Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Miután valaki nemsokára ...rákérdez a vaktérkép vs térképes óra részre, némi magyarázat:
I3 és F8 vak és rendes térképpel:
Színes transzflektív óra nincs kéznél szemlélteni, de jövő héten talán 955-el össze lehet fényképezni.
Az felhős időben nem túl acélos, bringán (főleg terepen) a kellemesnél tovább kell nézegetnem, hogy merre kell mennem. 90%ban elég a rezgés, de térkép nézeten ha látni szeretném hogy merre, akkor a monokróm vaktérkép egy lejtős szegmens teljesítése közben is fél pillanat alatt látható.Ha ez sem elég, akkor pedig jellemzően meg kell állni, és megnézni a térképet. De a legtöbbször előkapom a telefont, és megnézem az Explore appon, hogy merre mennék, milyen alternatívák vannak, stb. Ha át kell tervezni, párszor próbáltam órán, de köszi, mazochistáknak és telefon nélkülieknek meghagyom.
Telón mapy.cz-n összeikszelem merre megyek, gpx megosztás, connect ha van mobilnet (akkor lesz utasítás), vagy explore appal (ez net nélkül is megy, de nem lesz utasítás) rátöltöm az órára, és rakom el a telefont, kattan a pedál, indulok.Gyalogosan jobban van idő nézegetni, de amikor a 955öst használtam, akkor is a tesztelésen túl sokkal inkább a fenti telefonos megoldást használtam (külön megnyitva a gpx-et, vagy csak simán új útvonalat készítve), hisz sokkal sokkal gyorsabb, nagyobb a kijelző, jobban látható, normálisan látom merre tervezett, nem vakon bízom az eszközre. Viszont a térképes órák nem tudják az Explore appot használni (nem értem miért), és az órán kell scrollozgatni hogy merre megy az útvonal, merre lehet a böhöm kidőlt fát/hatalmas dagonyát kerülni.
Szóval nálam a kontrasztos vaktérkép + Explore / Mapy.cz+Connect app kombó gyorsabb, jobban használható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest