Új hozzászólás Aktív témák
-
Gradilaci
tag
Megbőgettél fiam! Anyád meg egyenesen zokogott ma, mikor elküldtem neki a linket. Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem lehetek minden nap otthon, Veletek. Tudod jól: én akár azonnal abbahagynám ezt a munkát, ha tehetném. De nem tehetem. Ott a rengeteg számla, ami nem engedi. Ezért nem vagyunk veletek. Anyának sem könnyű minden este idegen szobában lefeküdni, úgy hogy egyikünktől sem köszönhet el élőszóban. És ő csak jó órányira van otthontól. felnőttetek, azért szerencsére nem nélkülünk, és most felnőtt korotokra "maradtatok magatokra". Ez azért más, mintha kiskorotokban lettetek volna sokat egyedül. De közeleg a nap, amikor szabira megyünk mindketten. Akkor tudod, ki sem lehet majd otthonról robbantani. És ott van az az együtt töltött néhány hét minden nyáron. Az sem semmi, szerintem nagyon sokan irigyelnek miatta titeket. Szóval kitartás! Nemsokára találkozunk. Szeretünk titeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest