, ha már annyit szidom a droidot ki kéne próbálni egyet.
Egész idáig az elfolyó ram és a laggolása miatt nem érdekelt. A Nexus már majdnem úgy folyik mint az iPhone, és elmegy akár meddig egy bekapcsolással. A másik dolog amit nem is tudtam előre - gyorsabban megcsinálok vele bár mit, a jobb multitask miatt. Ami az iPhone mellett szól még mindig, hogy nem okozott soha meglepetést. Lásd indítóalkalmazás leállás, nálam egyszer az antutu kifagyott, azért is újra kellett indítani. IPhonnál ha összeomlik pl. a Safari, kidobja. Pl. a BB Q10-et képtelenség lefagyasztani, mert olyan a felépítése
Én mk809-ben gondolkodom. MiniPC TV-re -
Endless
aktív tag
Örülök neki, hogy itt vagy
Nexus 4 előtt gondolkodtam én is a Note 2-ön de már az S3 után kicsit elegem lett a Samsungból, ki akartam próbálni valami mást és a mérete is visszataszított kicsit
De cseppet sem bántam meg a Nexus 4-et, nagyon jó telefon eddigi telóim közül a legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest