- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha már hálózati (helyi és internet) komm. képes tv-m van, akkor miért lenne szükségem "tv okosítóra" egyáltalán?
Jah, azért mert a kompromisszum mentes Smart aranyárban van, e helyett vehetek egy közönséges tv-t és néhány tízezerért meg profibb (félprofi, vagyis félkarú óriás, ha a bug-okat is nézzük...) megoldást lehet ültetni bele, mint amire a tv gyártók képesek. -
Teasüti
nagyúr
Amúgy ez Google cucc, nyilván azok fognak elsősorban rágerjedni, akiknek amúgy is az életük szerves részét képezik a számítástechnikai eszközök és már eleve körbe vannak véve kütyükkel.
Látod nálam fel sem merült hasonló kérdés, mint mondjuk a te felhasználási szokásiddal (legyen az bármilyen, mondjuk casual fogyasztó).Bár akik kütyümániásak, jó eséllyel már eleve rendelkeznek vmi hálózati lejátszóval - Android "tv okosító", vagy box, vagy vmi -, én azt nem értem (még), hogy ezekkel hogy fog versenyre kelni (jelenleg).
-
Teasüti
nagyúr
Szóval minek egy háztartásba egy tucat céleszköz (amik ráadásul a primitív kapcsolgatáson kívül teljesen alkalmatlanok az olyan feladatokra, mint egy URL cím begépelése), ha egyetlen egyel is megoldható minden?! Főleg, ha már adott a lehetőség és nem kell külön beszerezni!
És akkor intelligens dolgokról, mint a makrózás, vagy ne adj Isten automatizálás még nem is esett szó.(#28) lapa
Amit én hiányolok az nem megoldott, mert nincs szabványos globális vezérlés a konzumer termékekre.
Én azt hiányolom, hogy mondjuk BT interfészen keresztül vagy wifi-n keresztül, vagy vmin keresztül MINDEN létező eszközt (TV, Hifi, Multimédia, kenyérpirító, stb gyártótól és típustól függetlenül) lehessen vezérelni egy általános célú eszközzel (okostelefon akár), és nem értem mi a fenének gyártunk ennyi szemetet, mint a hagyományos távvezérlők. -
Teasüti
nagyúr
Adott esetben éppen ott van a telefon, ahol a táv is.
Vagy mondhatnám, hogy a telefon mindig kéznél van.
Meg aztán olyan módon keresel tartalmat, ahogy tetszik (billyentyűzet@PC, érintőképernyő/hangbevitel@mobil, stb).
Mert a tartalom megkeresése már hagyományos módon történik, semmi köze hozzá a kütyünek.
Oda csak linkeled a tartalmat miután megvan ami kell.A táv rossz, a táv elavult, a táv felesleges (így is több táv van már egy háztartásban, mint kellene - nem kell gyűjteni őket). Ha már itt tartunk f.szé nincs még BT minden létező konzumer eszközön, hogy a távkapcsokat jó messzire el lehessen hajítani és teret engedjenek a mobil eszközöknek. Meg amúgy is kényelmetlen mindig szabad rálátást biztosítani az IR porthoz.
Persze aki nem szereti felhalmozni ezeket, ők eddig is kiválthatták intelligens távirányítókkal, de ebből is a profibb megoldások árán már felső kategóriás telefonokhoz is hozzá lehet szinte jutni. Akkor meg intelligens távirányító sem kell, mert van okostelefonja az embernek (úgy is kezd visszatérni az IR port - pl. Galaxy S4).
-
Teasüti
nagyúr
Google (Android). Hangbevitel.
Ez már annyira részletkérdés, hogy nagyon.
Semmi köze a kütyühöz.(#19) ATM_automata
Köszi!Amúgy még mindig szimpatikusabb egy ilyen. Épp most találtam, sokoldaúbb, mint a buta stick-ek. Persze a Chromecast nyilván nem ebben a ringben játszik, de ha már van egy Android Smart Box-om, akkor mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged