- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Egyelőre csak 1 profil legyen meg. Az a cél, hogy hőmérséklet és időintervallum paraméterpárral akármilyen profilt pár sorból össze tudjak rakni.
(#5060) hcl: Mindenhol azt olvastam, hogy a PID-es bigyula bonyi. Rendeltem 260°C-ig jó szondát, addig úgyse megyek fel.
Úgy tudom, a rendes reball gépek teljes területen fűtenek alá, mert ha csak egy pontban fűt, deformálódhat a board.Az gáz, amikor debugolni kell egy libraryt.
(#5068) F.E.K..: Bakker de átérzem. Az asszony egy külön állatfaj az userek közt. Napi tucat problémát oldok meg hihetetlen nehéz emberekkel. Exasszony felhív, hogy a gép ezt írja ki. Jó, kattints oda, mit látsz? Elkezd másról beszélni. AZT MONDD!! Lécci segítsek. Akkor ne akadályozd meg és sikerülhet. Elkezd egy érzelmekkel és összefüggésekkel teli történetet mesélni, hogy ez most mihez és miért kell. RENDSZERPARAMÉTEREKET mondj B+! És a végére milyen bunkó vagyok, ő csak ebben az egyszerű dologban akart segítséget kérni, de erre se vagyok képes. Egyébként a munkahelyen az internet nagyasszonya.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest