- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Tervezem a cikk folytatását, csak még agyalok, hogy melyik vonalon menjek tovább, mert utóélete bőven lett a cikkben taglalt "együttélési problémáknak".
Születtek egyrészt megoldások, volt ami tudatos tervezés eredménye, volt ami szerencsésen alakult.
Születtek tervek kezelendő problémára összesen 3, egyiknél végül elcsábultam kész megoldás felé, ezekben az a közös vonás, hogy Arduino alapokon épülgettek... az egyik kidolgozásra vár, csak úgy fest, hogy a dokumentálása és az elkészítése kéz a kézben járna...
És lett egy újabb 10 órás "harakiri", ami egy AIO beépítése, ventilátorok cseréi, és ennek következményei körül forogtak. -
icon
senior tag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
Szeptemberben-októberben fogalmazódtak meg az írásom sorai, ha nem is pont ez jön le, de amúgy én megszerettem ezt a kuckót,
Reagálnék a felvetődött kérdésekre:- számomra furán is nézne ki, ha nem lenne benne ennyi légkavaró, Egy biztos, még eddig a legnagyobb nyári melegben sem kapcsoltak magasabb fokozatba. Bár egy másik projekt miatt ki fog kerülni a legelől lévő.
- fel sem merült a visszaküldés gondolata, pláne hogy bizonyos hátrányaira megtaláltam az ellenszert - eredetileg ebben a tesztben szerettem volna bemutatni őket, csak némelyik ötlet kivitelezésével lassabban haladok, mint terveztem.
- a procihűtőt hoztam magammal előző setupomból, egyébként az volt vele a vicc, hogy a gyártó erre a lapra azt mondta, hogy nem megy fel a GPU foglalat kitakarása nélkül. Szerencsére hallgattam a fórumozóinkra.Pár szóban az átépítésem illetve a cikk utóéletéről:
- végülis onnantól a hűtése lényegesen jobb, hogy kapott a könnyebb szerelhetőség okán egy gépház tartót, olyan 10 cm-ert emelt a dolog az asztallap síkjáról. Az előny mellett az a hátrány van, hogy a por bejutásának is könnyebb lett a dolga.- megoldottam riser kábel rögzítését is, remek cikktéma lenne ez a folyamat is
- egy kollégám ahogy mondta, kinyitotta számomra Pandora szelencéjét azzal, hogy karácsonyra megajándékozott egy 38 pines ESP32-vel. Elektronikai műszerész múlttal betévedni a mikrokontrollerek világába, úgy hogy azért néha a programozási feladatoktól sem riadok vissza, mondhatni rámszabadítottak egy testhezálló hobbitKét projekt egyfajta válasszá növi ki magát a mostani gépházam jóvoltából, bár az egyik inkább azt tudná bemutatni, hogy hogyan készítünk el egyre inkább az elképzelésünkhöz hasonlító prototipusokat.
Szóval egyre inkább érzem úgy, hogy gyűlik bőven az anyag ezen cikk folytatásaihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest