Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haxiboy

veterán

válasz BiP #214 üzenetére

Nem mellesleg bányászat alatt közel azonos körülmények között van használva a kártya, és a legtöbb esetben karban is vannak tartva rendesen. Bár 1000x bebizonyították, nincs különbség egy bányász vs vadiúj kártya között, maximum a ventilátorok élettartama.
    Gamer gépek vs mining rigek építésénél/karbantartásánál az elmúlt években utóbbinál két kezemen meg tudom számolni hány hibás kártyánk volt, előbbinél volt olyan (és igen, azt a gépet is én raktam össze) mikor hibával hozták hogy lefagyogat a gép, kesztyűben sem volt sok kedvem hozzányúlni. Ettől persze nincs kőbe vésve a dolog hogy mindenki így tesz, ez csak az én ügyfélkörömben tapasztalt, totálisan szubjektív véleményem : a gamerek kevésbé vigyáznak az alkatrészekre, a minereknek ez pénz és nem szórakozás. :)
    Az autós hasonlat pont jó ide is, egy taxira sem mondod hogy sz@r csak azért mert 1 millió KM van benne, kizárólag városban, valószínű nagyobb törődést kapott mint bármely magánszemély autója a 60 ezrenkénti olajcseréjével :D

Új hozzászólás Aktív témák