- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gradilacine
csendes tag
Drága fiam!
Ha nem is vagyunk otthon, lelkem, a gondolataim állandóan azon járnak,mi van veletek,mit csináltok.Ez nagyon nehéz most mindenki számára,de amit apa is irt az a fránya pénz ami miatt ezt a lépést meg kellett tennünk.Számoljuk a napokat hogy "mennyit kell még aludni", hogy újra együtt lehessünk, még ha csak egy hétre is.igyekszem pont ezek miatt a hétvégémet otthon tölteni, hogy lássalak benneteket,halljam a hangotokat, és feltöltődjetek ti is, és én is.ezen nem fogok változtatni,és azon leszünk, hogy minél kevesebb gond kerüljön a nyakatokba.A mi családunk egy nagy kötelék, így ezt szétszakítani soha senki nem fogja.Nagyon szeretünk benneteket,és bárhova is sodor benneteket majd az élet,mi ott leszünk.Jóban rosszban,mindig számíthattok ránk. -
Gradilaci
tag
Megbőgettél fiam! Anyád meg egyenesen zokogott ma, mikor elküldtem neki a linket. Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem lehetek minden nap otthon, Veletek. Tudod jól: én akár azonnal abbahagynám ezt a munkát, ha tehetném. De nem tehetem. Ott a rengeteg számla, ami nem engedi. Ezért nem vagyunk veletek. Anyának sem könnyű minden este idegen szobában lefeküdni, úgy hogy egyikünktől sem köszönhet el élőszóban. És ő csak jó órányira van otthontól. felnőttetek, azért szerencsére nem nélkülünk, és most felnőtt korotokra "maradtatok magatokra". Ez azért más, mintha kiskorotokban lettetek volna sokat egyedül. De közeleg a nap, amikor szabira megyünk mindketten. Akkor tudod, ki sem lehet majd otthonról robbantani. És ott van az az együtt töltött néhány hét minden nyáron. Az sem semmi, szerintem nagyon sokan irigyelnek miatta titeket. Szóval kitartás! Nemsokára találkozunk. Szeretünk titeket.
-
keIdor
titán
A 4 szoba+nappali+konyha hogy jött ki?
-
keIdor
titán
Nálam a barátokkal van ez így. Direkt nem haverokat írtam, tehát más. Mindenki máshol. Egyik jó barátom Angliában él lassan már másfél éve, egy másik Rotterdamban, a harmadik Ljubljanában (bár ő apja ágáról szlovén, csak x időt élt itthon mikor még megismertem) egy másik most (bár csak ideiglenesen) az osztrák-olasz határon valami szállodában melózik, de nem tudom meddig, lehet inkább kint marad ő is. Meg él egy Bécsben is, de őt gyakran látom, Ljubljana sincs messze mondjuk kocsival, néhány óra.
Szegedi jó barátom, akihez régen rengeteget jártunk le (akkoriban szerettem meg Szegedet) meg abban bízik, hogy jövőre mehet Stockholm mellé rokonához dolgozni. Szóval igaz barátok táján én is rohadtul egyedül vagyok. Haverok persze vannak, de nyilván az más... nincs meg az a szoros baráti kapcsolat, van, hogy 1-2 emberrel 3 hónapig se keressük egymást. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamek!ller #8 üzenetére
mercinél mit dolgozik mutter?
-
Crystalheart
őstag
A magány jó dolog, csak meg kell tanulni kihasználni.
Ideális állapot tanulásra, önfejlesztésre.
-
kraftxld
félisten
válasz
gamek!ller #8 üzenetére
Én 2008 óta nem láttam a családtagokat élőben, de majd talán jövőre...
Ez van, ki kell bírni és élni az életet. Fontosak meg minden, de az élet megy tovább... -
válasz
mexicanraven #18 üzenetére
Tengizben volt az én faterom is.
3 évig. Van egy rakás fényképünk onnét.
De akkoriban még általánosba jártam.Most már inkább én hiányzok nekik, de azért igyekszem hazamenni 2-3 hetente. Most, h volt ez az ún. gazdasági válság, annyi előnye volt, h heti 2-3 munkanappal kevesebb volt kéthetente, így többet voltam otthon, legalábbis igyekeztem a hazautazásokat úgy időzíteni, h ilyen szerda/csütörtöktől-vasárnapig otthon lehettem.
Egyébként erről az egészről az a véleményem, h ezért kell sok gyerek (3-4-5), akkor népes(ebb) a család, ha egyik másik fióka kirepül, még mindig marad otthon elég családtag.
-
vans?
őstag
En a batyamat (es vele egyutt a sogornomet es az unokahugomat) latom jo esetben evente... Es ez igy van ~15 eve. Mocskosul hianyzik.
-
Kassadin
addikt
válasz
mexicanraven #22 üzenetére
Korombeli(?) vagy, leginkább azért, meg többször is írtad már, azért jegyeztem meg.
-
darál0w
Jómunkásember
dolgozni azt muszáj...
de te ne sírdogálj...házibulit!
-
mexicanraven
senior tag
-
Kassadin
addikt
válasz
mexicanraven #20 üzenetére
Mi is a végzettséged? Nem valami hegesztő?
-
mexicanraven
senior tag
Háth figyelj, igazad van, de nem vagyunk világmegváltók, se forradalmárok, itt már a fos is többet ér a véleménynél. Nem tudunk változtatni a helyzeten, az éhendögléstől (igaz ilyen helyzet még nem alakult ki, de voltak már igen nehéz időszakok) meg csak jobb más országban sátrat verni, pláne ha ott a munkámat megbecsülik és annyit adnak érte, hogy normális (nem átlagon felüli vagy luxus) szinten éljek.
-
Kassadin
addikt
válasz
mexicanraven #18 üzenetére
Elszomorító és nemcsak azért(gonosznak fogok tűnni) mert nem látod őket, hanem úgy összességében, a társadalmunkat érintően is. Aki csak teheti, menekül innen...
-
mexicanraven
senior tag
Kicsi koromban volt olyan, hogy édesapám 3-4 hónapig nem jött haza, mikor Kazahsztánban dolgozott. Hasonlóan a többiekhez ő is a világot járta. (Németország főként, de Franciaország, Tengiz és jó pár hely megvolt neki)
A jelenelgi helyzetet látva pedig én is erre a sorsa jutok, de a meglévőket úgy tervezem, hogy magammal viszem.baluka26: Köszönöm az együttérző szavakat!
-
baluka26
veterán
Most költöztem albérletbe egyetem miatt. Csak hétvégén látom apukám, anyukám, bátyám, és a nagymamám. Ez is elég rossz, és alig várom a hétvégi hazautat, de el sem tudom képzelni azt, amit Te, és mexicanraven leirtatok...
-
Kassadin
addikt
válasz
gamek!ller #14 üzenetére
Igen, pont azért írtam azt a dolgot a legelső hozzászólásomban.
-
dízelracer
őstag
válasz
gamek!ller #4 üzenetére
Próbáltam viccel elütni a dolgot. Bocs. Megértelek. Mi is eléggé szétszóródtunk az országban ki erre ki arra. De legalább itt vagyunk egymáshoz relatív közel, ha bármi van pár óra és mind a szülői házban vagyunk. A külföld az már keményebb dió.
-
Kassadin
addikt
válasz
mexicanraven #12 üzenetére
Brutális, hogy nálatok és gamekiller családjában is mennyien dolgoznak kint.
-
mexicanraven
senior tag
Minden kis időt értékben kell tartani!
Az én apám meghalt lassan harmadik éve, már soha nem fogom hallani azt, hogy "kisfiam"... Hiányzik, de nagyon!
A bátyám Németországban dolgozik, szintén havi 1 nap.
A keresztapám és az élettársa (piszok szimpi csaj, nővéremként szeretem) Angliában vannak, hetedik hónapja nem láttam őket!
Nagybátyám szintén Németországban, 2-3 havonta ha látom, 5-6 óra erejéig. Egyszerű fickó, de szeretem!
Az egyetlen unokaöcsémet akivel tartom a kapcsolatot, tiltja az anyja, pedig régen hónapokat vigyáztam rá/tanítottam, havi egyszer futunk össze, pedig hétvégeket is itt tölthetne.
A haverok/magukat barátoknak valló személyek akikkel régen napi kapcsolatban voltam, mióta dolgozok rám sem írtak, hogy élsz még te f*sz? (egy barátom van igazi, de neki is fősuli, kevesebbet találkozunk, pedig testvéri az egyetértés és a kapcsolat és több időre volna igényünk)
Nagymamámat heti egyszer látom, a munkám miatt.
Persze itt van anyukám és a barátnőm, de úgy lenne jó, ha kerek volna az egész!Szóval, hidd el, van így más is!
David93Pecs: ideális helyzetben, majd ha nem lesznek veled (távolság etc), értékelni fogod!
-
aero.
veterán
Szar, de legalább van munkájuk. Errefelé ezt sokan nem mondhatják el.
-
David93Pecs
tag
Én mit nem adnék egy ilyen helyzetért mondjuk fél évig.
De utána már nagyon rossz lenne.
Itt pont az ellenkezője van,szinte mindig mindenki itthon van,és mindig mindent megszabnak,ezáltal van veszekedés bőven. -
Kassadin
addikt
Muszáj megélnetek valamiből, talán azért.
-
gamek!ller
őstag
válasz
nincsisbéla #5 üzenetére
Kivagyok most.
-
danih
veterán
Gyertek Red Orchestrázni, vagy mozduljatok ki valahova!
Egyébként ilyen az élet. Felnövünk, és mindenki járja a maga útját. És ugye a körülmények...
-
Recon666
Közösségépítő
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak annyiban más, hogy itt én utazok el, nem egy jó dolog.
-
nincsisbéla
aktív tag
Sajnos változnak az idők. Tudom hogy milyen szar, én is voltam hasonló helyzetben....
Csak annyit tudok mondani hogy fel a fejjel, és kitartás.
-
gamek!ller
őstag
válasz
dízelracer #3 üzenetére
Nem vicces.
-
dízelracer
őstag
Party time!
-
beefjeez
senior tag
nem irigyellek, én is voltam igy faterral, 2hétig nem láttam, ha láttam akkor meg aludt itthon, mert 48 órázott biztonsági őrként, de mára nincs ilyen gondom
-
gamek!ller
őstag
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Google Pixel topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest