- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TOM-202
senior tag
Lehet hogy volt az néha 70 is, de a borda már megfogahtatlanul forró olyankor. Gondolom ez már nem igazán egészséges semminek sem. A FET-ek környéke akár 80-90 C° fok körül is lehet.
Nekem ennyit nem ér a tuning. Ha nem lehet normális vagyis durván max 50-55 C° környékén leterhelve járatni akkor inkább hagyom alapon, annyival nem lassabb amennyit az egész feleslegesen elfűt, pláne így a nyári kánikulában.@#42 Akcok94: Egy vizes tapasztalat beszámolója mindig jól jön mindenkinek így nekem is.
-
TOM-202
senior tag
Milyen feszültségeken tudtad ezt a hőmérsékletet elérni? Nekem az idle hőmérsékletem 38C° amit eddig sikerült legkevesebbet elérnem stabilan, de teljes terhelés mellett már a 60C° közelében jártam ami nem igazán egészséges mert ontja kifelé a hőt a motyó. Bírná ez csak le kellene valahogy hatékonyan és nem túl hangosan hűteni.
-
tibi72
aktív tag
Nekem UD5 öm van! Mig nem cserélik le az USB Etron EJ168 chips-et addik nem veszek gigabytet mégegyszer.Mert egy nagy rakás sz..r.!!
-
Akcok94
senior tag
de nem kompakt hűtést vegyél, hanem egyedi hűtést, igaz először drága de ha jót veszel akkor csak a blokkokat kell cserélni, nekem egy egyszerű vízhűtés van egy tripla radiátoral és a fx8320-s egy ud7 lapba eddig 4,8ghz jutottam és alig volt 35C. és még alig mentek a ventilátorok a radiátoron.
-
TOM-202
senior tag
A tapaszatlatom az hogy a Corsair H80i nem hűt annyira jól mit egy NHD14 vagy egy Megahalems. Ha feltekerem a H80i ventilátorait akkor OK de zajos, míg a léggel még elfogadható a gépből kiszűrődő szélzaj.
A múltkori kánikulában bőszen cserélgettem a hűtéseket de nem jutottam előrébb. A H100i nem fér el moddolás nélkül a Cheftec Bravo nagytornyomban, de ha lesz rá időm lehet hogy belefaragom valahogy. Egy komponenses vízhűtésbe egyelőre nem szeretnék belevágni, pláne egy kompresszoros vagy más barkács jellegű cuccokba. Én csak szeretném ha 24/7-ben menne 5GHz-en a proci időjárás és évszaktól függetlenül. Valami komplett és kész megoldáson töröm a fejem. Olvasgatok, művelődök hátha összejön. -
Nekem UD3 van. Nagyon jó deszkák. Elkövettem azt a hibát, hogy engedtem a @BIOS-t, hogy Windows alól frissítsen. Most megy a szervizbe.
-
Exelsior
őstag
válasz
->Raizen<- #23 üzenetére
Ennyi.
ha lehet meg is rendelem.
-
TOM-202
senior tag
Igen, a mostani FX8350 is megy annyit a rev1.0 UD7-ben de nagyon melegszik az egész. Inkább visszavettem egy kicsit mindenből a nyári melegre való tekintettel és úgy használom. Szeretnék végre egy olyan FX-et ami 24/7 mehet 5GHz-en időjárás és évszaktól függetlenül.
A rev1.0-t helyére megy majd az új, a régit meg talán eladom, talán megmarad tartaléknak. -
->Raizen<-
veterán
5 ghz-es cölöpverő ready?
-
TOM-202
senior tag
Na ez az alaplap kell majd nekem! Az elsőgenes UD7 tökéletesen helytáll most is egy FX8350-el. Egyébként már vártam hogy mikor adja ki hivatalonan a Gigabyte. Csak azt kell majd biztonsággal tudni hogy ténylegesen az újabb revíziót kapjak ha majd megrendelem. Ebbe aztán az ebayről egy jó kis FX-9000 5 GHz-en...
-
leviske
veterán
Lassan már a FM2+ lapokkal kéne kacérkodni, nem?
-
törölt tag
Én az integrált VGA-t hiányolom. Inteles lapokon sokkal gyakoribb, nem jól gondolom?
( csak azokra a rövid időkre amíg az ember cserélgeti a VGA-t jól jönne ) -
Cobra.
őstag
Jó ötlet, hogy a tüskés csatlakozók alapjára rányomtatták, hogy mit kell rádugni, tetszik
-
törölt tag
Jó kis Giga deszka
-
-
blaca83
őstag
Eszméletlen jó lap azt meg kell hagyni!
Szívesen elfogadnék belőle egyet.
Az ára viszont egyenlőre még egy "kicsit borsos"!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Na ja, pont emiatt nem hátrány, hogy nincs az összes USB egy vonalban, így egy szélesebb eszköz nem foglalja le a két szomszédos, valamint a felette és alatta levő helyeket.
HGyu
-
sing1ep1ayer
őstag
Ha az USB 3.0 portokra gondolsz, azokat speciel tök jó helyre tették és hagytak mellette egy kis mozgásteret is, így ha a közeli portokban nagyobb csatlakozójú eszköz van, akkor is bele tudod dugni, amit szeretnél.
Egyébként ahhoz, hogy ne kelljen hátul turkálnod tudok ajánlani egy nagyon frankó eszközt, az a neve hogy számítógépház. A jobbakon elöl is van USB kivezetés.
-
kcsa
veterán
Ezeket a kusza hátlapokat soha nem fogom megérteni, pont ennyi energiából telne ki valami rendezettebbet összehozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest