- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Állítsd 800Mhz-re a RAM-ot, és utána emeld meg az FSB-t annyira, hogy 200Mhz-el legyen több az órajele a procinak, ekkora 800-on mennek a RAMok, és ha ezzel megvan, akkor rakd a RAM feszt 1,95 körülre, szerintem úgy elég lesz kb. ha az időzítések 5-5-5-15-ön maradnak, mivel ugye azt nem lehet állítani (ezekszerint, de keresgélj, hátha).
Ha azt kijátszottad hogy mi az a minimum fesz, amivel jól megy a gép, úgy hogy a RAMok 800-on vannak, akkor szerintem hagyd úgy, és az a legoptimálisabb.Ha emeled a proci sebességet akkor ugye vele egyenesen arányosan növekszik a RAM sebessége. Szóval neked +200Mhz kell a procin ahhoz hogy kb. +50-et kapj a RAMon. Majd nézd meg Everestben hogy jól számoltam-e
Ha Autora rakod BIOS-ban a mem feszt, akkor valszeg 1,8v-ot fog kapni, de ezt csak Everestben tudod meg biztosan.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest