- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Íme az új Android Auto!
- Samsung SmartTag2 teszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz davenport #7512 üzenetére
"Részemről munkahelyváltáskor írásos ajánlatot kérek, cégek esetén nézek cégkivonatot, és egyéb adatokat, olvasok róluk híreket."
A gyakorlatban ezt egyszerűen megoldják úgy, hogy odaadják azt az írásos ajánlatot, amit kérsz (a régi helyen lezársz mindent), majd mivel próbaidőn kezdesz, az első vagy X. napon el is tudnak küldeni. Ezt nem tudod kivédeni, eshetsz a két szék közé . -
Lenry
félisten
válasz davenport #7512 üzenetére
ez a létszámstop a világ egyik legnagyobb baromsága.
annyi, de annyi fasságramegyfolyikömlik a pénz ebben az országban, de hogy az azt összetartó humán infrastruktúrára is öntsünk egy kicsit, az már nem...a múlt héten visszatérő vendége voltam a Csongrád-Csanád* megyei megyeházának, mert új forgalmi kellett a céges flottának (kb 40 autó) és a KPM-nél szívrohamot kapott az ügyintéző, amikor ezt megemlítettem, és rögtön javasolta, hogy "ide ne jöjjön, menjen a központi kormányhivatalba!", szóval felhívtam őket, überkészségesek voltak, sorszám nélkül vihettem rögtön az ügyintézőnek a cuccot egy hátsó irodába, ahol hat embernek volt munkaállomás (és elvégzendő feladat), de csak ketten voltak, és jól láthatóan a maradék négy nem szabin volt, hanem nem létezett...
szóval így tudtam eddig 25 autónak cserélni a forgalmiját egy hét alatt, több részletben. mert létszámstop.* ez is bazmeg. nem volt ennél fontosabb probléma a megyében
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Autós topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Íme az új Android Auto!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest