- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
originlecso
csendes tag
válasz
fateless #104 üzenetére
Sajnos az Overmax Vertis egy katasztrofálisan rossz készülék, olvasd el a véleményezését árukeresőn!
Volt a kezemben a készülék, Tescoban kipróbáltam, sokszor nagyon nehézkesen reagál az érintésekre a képernyő. Őszinte,érdektelen eladóval beszéltem, sok a szoftveres garanciaprobléma vele, nem ajánlotta ő sem. Csak hardveresen erős, nincs rendesen optimalizálva, és sok gyenge jellemzője van a készüléknek. A róla készült és a neten fentlévő tesztek, ha mondhatom így erősen szponzorált munkák! -
Wolflaci
csendes tag
Maximálisan egyettértek. Vártam hogy valaki leírja és akkor nem kell nekem
Nekem is dual standby telóm van és nem érzem hogy kellene a dual active.
Eddig meg eszembe sem jutott hogy egymásra át lehet irányítani őketígy mostmár tuti hogy soha nem kell dual active telo (fogyasztás miatt).
De akinek az kell hogy egyszerre befusson mindkét kártyára a hívás egyidőben mert össze akarja kapcsolni őket konferenciába akkor a dual active kell neki, minden más esetben jobb a dual standby. (valszeg ezért nincs túl sok dual active teló, mert nem sok értelme/előnye van a dual stadby-hoz képest.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest