- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Szerintem is csalnak vagy rosszul mérnek valamit, mert bizonyos app-oknál tényleg hihetetlenül magas a szűrt reklám és adatmegtakarítás értéke. Elég csak kipróbálni az imdb programját, néhány adatlapot megnézni és utána megnézni a statot. Tudom, hogy az Amazon tulajdonában van, de akkor is hülyeség amit mutat a stat.
-
waccamár
senior tag
Nem leszel "kénytelen" nézni a hirdetéseket. Van egy tuti, 100%-os, ingyenes megoldás: NEM nézed azt az oldalt, ahol olyan és/vagy annyi reklám van, ami nem tetszik!
Ha valaki egy normális portált akar csinálni, akkor kellenek hirdetések, szponzorált posztok, stb. Persze csak ha nem jótékonysági intézmény csinálja az adott dolgot, hanem valaki aki piaci alapokon működne, és pénzt szeretne látni az egészből... VAGY lehet havidíjat kérni a felhasználóktól a reklámmentességért cserébe, de azt nagyon kevesen fizetik ki, inkább rinyálnak a reklám miatt, mert nekik minden ingyen jár
-
waccamár
senior tag
Amúgy azon sem lennék meglepődve, ha szimplán bele lenne rakva a statba egy szorzó, hogy többnek tűnjön a kiszűrt reklám
Szerintem ezek irreális számok. Persze, RENGETEG reklám van, de szerintem azért ez a "kiszűrt" szám már a másik véglet...
És ezekkel a számokkal szépen rá lehet venni más felhasználót is, hogy perkáljon a licencért, ugyanis gondolom nem pusztán jófejségből csinálják ezt az adblockert sem -
Kivancsi leszek meddig megy ez a hirdetes blokkolgatas, az ublok is iszonyat mit megszur. Azonban vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz kiszurni, mert eltunik az is ammit olvasnal/neznel. Origon is belefutottam nemegyszer.
Elobb-utobb ra fognak maszni es kenytelenek leszunk nezni ezeket a hirdeteseket.
Ezt amugy telefonon hasznalod? Nekem is kene valami jo a telomra, huawei p9 lite android 6-os fut rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mass Effect
- E-roller topik
- Revolut
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest