- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
(An)Dante #40 üzenetére
A célunk azonban a folyamatos tájékoztatás.
Ezzel nincs is gond, ezért kezdtem azzal a felvetéssel a hozzászólásomat, hogy nincs más hír csak S5 minden napra?
Szerkesztőként biztos nem könnyű megtalálni az arányt, hogy milyen cikkeket hoztok le, de valóban ezek azok a hírek, amelyek a legjobban érdeklik az oldalra látogatókat?
Én jórészt a fórumot látogattam eddig, plusz a tesztjeiteket olvastam, az utóbbi pár hónapban álltam rá arra, hogy a híreket is böngésszem, de az elmúlt pár nap már nálam is karcolta az ingerküszöböt.
A szarovszki kristályos S5 hírnek ki a célközönsége?Elnézést ha én sem közvetlenül ehhez a csodához szólok hozzá, de ha visszanézném az elmúlt napok S5 termését, akkor nem lepődnék meg a trollkodás, flame tömeges méretű megjelenésén, mert ehhez szakmailag nehéz mit hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest