- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
Krugszvele #91 üzenetére
Már van Galaxy S5-öd, vagy ezt most mire írod?
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Krugszvele #88 üzenetére
Tízből tíz lett az érzékelés sikeressége. Pontosabban százból 99, közel tökéletes.
Újra a recept, aki lemaradt: kétszer kell beolvasni ugyanazt az ujjat, figyelni, hogy a szélek is jó alaposan legyenek beolvasva!Még egyszer köszönöm!
-
Lomha 8V
addikt
Ennek maximum ipari kémek számára van értelme. Szerintem.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Krugszvele #26 üzenetére
Én a jobb hüvelykujjamat 2szer szkenneltem be, így a 10/8 felismerés 10/10 lett, érdemes kipróbálni. Másrészt a folyadék, hideg, kosz rontja az olvasást, ezzel sajnos nem sokat lehet kezdeni.
-
furio
aktív tag
Szarakodni fél órát? Nem vágom mik ezek a flamek meg dedók
De az biztos, hogy nem kell szarakodni vele. Tényleg minden android lovernek kellene adni egy 5s-t, ahogy most nekem is van egy 5S a G2 mellett, nincs bajom egyikkel sem. De hogy az ujjlenyomat olvasó mindig tökéletesen működik az is biztos.
-
furio
aktív tag
válasz
Krugszvele #26 üzenetére
Érdekes lehet az ujjad
, nekem 10ből 10..
-
Gondolom ez egy opcionális funkció, aki akarja, használja, aki nem, az nem. Mondjuk alapból nem értem, hogy aki ennyire retteg a kémkedéstől, annak mégis miért van internete, és mit keres egy okostelefonokkal kapcsolatos fórumon.
Tudom, otthon saját szerverről neteztek nyolcvanhat proxy-n keresztül a saját magatok által írt operációs rendszeren, és természetesen a saját szolgáltatótok vagytok, mivel nem lehet senkiben sem bízni. A szabadban persze árnyékból árnyékba mozogva mentek csak le a sarki boltba, nehogy egy turista véletlenül elkapjon egy képen, és rájöjjenek a nagybetűs szervek, hogy léteztek, mert akkor aztán megindul a vadászat utánatok.
Azon meg csak röhögni tudok, hogy jól megvernek valakit az ujjlenyomatáért. A rendszer ugyanúgy megkerülhető, mint a kódos/mintás feloldás. Ha lenyúlják a telefonom, akkor annak úgyis búcsút inthetek (ha nem tudják feltörni, max bevágják egy fiókba, hogy ott rohadjon meg), ha meg kést szorítanak mellé a nyakamhoz, akkor a zár módjától függetlenül úgyis feloldom nekik, sőt, még egy fagyira is a vendégeim, mivel nem vagyok annyira hülye, hogy az életem kockáztassam egy tárgyért (ha csak nem egy fénykardról beszélünk, azért simán reszkíroznék). Mondjuk ha elég sokáig szórakozok a feloldással, hátha az előlapi kamerán konstansan figyelő szervek meglátják, hogy bajban vagyok, és sasokon repülnek megmenteni...
-
dsr
senior tag
Ez olyan szinten felesleges , sz@r , hogy ilyen nincs még egy az i5s-en kívül ...
-
ricsip
addikt
A 6-osba ondóminta-gyűjtő is kellene! Úgy lehet majd feloldani, hogy bele kell dugnom a szenzorba a fa*****t, rántok rajta párat, és kész. Az "anal-probe" a 7-es újdonsága lesz, és meg is volnánk mindennel, ami az emberből kigyűjthető.
-
mekker
őstag
A Scooby Dooból tudom, hogy egy ujjlenyomatolvasó átveréséhez elég egy sminkkészlet, egy púderpárna és egy ragtapasz.
-
halkow
őstag
csodás lehetőleg a home gomb-ba építsék belle ha lehet
-
moleculez
veterán
Az almanak mar kitalaltam a DNS-alapú feloldást: nyalmintaval, a hatolfalon az alma logoba integrálva😈😈
-
törölt tag
válasz
SexyDaniel #67 üzenetére
Tényleg nem az, de ha ez nem fake, akkor jól lemásolta a G2-őt...
-
Eclips21
őstag
válasz
zsolidodd #62 üzenetére
AVH szerintem lehetseges elkovetoket figyel vagy konkret elkovetoket, de NSA mindenkit valogatas nelkul ha meg feltunik valami eleted vegeig fokozott figyellem kiser. Jo lehet nem epp itt magyarban. A gazdasagi megfigyelesre ott a pelda az iphone ami jol elrejti a beallitasokban a koverest es alapertelmezetten bekapcsolva van radasul elso inditaskor megse kerdezi nem ugy mint az android.
-
Tidzsimon
őstag
Mint egy falat kenyér... Ahogy szokták itt mondani. :-)
Az arcfelismerő is jó játék volt, de hamar ráuntam, főleg, ha zárképernyőt nem oldani akarom hanem egyből megnyitni valamit. -
AS
félisten
SGS5 elképzelés
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Krugszvele #63 üzenetére
OK, így már érthető. Az idézőjelek hiánya miatt vetődtem árnyékra...
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Fritz Teufel #61 üzenetére
Innen idéztem azokat az összefüggéstelen sületlenségeket:
http://www.youtube.com/watch?v=eXHCaPu7UIc
Már azt hittem mindenki ismeri, akkora befutott videó volt pár éve
-
zsolidodd
senior tag
A sok üldözési mániásnak:
Az AVH akkor megy be a lakásodba, és poloskázza be, amikor akarja (nyilván ennek is vannak jogi korlátai), és erről neked fogalmad sem lesz! Az összes mobilszolgáltató köteles rögzíteni a hívásokat, cellaadatokkal együtt, amit ki is adhat a megfelelő hatóságnak. Tehát ha akarnak, akkor megfigyelnek, kérdés, hogy miért tennék? Gondolom itt mindenki komoly állami/ ipari titkokkal rendelkezik, azért ilyen paranoid.
A gazdasági célú megfigyelés, adatgyűjtés szerintem reális probléma, főleg a kevésbé tudatos vásárlók számára, bár az egyéni ajánlatok miatt még az is hasznos lehet... -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Krugszvele #60 üzenetére
Troll on:
Milyen infláció folyik ebben az országban?!
Jelenleg ez rekord alacsony, úgy tudom. Gondolom, valami más idegen szót szerettél volna írni, aminek szintén nem ismered a jelentését.
Egy kis segítség a választékosabb önkifejezéshez.
Troll off...
-
Krugszvele
senior tag
Erre mindig évek óta azt harsogom: féljenek a bűnözők, meg akinek titkai vannak a hatóságok előtt!
Én örülök a térfigyelő kameráknak, felőlem nézegethetik az emailjaim, tárolhatják az ujjlenyomatom, megfigyelhetnek, lehallgathatnak.
A google location history meg azt is tárolja, hogy mikor, hol voltál, pár évre visszamenőleg!Ismerek olyan büntetőpert, ahol a google latitude-ot, mint bizonyítékot használnak! (Sajnos az informatikai "szakértő" annyira pancser, hogy fogalma sincsen, mivel áll szemben, de attól még a bizonyítékot használják!)
A rossz embereket el kell ítélni, mert kevés a biztonsági szervezet. Ami infláció itt folyik az országban...
-
SexyDaniel
tag
Erről csak annyit még hogy a Samsung megmutatta ki után fut.
-
Remus389
veterán
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
úgy értettem, aki egyszer lehúzta az ujját, annak az ujjlenyomata már bekerült az adatbázisba, szóval onnantól mindegy
a következő lesz a DNS skenner, a vége az lesz hogy hála az okostelefonnak, többet fognak rólad tudni a Központban mint te saját magadról
hozzáteszem szerintem az előlap kamerát is be tudják kapcsolni ha akarják, a mikrofont is , tudjak mikre kerestel ra kugliban, az emailjeidet is latjak nyilvan, a facebook, az pedig alap hogy le tudnak hallgatni
szóval ha valaki a hatóság szeme elé kerül, nagyon-nagyon sok dolgot megtudhatnak
jó mondjuk bűnüldözés szempontjából még pozitívnak is hathat, de ilyennel viszont el is lehet lehetetleniteni valakit
persze aki normális annak igazán nincs mitől félnie, de azért őt is zavarhatja a privát életében ez
szép új világ
-
Glenda
addikt
Kíváncsi leszek hány olyan ember szerint lesz világmegváltó ötlet, akik az 5S bejelentésnél fikázták
-
Stimpy001
aktív tag
"A kémfotók szerint a G3 is rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval."
Lemaradtam volna valamiről, szivárograk már ki a G3-ról kémfotók? Valaki tudna egy linket dobni erről?
-
Remus389
veterán
válasz
SexyDaniel #48 üzenetére
szerintem az lesz hogy a gyártók is felismerik hogy egyeseknek ez nem szimpatikus és lesznek ujjlenyomatolvaso nélküli változatok
1-2 generáció kell
de lehet hogy erőltetni fogják, nem tudom, mondjuk aki már egyszer lehúzta az ujját egy ilyenen, annak már úgyis mindegy.
-
kbyte1024
veterán
na majd a Galaxy S6 már nem csak az újlenyomatot,retinaszkennert,hanem majd a vércsoportod is kéri
-
Remus389
veterán
ja persze, belevilagitanak a szemedbe
egyébként nekem nem kell sem irisz, sem ujjlenyomatolvaso, ez nálam kizáró ok (adatvédelmi okok miatt, bár amikor 8 évesen az USA-ban jártam állítólag levették a fingerprintemet a határon, de akkor se )
inkább olyan irányba fejlesszenek, mint az LG gflex, hajlékony, hajlított, ongyogyito burkolat, újszerű multitasking
ne az apple-t majmoljak folyton
én inkább az aktuális "mini "-ket nézegetem, abból remélhetőleg kihagyjak ezeket az adatgyűjtő cuccokat
a következő Apple innováció pedig a DNS alapú feloldás lesz, tiszta 1984
-
bteebi
veterán
"az ujjlenyomat- és írisz-alapú felismerés lehetőségeit egyaránt vizsgálja"
Úgy tűnik, hogy tutira nem lesz SGS5-öm
. Ne legyen már ebből a baromságból trend! Most komolyan, az összes nagyobb gyártó NSA-bérenc lesz (lett)? Muszáj lesz minden csúcstelefonba ilyen kémeszközöket integrálni? Már így is úgy és akkor hallgatnak le, ahogy és amikor csak akarnak, de ez nem elég, és az ujj- és írisz"lenyomatunk" is kell nekik? Még jó, hogy (egyelőre) nincs DNS alapú "biztonsági rendszer" ahhoz, hogy tudjunk telefonálni vagy SMS-t írni...
#37: Ezt már egyszer korábban én is leírtam máshol, de most adtál egy jobb ötletet
. Az lenne az igazi, ha csak úgy tudnád feloldani a telefont, hogy előbb belemártod a saját vizeletedbe, majd a másik terméken végighúzod az érintőkijelzőt. (Ezután lehetne opcionálisan nyálmintát is adni a kijelző másik irányba történő végignyalásával - bár ezt inkább csak felárért, az Advanced licker edisönökbe.)
-
-
Gambas
tag
válasz
bulikavagyok #29 üzenetére
3d aranykoràt éli újra😊
-
razzorr
őstag
Én még mindig azt mondom,hogy a széklet és vizelet vizsgálat a jövő.
Viccet félretéve, sajnos már nem csak el fogják lopni tőlünk a telefonunkat, hanem kényszerítenek is majd, erőszakot alkalmaznak,hogy oldjuk fel a kijelzőt az ujjlenyomatunkkal, retinánkkal és az meg már rablás ugyebár. Szerintem egy jó jelszó, feloldókód még mindig közelebb áll hozzám.
-
Gyula88
tag
Valamit viritani fognak, hogy le ne maradjanak...tiszta 007es ugynokok lesznek a felhasznalok...agyrem!
Ugysem adom a kezebe csak annak akinek akarom... -
kdennis
aktív tag
Ásítás. Fölösleges erőlködés, olyan lesz mint a többi gagyi tömegtelefon...
-
dreamdancer
őstag
Annyira "samsungos" ez az egész, belebbentették az íriszszkennert, hogy ők mennyire innovatívak, miközben aki kicsit is otthon van a témában, az pontosan tudta, hogy egyrészt rossz fényviszonyok között használhatatlan, másrészt nagyon messze vannak még attól, hogy "elférjen" egy mobilban.
Most meg itt az érintőkijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, amiről megint csak tudható, hogy (jelenleg) még nagyon messze van az érintőkijelzők érzékenysége ettől a szinttől, szóval végül ugyanoda lyukadnak majd ki, mint az Apple vagy a HTC.
Az igazi kérdés a gyorsaság és a megbízhatóság lesz, hogy valóban használható lesz-e (i5S) vagy szimpla parasztvakítás (HTC).
-
Kasya
nagyúr
Mar varom a free appokat Play-en, amik kerik az engedelyt az ujjlemonyat olvasohoz
-
Felesleges fícsör, és adatvédelmi kérdéseket is felvet. Szerintem ez is ki fog halni idővel mint a tévékből a 3D.
-
törölt tag
válasz
SexyDaniel #8 üzenetére
Nem. Én is annak tartom. Tuti nem használnám.
Nekem elég az, hogy mintával oldom fel a kijelzőt. Azt se töri fel senki... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Krugszvele #26 üzenetére
Töröld meg.
Ez van a nedvesség nem kedvez ezeknek, hiába finomítják a technológiát. Képzelheted milyen volt ez előtt.
10-ből egyszer hibázik az meg elég jó arány már egy ujjlenyomat leolvasónál. -
HawerKing
őstag
Nemhiszem , hogy olyan tokeletesre fog ez sikeredni, ugye az 5s ben sem tokeletese, igy en nem latom sok ertelmet....
-
xmaas
őstag
Vagy szepen kupanvagnak es addig vernek amig kinyitod a telefont elvegre mennyivel egyszerubb ha nem csak ellopjak a telefonodat aztan szevasz letiltatod a szolgaltatonal aztan szevasz , hanem meg be is kerulsz a korhazba vagy kinyirnak egy szaros dragabb telefonert .Persze ez olyan drasztikus esetben tortenhet meg de ha ilyen iranyba haladunk lassan hogy viszket a tokuk hogy ilyenkkel zarolgassak a keszulekeket elobb utobb mire fognak folyamodni a bunozok?
Es a legvicesebb az amikor mint a kedves i5S eseteben ahol szarakodni kell "felorat" tobbszor kell probalni amig sikerul feloldani mert pont zsirosabb a kezed vagy nedves vagy akarmi aztan az a beolvaso egy lightos pontatlan foss de a lenyeg egy 20 ezressel letudnak tobbet huzni a vasarlokrol mert miscoda okos dolog
-
kazsmerlaca
senior tag
Valami gengszterek vagytok, hogy féltek az új-lenyomat olvasótól? Nincs takargatni valóm így nyugodt szívvel használom. Semmi baj az iP5S-el, kifogástalanul működik!!!
-
Cyberpunk
félisten
Várható volt, hogy nem hagynák ki az alma után. Noha előbb is volt az igaz, de eddig letojta mindenki.
Krugszvele: majd az NSA ezt is jól megfigyeli.
Viccen kívül mi a baj az 5S-el?
-
h3lios
addikt
Még mindig rohadt felesleges. Ezt pont ugyan olyan nehéz feltörni, mint egy jelszót, vagy mintát. Mellesleg droidos esetben kb. 5 perc és megvan a komplett reinstall, amivel 99% hogy a mentett ujjlenyomatok is elvesznek.
De legalább elkérhetnek érte + 20k-t illetve lesz még 1 elem a telefonon ami ha elromlik dobhatod a kukába az egészet, mert olyan drága a javítás, hogy nem éri meg. -
Taybore
aktív tag
Az ujjlenyomat olvasás meg kesztyűben nem működik, milyen baromság ez a "napszemüveg" kifogás. Amúgy én se tatom jó ötletnek, hogy lassan már a vércsoportomat meg a komplett DNS szekvenciámat is ismerik a nagy gyártók.
-
Blyan
félisten
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Nem mintha ha valamely kormányszerv a Te ujjlenyomataidra utazna, akkor nem szerezték volna meg már millió alkalommal.
És valszeg a sok millió ThinkPad felhasználók és álmatlanul forgolódnak emiatt, egyéb gyártó prémium üzleti modelljeiről nem is beszélve.
-
newclass
tag
Nehogy a jövőben a telefonunkkal együtt az újjunkat is lopják....
-
culas25
tag
Nekem egy kérdésem lenne? Ezek a tárolt azonosítók még mindig törlődnek hard reset esetén, vagy van már olyan mint pc-n a biosban beállított jelszó? Mert egy átlagembernek a legnagyobb baja hogy a telefonját ellopták, nem az hogy rajta volt pár fénykép. Persze nyilván van akinek ilyenre van szüksége, de alapból elég sokadrendű fícsör
-
AS
félisten
Szerintem nagyon jó de más piacon vezetném be mint pl wow-ban acuntunk védelmére .
Szerintem igen is jó de csak akkor ha simán működik nem úgy mint HTC One X ben. -
jacis
nagyúr
válasz
SexyDaniel #8 üzenetére
Nem. Sokan mások is....
-
kromatika
veterán
válasz
SexyDaniel #8 üzenetére
Én sem használnám az tuti.
-
SexyDaniel
tag
Csak én tartom hülyeségnek??
-
banhammer
veterán
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Egy ellopott telefon esetén azért jól jön egy ilyen zárolás.
-
BoC1ka
senior tag
A legújabb beszámoló szerint sötétebb helyeken, illetve napszemüveg viselésekor az emberi szivárványhártya felismerése szinte lehetetlennek tűnik
Lesz itt nagy bimbum mikor a konkurencia megoldja...és megfogja...
-
Eclips21
őstag
Mind1 CM alatt ugyse fog mukodni ahogy az FM radiose.
-
AS
félisten
Írisz felismerés helyett az ujjlenyomatok felismerésével azonosítja be tulajdonosát a Samsung következő S-szériás csúcsmobilja.
Ez most ugy van irva mintha kész tény lenne közben csak pletyka.... -
Fritz Teufel
addikt
Ki van zárva, hogy bármilyen biometrikus eszközt használjak az online eszközeimen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest