Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BYD Atto 3 menetpróba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
Hirdetés
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
tag
Szép munka!
Erről az oldalról a Partition Find and Mount mentette meg az adataimat egyszer....
Egy win7 > win10 frissítésnél beütött valami gikszer, reboot után eltűnt az összes partícióm.
5 másodperc alatt 5 kilót fogytam...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
zsolt501
nagyúr
Ismerős a HDD csere, én mondjuk LG DVD felvevővel léptem ezt meg ott a 160-as HDD-t cseréltem 500-as HDD-re ott is kellett bűvészkedni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
És tudja is használni a nagyobbat az LG?
A Panák úgy vannak megcsinálva, hiába raksz bele nagyobbat, nem használja ki... vedd meg a nagyobb modellel szereltet Annyi jó van benne, hogy a BD felvevői már támogatják a külső HDD-t és arra is tud rögzíteni.
@Tomasz72: Hasznos infó, köszi. Anno a Partition Magic program volt a szent grál, azzal csináltam sokmindent.A cikkből azt lehagytam amúgy, hogy IsoBuster program egy rakás DVD felvevő HDD-jéről ki tudja nyerni az anyagot, ez is hasznos lehet ha vki menteni akar esetleg.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Tomasz72
tag
Micsoda!? Partition Magic!?
Szemem előtt van a zipzáras cd tartó, első helyen egy bootolható verzióval!
Utána sorban, poka-yoke módszerrel.
Win telepítő, alaplapi cd, videókari telepítő...
Az az anno lehet volt vagy 20 éve...Mennyi ilyen világmegmentő programot szedtem össze én is!
Ezt a CrowdStrike-os balhét is szerintem 10 perc alatt meg lehetett volna valamelyikkel oldani, csak hát, céges környezetben ezek tiltott gyümölcsök.Isobuster-ből, egy 3.0-ás verzió ott figyel a Hiren's BootCD-n
[ Szerkesztve ]
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- ollie: Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen