- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Igy így. Láttam is a teszteket egy AMD K6 III is lenyomja. De ha itt tartunk az Apple M1 is mindenben veri főleg szoftver kompatibilitásban.
Tudom tudom soha nem mondtál ilyet. Meg mondjuk a teszteket sem láttad, de még csak működés közben sem láttad, de szar lesz ez. Nem tudnak ezek semmit a chipgyártásról. Az AMD, VIA, Cyrix is lenyomta a 2023-as Intel fejlesztést. Hallottam én is Abu megírta...Kifutott a koronavírus balhé most itt kell szakérteni?
Hiába na 10 millió polihisztor országában már ezt is megtudtuk.
Én azt is hallottam, hogy az Intel 2029-ig mindenkit lefizetett előre mert máshogy nem tud megélni, és 2023-ban minden AMD-s notebook an sokkal szarabb kijelző lesz mint az Intelesben. Sőt mivel a magyar suttyó senkiházi negyker nem rendel AMDs gépeket ezért az Intel először őket fizette le.
B@szk1 neked meg abunak kellett volna írni az x aktakat mondjuk az legalább szórakoztató volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest