Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grath

HÁZIGAZDA

válasz sp8787 #89 üzenetére

Azon túl, hogy a Lords of Fallen jobban fut, szerintem semmiben nem jobb, mint bármelyik Dark Souls. A Nioh-ban a harcrendszer taktikusabb a fejlődési rendszer meg legalább mélyebbnek tűnik, de temérdek igen fontos téren sokkal kevesebbet tud, mint a Soulsok - és ezt a tesztben le is írtam.

Ez a játékkategória - nevezzük Souls-klónnak; vagy ne, mert a hozzászólásodból úgy jön le, hogy nem kedveled azt a sorozatot - egyáltalán nem az a kategória, mint a God of War. Külön játékstílusról van szó. A God of Warban nincs stamina, és baromi pörgős, sokkal több ellenféllel, rengeteg extra képességgel, egy segítővel.

• Grath

HÁZIGAZDA

válasz joysefke #74 üzenetére

Semmi köze ahhoz. Az egy meglehetősen mechanikus Dark Souls-koppintás volt, bevallottan onnan lopott világ-építési megoldásokkal (rövidítések, tábortüzek) és harcrendszerrel.

Ez még mindig God of War: sokkal gyorsabb tempójú, sokkal szélesebb, szabadabb világgal. A történet nem csak sokkal jobb, de sokkal jobban is van előadva. Az, hogy ketten mentek, már önmagában teljesen más hangulatot teremt. A viking világ nekem sokkal jobban tetszik, mint a LoF szabvány-gótikája, plusz nagyságrendekkel jobban néz ki.

---

Pár válasz pár kérdésre a topikból:
    -nem az a negatívum, hogy van magyar felirat, hanem az, hogy nem tökéletes
    -rengeteg sztori van a játékban, ez az egyik fő újítása, de nyilván nem fogok spoilerezni

---

Pár egyéb infó:
    -van néhány fontos dolog, amiről a Sony kérésére nem lehetett beszélni, szóval a cikkben említett dolgok messze nem szólnak mindenről
    -a mellékküldetések ugyan nem Witcher 3-szerű kidolgozottsággal vannak megcsinálva, de nagyságrendekkel jobb a körítés, mint szinte bármely hasonló játéknál

Új hozzászólás Aktív témák