- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A gaming tok király, erről beszéltem már miért nincs ilyen praktikus jó cucc lenne, ha árban is elfogadható.
-
janeszgol
félisten
válasz 7Heads Drago #8 üzenetére
35 ezer ft? Éppen akartam írni, hogy remélem nem ilyen 30k lesz az a tok, de aztán kihagytam, mondván nem lehet annyi. Hát akkor ez bizony mínusz pont marad a P40-nél.
-
7Heads Drago
veterán
Tartok tőle ez se lesz olcsó mulatság. Ebből kiindulva: [link]
Huawei P30 Wireless Charging Case felbukkant Magyarországon is, azonban ára igen borsos, tessék megkapaszkodni, kb. 35 ezer forint.
Kínából rendelve ugyanez 58 dollár egy 15W töltőpaddal együtt. [link] Töltőpad nélkül meg nem kell rá vámot, áfát fizetni.
Na de a P40-re ettől csak több lehet majd.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
juuzer
addikt
A gamer tok eléggé bejövős.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Predatorr
őstag
„Hajlított védőüveg”: oximoron, ne kamuzzunk már! Pont a hajlításnál törik az összes ilyen készülék gorilla glass akárhánnyal is. Ott kizárt a vásárlás.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
jacis
nagyúr
A sima P40 esetében alapból atom gáz hogy kiadták Qi töltés nélkül. Utána meg a másik amikor kiadják a tokot ami már lehetővé teszi majd azt ami illet volna alapból belerakni. Apple féle lehúzós logika.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
joey04
titán
nem semmi kiegészítők
-
janeszgol
félisten
Egyre jobban tetszik ez a P40 család. A gaming tok marha jó ötletnek tűnik illetve a P40-hez is a vezetékmentes töltést biztosító. Én nem vagyok a gyorstöltés híve, viszont a vezetékmentesének igen. Ennek kihagyását nagy hibának tartottam a P40 esetében.
-
törölt tag
Előbb fel kéne tölteni normálisan játékokkal az AG-t, mert eléggé karcsú a felhozatal, így ez nesze semmi fogd meg jól.
-
andor80
senior tag
Csakis az illatosított kártya a vételi pont nálam!Remélem szicsi pin totojának felrázzó illata van rajta .
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okos Otthon / Smart Home
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...