- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Tuco Ramirez #399 üzenetére
Most erre nem mondhatom, hogy write only üzemmódban vagy mert elolvastad valamennyire, de nem vagyok benne biztos, hogy átment a lényeg. News Bulletin: ezt én is tudom
-
M@trixfan
addikt
Szerintem senki sem hal bele ha egy-két nappal később kerülnek ki a tesztek, cserébe viszont Ti ember módjára dolgozhattok. Sokan vannak velem együtt akik nem írnak túl sokat a fórumba, de rendszeres olvasók és nagyon is értékelik a minőségi teszteket. Ehhez képest elég pár fikázó aki telekürtöli a fórumot és máris lerontja a hangulatot sajnos
Mondjuk azt végképp nem értem egyeseknél, hogy miért ragaszkodnak görcsösen kraftos kártyáknál az 1280x1024-es tesztekhez. Pár kivétellel marhára nem informatív, hogy 60 vagy 150 fps-t megy a kártya. Ellenben érdekes lehet, hogy mikor kerül kritikus 30 fps közelében nagy felbontásokban, stb... Ezért bízom benne, hogy továbbra is részletes tesztek következnek és gondoljatok a sok csendes olvasóra is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest