Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
Jee, amoled kijelző . Bár én nem költök már tabokra, ennyit nem dobok ki, majd ha jó olcsón lesz kapható.
-
FókuszPók
tag
...mint minden IPS/TFT/LCD kijelzővel, a "fekete", vagyis annak hiánya
szürkületig még nem is lenne gond vele, de teljes sötétben már nem olyan felemelő élményt nyújt. Szép-szép, de a technológia eme gyenge pontja nekem zavaróbb mint egy kisebb mértékű szín(helyesség)-eltérés. Még mindig a kapható tabletek (egyik) legszebb kijelzője az iPad-é, de mégsem nyújt egy AMOLED adta tökéletesen mély árnyalatú moziélményt. Egyértelműen nem lehet eldönteni, melyik a jobb, inkább kinek mi a fontos. Azt is vehetjük "színhelyességnek" hogy a fekete az fekete legyen, ne szürke, ne kék vagy ezek bármely árnyalata. Aki szereti az IPS-t, az szeresse, engem nem zavar, nem is bántom. -
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Ugy kell bele a 2k kijelzo mint szomjazonak egy falat kenyer, igaz legalabb ra lehet irni a dobozara akar csak a hw-t ami gyozi kihajtani...az ara meg kb a csillagos eg leszngondolom , akar csak a 12.5 colos tabjuknak ....

-
gghrtz
őstag
Az ára valószínűleg annyi lesz, hogy sok ember beelégszik majd a "csúnyácska" IPS-sel is.

-
A 7.7-emnek kellene már inkább utód... Mondjuk Note 8 2014 edition. 8,4-es full hd amoled 9000-es akkuval.
Az meg is fizetném.
De nem lesz.... -
halkow
őstag
Akkor ez szinte úgyanaz lesz mint a
mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_notepro_etudok_gepzongorara/specifikacio.html
amoledel "ash" pen nélkül -2inch
-
FókuszPók
tag
pompás hír

ha az iPadom is AMOLED lenne, talán sosem válnék meg tőle......egyébként mi utal arra, hogy AMOLED lesz? A képen található táblázatban nem találtam utalást erre.
-
Fritz Teufel
addikt
A dizájnról jut eszembe. Feltétlenül kell rá az opció, home és vissza gomb és ha lesz, akkor lehetőleg középre tessék tenni, hogy kényelmesen lehessen tapogatni, pont akkor, amikor éppen nem kellene.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak lenne valami normális formája, a szükségtelen gombok nélkül. Remélem, a két oldalra helyezett hangszórókat nem cseszik el és teszik egy oldalra...
-
Ali G.
senior tag
ez mind szép és jó csak valami jó dizájn kéne neki , ami nem lesz

-
PPatrik
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Az aláírásod komolyan díjat érdemelne.

Várjuk, terjedjen csak az amoled, meg a hasonló technológiák.

-
pusszycat
nagyúr
Drága.

-
Jimmy66
őstag
Kár, hogy a barométert kimaradt...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Legyen az ára: 9999$. Akciósan.
-
Fritz Teufel
addikt
Legyen a neve: Samsung Galaxy Tab® Pro 10.5
Pezsgőt neki!
-
prolad
addikt
Helyes,jöjjön csak.
-
jacis
nagyúr
várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hobby rádiós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szürkületig még nem is lenne gond vele, de teljes sötétben már nem olyan felemelő élményt nyújt. Szép-szép, de a technológia eme gyenge pontja nekem zavaróbb mint egy kisebb mértékű szín(helyesség)-eltérés. Még mindig a kapható tabletek (egyik) legszebb kijelzője az iPad-é, de mégsem nyújt egy AMOLED adta tökéletesen mély árnyalatú moziélményt. Egyértelműen nem lehet eldönteni, melyik a jobb, inkább kinek mi a fontos. Azt is vehetjük "színhelyességnek" hogy a fekete az fekete legyen, ne szürke, ne kék vagy ezek bármely árnyalata. Aki szereti az IPS-t, az szeresse, engem nem zavar, nem is bántom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)