Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mindent kikapcsoltam a térkép megjelenítésnél (kivéve magát a térképet). Részletesség alacsonyan. Kerestem olyan térképet, amiről le van irtva minden felesleges sallang. Open Trecking Maps (itt megkértem az embert, hogy csináljon már Magyarország térképet is, most tesztelgetem), és MapRando. Ez valamit segített. De nekem úgy tűnik, ez ennyit tud. Nyomvonalasat nem próbáltam, kell a térkép.
Most kipróbálok alternatívákat. Nekem annyi kell, hogy rögzítse a tevékenységet és mutassa az előre megtervezett útvonalat a térképen. Tevékenység az kerékpározás pulzus és wattmérővel. Illetve most rövid séták az erdőben. Most mint említettem van nálam próbára egy Suunto Race S. Fényévekkel van előrébb a térkép megjelenítés. Másban meg hátrébb, igaz azok nem érdekelnek már. Semmiféle számomra felesleges metrika nem kell. Intervals.icu/Goldencheetah-n követem a terhelést a CTL/ATL/TSB alapján, de csak azért, hogy ne nyírjam ki magam. Próbálok Z2-t menni a hosszabbat megyek. Edzés programot nem követek most. Próbáltam többször, de nem nekem való, meg nem is versenyzek. Inkább csak megyek most már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung kuponkunyeráló
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi