- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nálam a barátokkal van ez így. Direkt nem haverokat írtam, tehát más. Mindenki máshol. Egyik jó barátom Angliában él lassan már másfél éve, egy másik Rotterdamban, a harmadik Ljubljanában (bár ő apja ágáról szlovén, csak x időt élt itthon mikor még megismertem) egy másik most (bár csak ideiglenesen) az osztrák-olasz határon valami szállodában melózik, de nem tudom meddig, lehet inkább kint marad ő is. Meg él egy Bécsben is, de őt gyakran látom, Ljubljana sincs messze mondjuk kocsival, néhány óra.
Szegedi jó barátom, akihez régen rengeteget jártunk le (akkoriban szerettem meg Szegedet) meg abban bízik, hogy jövőre mehet Stockholm mellé rokonához dolgozni. Szóval igaz barátok táján én is rohadtul egyedül vagyok. Haverok persze vannak, de nyilván az más... nincs meg az a szoros baráti kapcsolat, van, hogy 1-2 emberrel 3 hónapig se keressük egymást. -
mexicanraven
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
Háth figyelj, igazad van, de nem vagyunk világmegváltók, se forradalmárok, itt már a fos is többet ér a véleménynél. Nem tudunk változtatni a helyzeten, az éhendögléstől (igaz ilyen helyzet még nem alakult ki, de voltak már igen nehéz időszakok) meg csak jobb más országban sátrat verni, pláne ha ott a munkámat megbecsülik és annyit adnak érte, hogy normális (nem átlagon felüli vagy luxus) szinten éljek.
-
mexicanraven
senior tag
Kicsi koromban volt olyan, hogy édesapám 3-4 hónapig nem jött haza, mikor Kazahsztánban dolgozott. Hasonlóan a többiekhez ő is a világot járta. (Németország főként, de Franciaország, Tengiz és jó pár hely megvolt neki)
A jelenelgi helyzetet látva pedig én is erre a sorsa jutok, de a meglévőket úgy tervezem, hogy magammal viszem.baluka26: Köszönöm az együttérző szavakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest