Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsoda!? Partition Magic!?
Szemem előtt van a zipzáras cd tartó, első helyen egy bootolható verzióval!
Utána sorban, poka-yoke módszerrel.
Win telepítő, alaplapi cd, videókari telepítő...
Az az anno lehet volt vagy 20 éve...Mennyi ilyen világmegmentő programot szedtem össze én is!
Ezt a CrowdStrike-os balhét is szerintem 10 perc alatt meg lehetett volna valamelyikkel oldani, csak hát, céges környezetben ezek tiltott gyümölcsök.Isobuster-ből, egy 3.0-ás verzió ott figyel a Hiren's BootCD-n
-
garga01
őstag
És tudja is használni a nagyobbat az LG?
A Panák úgy vannak megcsinálva, hiába raksz bele nagyobbat, nem használja ki... vedd meg a nagyobb modellel szereltetAnnyi jó van benne, hogy a BD felvevői már támogatják a külső HDD-t és arra is tud rögzíteni.
@Tomasz72: Hasznos infó, köszi. Anno a Partition Magic program volt a szent grál, azzal csináltam sokmindent.A cikkből azt lehagytam amúgy, hogy IsoBuster program egy rakás DVD felvevő HDD-jéről ki tudja nyerni az anyagot, ez is hasznos lehet ha vki menteni akar esetleg.
-
zsolt501
nagyúr
Ismerős a HDD csere, én mondjuk LG DVD felvevővel léptem ezt meg ott a 160-as HDD-t cseréltem 500-as HDD-re ott is kellett bűvészkedni.
-
Szép munka!
Erről az oldalról a Partition Find and Mount mentette meg az adataimat egyszer....
Egy win7 > win10 frissítésnél beütött valami gikszer, reboot után eltűnt az összes partícióm.
5 másodperc alatt 5 kilót fogytam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Android játékok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged