Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
A fiam két éves volt amikor az első tabot megkapta (Koobe S7 Dual) gumiboritás,de kevés RAM
2 hónappal később kapott egy Navon Predator 7-st (1G Ram)Édsanyámtól kérdeztem,hogy apukám ha lett volna ilyen lehetőség 40 évvel ezelőtt megvette volna-e nekem?
a válasz egyszerű volt:
" Tudod,hogyx minden sz**t megvett neked,mert szeretett!"

-
Enci1983
senior tag
Én támogatom, ezekből a gyerekekből lesznek talán a jövő számítástechnikai zsenijei. Hatalmas előnnyel indulnak az előző generációhoz képest. Mindenben csak a rosszat meglátni nem visz előre.
-
kelly416
veterán
Nem tudom, annak idején mi zuhogó esőben (persze nem télen meg hidegben) rohantunk ki őrültködni. Onnantól kezdett megszakadni a felhőtlen boldogság, hogy az első papírt (barna személyi, diákigazolvány stb.) a nyakunkba akasztották, amire vigyázni kellett. Lehet, hogy már én vagyok túl öreg?

-
saiyajin
senior tag
Szerintem is lenne kereslet az ilyen gyerekeknek szant tabletekre, csak kicsit komolyabban kene vennie a gyartoknak.
-
moleculez
veterán
Ez már tesztelve is volt nem???
-
kelly416
veterán
Igen, a kölyök kiadásokra én is vevő lennék. Hiszen a gyerek játszani akar (vas kell bele), de nem keveset (jó akku kell bele), miközben vigyázni sem nagyon vigyáz rá (legalább gumirozott borítás + némi IP védelem) és ugye azért túl drága cuccot nem adunk a gyereknek játszani.
Kár, hogy ez itt nem nagyon valósult meg. Vagy a kezem van messze a bilitől? -
lazlogogola
tag
Már a fiam is megtanulta 2 évesen az autó hátsóüléséről, hogy "tőtő" és akkor rádúgom a szivargyújtóra egy flexi kábellel ami kb. 3 méteres.

Sajnos tényleg gyorsan merülnek. -
-Faceless-
őstag
Persze mert minden gyereknek egy hosszú utazás alkalmával egy 3600 mAh-ás aksi az álma amivel, még a határig se jutnánk el már tölteni kell.

Jó oké ez a külön áruház ez jó húzás, de fölösleges ha kevés az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár, hogy ez itt nem nagyon valósult meg. Vagy a kezem van messze a bilitől?