- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Nem tudom bárki kószál-e még erre, de valaki találkozott már a beállításokban titkosítással? Elvileg a biztonsági beállítások vidékén kellene lennie, de nem látom. 3.9.3-as verzióval használom a telefont.
-
Drenadar
veterán
kijelző védelméről nem látok semmi infót.
Elnézést ha volt már téma, nem találtam meg...
Mit bír a kijelző? mennyire karcosodik?
-
süti5
őstag
Úgy látom csúszik a topic-party
-
süti5
őstag
Van még valakinek ilyen telója?
-
szakasztott
csendes tag
válasz
ergoGnomik #113 üzenetére
három és fél óra, gondolom.
igen, én is azt tapasztalom, hogy bűnösen gyorsan fogy a nafta.
nálam 25%-nál kéri a töltőt, úgyhogy esélyes, hogy állítható ez valahol.
ha rábukkansz a simátszínezőre, oszd meg
a duál aktív valóban jól működik, a hang minőségét még tesztelem, a kettes kártyán volt, hogy elégedetlen voltam.
érdekes ez a kitkat-opció, egyelőre nekem nincs okom kockáztatni egy téglásítást. milyen többletet vársz a 4.4.2-től?
összességében szeretem, ódzkodtam tőle a mérete miatt, de a nagy tenyerembe végülis belefér
igaz, hogy 2.3.5-ről upgrade-eltem (Alcatel 918D), és ez elég éles váltás, de sokszor rácsodálkozom, mi mindent tud. -
ergoGnomik
tag
Vasárnap üzemeltem be a saját példányomat. Eddigi tapasztalataim az alábbiak. Minimális használattal (két SMS-t kaptam és két nyúlfarknyi hívást), amennyire képességeimből telt energiatakarékosra állítva (csak GSM kapcsolat, nincs Google fiók, ne akarjon frissíteni semmit, processzor menjen csak lassan – végül is csak telefonként akarom használni) három és fél nap alatt lement a töltés 10%-ra. Gondolom, aki intenzíven használja, annak egy napig is csak nyögvenyelősen fogja kibírni. Az ébresztő cserrengése (és ennek alapján gondolom a kihangosítás is) elég hangos, én visszább vettem a hangerejéből. Jópofának tűnik, hogy néhány funkciót már rögtön a feloldás mozdulatával el lehet érni. Ezt biztos személyre is lehet szabni, de nem foglalkoztam vele. Az viszont már kellemetlen, hogy 30%-os töltöttség alatt elkezd figyelmeztetni, és nem tudom hol lehet ezt állítani (ha egyáltalán lehetséges). De ennél még kényelmetlenebb, hogy alacsony töltöttség mellett ébresztéskor is ott virít a kép közepén a figyelmeztető ablak hogy csatlakoztasd a töltőt, amit be kell zárni hogy lenyomhasd az ébresztőt, ha már lusta voltál akkor nyomkodni amikor elkezdett pánikolni (aludtam, te kis nyüves!) Szívesen megváltoztatnám a SIM-eket azonosító színeket is, de ezt sem sikerült felfedezni hol lehetne.
Egyelőre három napba ennyi fért, de ha találkozom még ilyesféle alapvető dolgokkal, azokról is próbálok megemlékezni.
Szerk.: Arra azért kíváncsi lennék, hogy az itt található oldalon elérhető csábító cucc vajon mekkora átverés és/vagy kémszoftver tenyészet?
-
szakasztott
csendes tag
végül rászántam magam, és beszereztem egyet. egyelőre nagyon tetszik, van pár alapdolog, amit még nem teszteltem. az akku érdekes lesz, úgy látom.
ha van konkrét kérdésetek, mondjátok. -
obalze
tag
Van valakinek 2-3 hónapos használati tapasztalata ezzel a készülékkel?
Ha igen, miben elégedett miben nem? -
19_OsY_81
aktív tag
Ilyen telefont szeretnék venni. Viszont egy dolgot nézzen meg az legyen kedves, akinek van ilyen telója :
Lépj be legyezés a Google play storeba. A keresőbe írd be, hogy igo primo.
Ha kiadja az igo primo Israelt megvásárlásra, akkor szuper, mert a telefon támogatott az igo által. Ez nagyon fontos lenne.Köszi.
-
alisck
tag
Sziasztok!
Valaki vett már ilyen simba sx1-et?
Azért döntenék emellett a telefon mellett, mert nekem kell a dual active mód, ott a szlovák kártyám és a magyar, mind2 kell hogy menjen, mivel szolgáltatást végzek, nem engedhetem meg magamnak, hogy ha egyiken beszélek a másik ne legyen elérhető...
Valakinek valami tapasztalat?
Tudom az akksija hát elé gyengusz, de már megszoktam, mindenhol van töltőm, ergo ezzel még ki tudok egyezni, bár nem kéne....Üdv.
-
válasz
originlecso #105 üzenetére
Én egy emberről tudtam csak, aki vett és neki nem voltak ilyenek. Vagy újabbat vett friss szoftverrel, vagy annyira gagyi készüléke volt előtte, hogy ahhoz képest ez is hibátlan volt.
Mindemellett értem, így akkor nem megfelelő ez a készülék. -
originlecso
csendes tag
válasz
fateless #104 üzenetére
Sajnos az Overmax Vertis egy katasztrofálisan rossz készülék, olvasd el a véleményezését árukeresőn!
Volt a kezemben a készülék, Tescoban kipróbáltam, sokszor nagyon nehézkesen reagál az érintésekre a képernyő. Őszinte,érdektelen eladóval beszéltem, sok a szoftveres garanciaprobléma vele, nem ajánlotta ő sem. Csak hardveresen erős, nincs rendesen optimalizálva, és sok gyenge jellemzője van a készüléknek. A róla készült és a neten fentlévő tesztek, ha mondhatom így erősen szponzorált munkák! -
válasz
originlecso #103 üzenetére
Esetleg vegyél egy Overmax Vertis-t, ami 50k alatti áron hazai garanciával és jó hardverrel (mint az Xperia C) talán még jobb vétel lehet ezeknél.
-
originlecso
csendes tag
Rusi segíthetnél nekem, mondjuk úgy szakmai, vagy kereskedői szemmel eldönteni egy dilemmát!
Két készülék vásárlása között dilemmázok: Ez a Gsmart Simba SX1, illetve a Sony Xperia C.
Nos a Simbánál remek a kamera, itt a Dual aktív mód, illetve hardveresen sem rossz kütyü. A Sonynál ugyan nincs így magasztalva a kamera, de a tesztképeket nézegetve, szerintem nincs szégyellnivalója.Ami igazán szempont lenne, hogy a Simba sx-1 90.000-es ára mellet ott a 2.éva tényleges teljeskörű hazai garancia, de nem tudni sokat a supportról, illetve itt a vélhetően gyenge akksi is!
A Sonynál jó a support, de konkrétan a z Xperia C-t itthon nem forgalmazzák, tehát csak bolti 1+1 év garanciával érhető el, gyári szervízre ezért nem számíthatok, de láthatóan egyben van a készülék.Szóval a Sony egy bevált márka, van referenciája, vonzóbb az ára, de ezt a modellt a kereskedők rootolják, magyarítják és nem tudom érdemes lenne-e a Gigabyte 2év gyári garanciájával szemben "eladni a lelkem" egy 10.000-esért.
Egyébiránt egy ideig játékban volt nálam még az Alcatel Scribe HD és a Prestigio 5044 Dou is Mindkettőnek jó felszereltsége, ill. vonzó az ára, 2év gyári (Prestigionál háztól-házig) garancia. Az Alcatelnél kicsit tartok az Unibody-tól, hogy nem cserélhető az akksi és hiányzik az értesító LED is, a Prestigiót pedig a kamera bosszantó exponálási hibája miatt, amit a tesztetekben olvastam/láttam, vetettem el. Nem tudom bölcs volt-e tőlem, illetve azt sem tudom, hogy azóta a hibát javították-e már a készüléken!
Ha esetleg ki tudnál segíteni némi tanáccsal a dilemmámból a fenti készülékek fényében, azt megköszönném!
-
Fryskitt
addikt
Egész jó.
-
Rusi
senior tag
Elhiheted, hogy megkérdezem, illetve nem egyszer maga az ügyfél közli az elvárásait a készülékkel szemben (vagy már eleve konkrét elképzeléssel jön). Volt már, aki pl. S4 Active-ot vitt, mert a por- és vízállóság fontos volt, ugyanakkor szüksége volt egy komoly okostelefon tudására is (mert egyébként ott az Xcover 271 neki), volt viszont aki tényleg a munkatársaknak telefonálásra vásárolt 3-5 darab Nokia 301-et, mert az arra valóban teljesen jó választás. Azonban egyáltalán nincs olyan tendencia (már), hogy a cégek Nokiát vesznek (pl. Nokiának jelenleg nincs is strapamobilja, se okos, se nem okos változatban), viszik a Samsungot, Sony-t, iPhone-t is (jó, ezt azért nem ötösével), LG-t, de összesítve már itt is nagyobb az okostelefonok aránya, mint a hagyományos mobiloké. Ez nyilván nem az ország összes cégére levetítve igaz, és persze egy liftszerelőnek vagy gyártósori karbantartónak nem az S4 az ideális választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eladó 2db Samsung a52s
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged