Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Vett már valaki ilyet? Milyen a térkép megjelenítés? Még mindig akadozik?
Nekem Epix gen 2 van. A csuklómat felemelve van hogy kell 2 másodperc kb, hogy betöltse az aktuális térkép részletet. Ekkor még a pozícióm 10 méterekkel odébb van mint a valóságban. Utána oda tesz a térképen ahol vagyok és eközben még be is forgatja a térképet haladási irányba vagy az iránytű szerint. Egy három éves csúcsórától azért ez nem elég. Vannak gyártók, ahol ez nem gond. Tudom ez tervez/újratervez meg mindent is csinál. Volt Edge 830 órám bringán pár éve. Na az újratervezéssel nem voltam megelégedve. Erdőben bringával úgy akart megfordítani egy kétnyomú földúton, mintha egy 40 tonnás nyergessel lettem volna. Megkereste a legközelebbi kereszteződést, ahol megfordított. Azóta Garminokon tervezés, újratervezés kikapcsolva. Nekem elég az útvonal követés. Most van nálam egy Suunto Race S próbára. Térkép megjelenítésben jobb. Sokkal. Most fogok rendelni próbára egy Amazfit Balance 2-t. Ha az is jobb mint a Garmin, akkor kitalálom, hogy melyik maradjon. Ez csak az én felhasználási szokásomra érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Próba
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi