- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz nyisziati #3982 üzenetére
Webprogramozóként mondom, hogy annak idején, még valamikor 15-20 éve a FF volt az egyetlen szabványos böngésző, az követte egyedüliként a szabvány szintaktika és működés szabályait (ezt le lehetne írni sokkal szofisztikáltabban, de reggel van). Aztán jött a Chrome, az is szabványos volt, de a Google fegyvertára volt mögötte, nem volt nehéz átnyergelni rá. Az FF azóta nagyon lemaradt sebességben, pedig lehetne szeretni.
Aztán 1 éve gondoltam egyet, hogy kipróbálom az Operát. Sose volt szimpi. Aztán pár hónap után vettem észre, hogy nincs belőle kijárat, mert a könyvjelzőkön kívül semmit se lehet belőle exportálni, tehát amit elmentettem jelszavakat, stb, nincs mód kijuttatni. Azóta operás vagyok de igazából nem bántam meg. Eleve tud olyat, hogy ha kijelölök egy bármilyen valutában lévő összeget mondjuk alin vagy bárhol, kiírja forintban. Ez pl. szerintem superpower az operánál.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PR-Telecom
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gyúrósok ide!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest