- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, pontosan innen indult a feltevés. Az Oyster módszerrel mondjuk ez is meglenne oldva.
Egyébként tavaly az app is érte a pénzéd, pl én kicsiny falumat ki sem tudtam választani mint célállomást, de barátnőm mondta, hogy az a megállóhely sincs benne, ahol ő szállna le rendszeresen. (gondolom azóta ezt már csak javították... vagy ki tudja).Ami a kártyát illeti : mióta 15Kra emelték a limititet, azóta még kevésbé tartom biztonágosnak. Hiszen ha nálad a kártyád, akkor nálad az összes pénzed, (a spórolt is), míg ha KPvel élsz, akkor elég csak elviszel 1-2000ftot és legfeljebb ha elhagyod bumm 1-2 ezer... de nem 15 ezer mint a kártyánál.
Sőt, van kártyám, 7-8 ezer körül szoktam vásárolgatni, de nem emlékszem rá, hogy mikor kért tőlem utoljára pin-t, pedig volt olyan amikor szerintem 24 órán belül megvolt a 15K+ költés...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest