Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz Blyan #14 üzenetére

De ez a letöltögetősdi eddig is működött, itt most van egy kis képzavar nem? :DDD

Az X86-ot meg nem ma fogja beérni az ARM számítási teljesítményben, de lassan elérték azt a szintet, hogy minden átlagos igényt ki tud elégíteni az is. A minap néztem a Note 10.1-en demózták az új PS Touchot. A srác rajzolgatott (Ugyanaz a Wacom cucc, mint a "kis" Note esetében), retusálgatott, és folyamatosan hozta létre az új rétegeket, csinált mindenféle maszkolásokat, vágásokat, szóval elég jónak tűnik így elsőre. De ott van pl az iPad, meg az iMovie. Simán össze lehet dobálni alap családi videókat a tableten, míg anyám 1000 éves P4-es asztalija olyan sebességgel hajtja meg a Sony Vegast, hogy az felér egy vallatással (jó, lehet nem pont ezt kéne használni). Szóval egy gyengébb hardver, de céleszközként használva, optimalizálva sokkal használhatóbb, mint egy eszetlenül erős. :K

(#15) Zoli133
    Hát ez meg ugye a tájékozatlanság és a félrevezető PR miatt van. Sajnos a gyártóknak nem az az érdekük, hogy elmondják a tényleges értékeket, teljesítményt, hanem hogy lenyomják azzal az emberek torkán a terméket, hogy "Twice as amazing" meg "The power of two"... De a "Dual core, dual channel" se volt rossz... :DDD

• kolosanyi

veterán

válasz Zoli133 #5 üzenetére

Valahogy úgy. Amúgy épp linkelni akartam neked, de akkor inkább ide rakom ki, pont idevág. Ez egy érdekes kis teszt szerintem. És ez így egyúttal Blyannak is válasz. :)

(#6) tomatos
    Volt róla szó régebben, hogy lesz teljesen offline Maps, lehet, hogy most történik ez meg. De jó is lenne...

• kolosanyi

veterán

Erre csak ennyit tudok mondani: :C
    Egyébként látszik, hogy nem hülyék ülnek ott se. Nyilván a WP, illetve a Nokia ellen megy az egész. Megveszik a Quick Office-t, ezzel is konkurenciát állítva a MS Office integrációnak. A Nokiákon ott a full offline navi, így tovább ők se halogathatják a G Maps offline működését. Teljesen logikus lépés. Érdekes lesz követni, hogy mi lesz ebből...

(#1) Binczet
    Hagyjuk már ezt. Az ARM egy teljesen más architektúra, köze nincs a kétszer akkora kapacitáshoz (már ha ezalatt a számítási teljesítményt érted).

Új hozzászólás Aktív témák