Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
A fiam két éves volt amikor az első tabot megkapta (Koobe S7 Dual) gumiboritás,de kevés RAM
2 hónappal később kapott egy Navon Predator 7-st (1G Ram)Édsanyámtól kérdeztem,hogy apukám ha lett volna ilyen lehetőség 40 évvel ezelőtt megvette volna-e nekem?
a válasz egyszerű volt:
" Tudod,hogyx minden sz**t megvett neked,mert szeretett!"
-
Enci1983
senior tag
Én támogatom, ezekből a gyerekekből lesznek talán a jövő számítástechnikai zsenijei. Hatalmas előnnyel indulnak az előző generációhoz képest. Mindenben csak a rosszat meglátni nem visz előre.
-
kelly416
veterán
Nem tudom, annak idején mi zuhogó esőben (persze nem télen meg hidegben) rohantunk ki őrültködni. Onnantól kezdett megszakadni a felhőtlen boldogság, hogy az első papírt (barna személyi, diákigazolvány stb.) a nyakunkba akasztották, amire vigyázni kellett. Lehet, hogy már én vagyok túl öreg?
-
saiyajin
senior tag
Szerintem is lenne kereslet az ilyen gyerekeknek szant tabletekre, csak kicsit komolyabban kene vennie a gyartoknak.
-
moleculez
veterán
Ez már tesztelve is volt nem???
-
kelly416
veterán
Igen, a kölyök kiadásokra én is vevő lennék. Hiszen a gyerek játszani akar (vas kell bele), de nem keveset (jó akku kell bele), miközben vigyázni sem nagyon vigyáz rá (legalább gumirozott borítás + némi IP védelem) és ugye azért túl drága cuccot nem adunk a gyereknek játszani.
Kár, hogy ez itt nem nagyon valósult meg. Vagy a kezem van messze a bilitől?
-
lazlogogola
tag
Már a fiam is megtanulta 2 évesen az autó hátsóüléséről, hogy "tőtő" és akkor rádúgom a szivargyújtóra egy flexi kábellel ami kb. 3 méteres.
Sajnos tényleg gyorsan merülnek. -
-Faceless-
őstag
Persze mert minden gyereknek egy hosszú utazás alkalmával egy 3600 mAh-ás aksi az álma amivel, még a határig se jutnánk el már tölteni kell.
Jó oké ez a külön áruház ez jó húzás, de fölösleges ha kevés az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tajvanon debütál a Samsung mérsékelt árfekvésű héthüvelykes táblagépének „kölyök” kiadása.
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest