- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Én meg ilyennel tolom, de abszolút meg vagyok vele elégedve: Tally t9308.
Amúgy igen, sajnálnak rá 5k-t. Sajnos
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Gondolom ezzel a Google nem a nyomtatóhoz közeli nyomtatást akarja elősegíteni. Hanem pl. otthon vagy szabin és jön egy mail, amit a kollégáidat is érdekelheti. Vagy éppen egy formanyomtatvány. Otthonról átküldöd a munkahelyi gépedre, az úgyis be vak kapcsolva kijelentkezve. Hozzákapcsolódsz és kinyomtatod. Sima menet.
Amúgy amire te gondolsz, annak akkor lenne létjogosultsága, ha a nyomtatót be a routerbe és ip cím alapján telefonról is kapcsolódhatnál hozzá. Akkor otthon is tök jól használható volna.
-
z0d1AK
nagyúr
Feltételezem, hogy a telefonról IP alapján kapcsolódsz a géphez és úgy nyomtatod ki a papírt. Ez véleményem szerint jó dolog, ezért kell mennie a gépnek.
Amúgy nekem tetszik ez a megoldás is, már csak azt nem tudom, hogy hogyan tudnék ezzel nyomtatni én a saját nyomtatómról, ami virtual pc alól nyomtat...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest