- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
-
OutsideR
aktív tag
Miért? Nem úgy működik? Azt hittem az rezeg amikor megérintem,
Amúgy meg lehet hogy az az i9300 ami állítólag nem az SIII hanem valami Galaxy M vagy Galaxy SII Plus vagy mi, az lesz az SIII.
Pont úgy mint az ájfónforessz-nél, mindenki 5-öst várt és 4s lett belőle -
vicze
félisten
Jó jó na.
Csak érted én valamiért csak nem látom a különbséget. Mert így is virtuális zónákat böködsz, meg úgy is. Annyi a különbség, hogy az alatta lévő kép változhat-e vagy sem, meg TE befolyásolhatod a zónát és a képet, ami szerintem jó.
Ha van egy nagy középső gomb is az persze más, személy szerint ki nem állhatom, de van akinek meg kell. SGS2-t is a hülye gomb miatt nem vennék, max. amerikai verziót, ahol kapacitívek vannak. -
vicze
félisten
De azt is beállítod és akkor mindig ugyan ott lesz fix mérettel helyekkel, kapacitív az kapacitív, hogy most műanyag kis képecske van rajta vagy egy kijelző kis képecskéje, miért számít?
Mérete ugyan akkora, az érzékelést meg SW oldja meg ahogy eddig is.
Ugye tudod hogy a jelenlegi kapacitív gombok is csak az érintésérzékeny terület megnyújtása és az SW dönti el hogy te mit nyomtál? Tök ugyan úgy zónákra van osztva, mint virtuálisnál. -
mrlujoak
veterán
...pedig vagyok. Csendben figyelek.
Egyébként most pangás van. ICS már itt toporog, az új modellek meg érkezőben...
Szerencsére nincs olyan rossz dolog, amiről lenne érdemes írni - pedig de, van, csak MA nem tette ki. Ilyen az S kis szériás kijelző elszíneződése, amit azonnal cserél a Sony, illetve a Sony elbocsájt jópárezer munkást év végéig... - és ezek a rossz hírek...
(de ez már ultraOFF)vicze1:
Jaj, ne is mondd... Lecseng az SGS III, aztán majd jönnek az i5-ös pletyik... Lassan már oda jutok, hogy ezt az oldalt is csak átfutom, aztán elég kemény szűrővel szelektálok... -
vicze
félisten
De a vezérlőgombokkal, se így se úgy nem tudsz léptetni, ha kapacitív, akkor hol nem mindegy, hogy statikus vagy virtuális?
A vituális is tök ugyan ott van ugyan azt a feladatot látja el, ugyan úgy néz ki, csak változhat szituáció függően, illetve változtathatod, továbbra se értem ez miért rossz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest