- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsoda!? Partition Magic!?
Szemem előtt van a zipzáras cd tartó, első helyen egy bootolható verzióval!
Utána sorban, poka-yoke módszerrel.
Win telepítő, alaplapi cd, videókari telepítő...
Az az anno lehet volt vagy 20 éve...Mennyi ilyen világmegmentő programot szedtem össze én is!
Ezt a CrowdStrike-os balhét is szerintem 10 perc alatt meg lehetett volna valamelyikkel oldani, csak hát, céges környezetben ezek tiltott gyümölcsök.Isobuster-ből, egy 3.0-ás verzió ott figyel a Hiren's BootCD-n
-
garga01
őstag
És tudja is használni a nagyobbat az LG?
A Panák úgy vannak megcsinálva, hiába raksz bele nagyobbat, nem használja ki... vedd meg a nagyobb modellel szereltetAnnyi jó van benne, hogy a BD felvevői már támogatják a külső HDD-t és arra is tud rögzíteni.
@Tomasz72: Hasznos infó, köszi. Anno a Partition Magic program volt a szent grál, azzal csináltam sokmindent.A cikkből azt lehagytam amúgy, hogy IsoBuster program egy rakás DVD felvevő HDD-jéről ki tudja nyerni az anyagot, ez is hasznos lehet ha vki menteni akar esetleg.
-
zsolt501
nagyúr
Ismerős a HDD csere, én mondjuk LG DVD felvevővel léptem ezt meg ott a 160-as HDD-t cseréltem 500-as HDD-re ott is kellett bűvészkedni.
-
Szép munka!
Erről az oldalról a Partition Find and Mount mentette meg az adataimat egyszer....
Egy win7 > win10 frissítésnél beütött valami gikszer, reboot után eltűnt az összes partícióm.
5 másodperc alatt 5 kilót fogytam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest