- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
A fiam két éves volt amikor az első tabot megkapta (Koobe S7 Dual) gumiboritás,de kevés RAM
2 hónappal később kapott egy Navon Predator 7-st (1G Ram)Édsanyámtól kérdeztem,hogy apukám ha lett volna ilyen lehetőség 40 évvel ezelőtt megvette volna-e nekem?
a válasz egyszerű volt:
" Tudod,hogyx minden sz**t megvett neked,mert szeretett!"
-
Enci1983
senior tag
Én támogatom, ezekből a gyerekekből lesznek talán a jövő számítástechnikai zsenijei. Hatalmas előnnyel indulnak az előző generációhoz képest. Mindenben csak a rosszat meglátni nem visz előre.
-
kelly416
veterán
Nem tudom, annak idején mi zuhogó esőben (persze nem télen meg hidegben) rohantunk ki őrültködni. Onnantól kezdett megszakadni a felhőtlen boldogság, hogy az első papírt (barna személyi, diákigazolvány stb.) a nyakunkba akasztották, amire vigyázni kellett. Lehet, hogy már én vagyok túl öreg?
-
saiyajin
senior tag
Szerintem is lenne kereslet az ilyen gyerekeknek szant tabletekre, csak kicsit komolyabban kene vennie a gyartoknak.
-
moleculez
veterán
Ez már tesztelve is volt nem???
-
kelly416
veterán
Igen, a kölyök kiadásokra én is vevő lennék. Hiszen a gyerek játszani akar (vas kell bele), de nem keveset (jó akku kell bele), miközben vigyázni sem nagyon vigyáz rá (legalább gumirozott borítás + némi IP védelem) és ugye azért túl drága cuccot nem adunk a gyereknek játszani.
Kár, hogy ez itt nem nagyon valósult meg. Vagy a kezem van messze a bilitől?
-
lazlogogola
tag
Már a fiam is megtanulta 2 évesen az autó hátsóüléséről, hogy "tőtő" és akkor rádúgom a szivargyújtóra egy flexi kábellel ami kb. 3 méteres.
Sajnos tényleg gyorsan merülnek. -
-Faceless-
őstag
Persze mert minden gyereknek egy hosszú utazás alkalmával egy 3600 mAh-ás aksi az álma amivel, még a határig se jutnánk el már tölteni kell.
Jó oké ez a külön áruház ez jó húzás, de fölösleges ha kevés az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest