Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz
BulletBill27 #91 üzenetére
Nem gonosz csak nem tudja hogy mit beszél...nagy különbség ám
-
vittorio7
őstag
Ez nagyon "gejl" lett.
-
RaveForce
veterán
válasz
BulletBill27 #91 üzenetére
legyek inkább tükör, az igazság tükre
-
lexter00
őstag
Gagyi csiszolt üveg gagyi Samsungon aranyáron jeeeeee ez kell a bírkáknak.....
-
Forest48
aktív tag
nini, egy csillámsanyi!
-
il profeta
csendes tag
Szupcsi! Bár az ajándék Prada táskát hiányolom!
-
aizen92
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Félreértettem a kérdést, azt hittem arra célzol, hogy az S4-ek hátlapja ótvar és tönkremegy.
A felvetésedre: gondolom azt el sem tudod képzelni, hogy valakinek tetsszen egy S4 vagy S5. Pedig hidd el, van ilyen. Én speciel nem státuszszimbólumként, illetve műtárgyként tekintek a telefonokra, így nekem a hátlap anyaga teljesen mindegy és valamilyen szinten a forma is. Kinek a pap (fém), kinek a paplan (műanyag). -
Csapoati
nagyúr
Több ismerősömnek van Samsung S4-e, hibátlanok és nem néznek ki ótvarul. A fém meg nem minden, szintén ismerős HTC One S-e totál meghalt, ő speciel azt mondja, hogy soha többet HTC-t (a support miatt, a gariidő lejárta után 1 hónappal ment gallyra). Szerintem ez kicsit erős, de rávilágít arra, hogy a jó készülékház csak egy dolog.
-
-
m@xsys
senior tag
A Swarovski egy csiszolt üveg (nem kristály), de ha már rá lenne írva, hogy S5 HP, vennék, mert "nagyon cunci" és kell
Szerencsére a családba nem tetszik senkinek!
-
Csapoati
nagyúr
A humort értem, de ez gondolom nem volt az: Ha már normál minőségű anyagból képtelenek a házat megcsinálni akkor teleb@sszák kristállyal... way to go
Egyébként megnéztem az alumínium és a polikarbonát kilónkénti árát. Nagyjából megegyezik, szóval a megmunkálás miatt lehet csak drágább a fém.
-
fene_vad
senior tag
sosem ertettem hogy pontosan mi is olyan nagy szam ezekben a filleres csiszolt uveggyongyokben...
-
nozs23
addikt
Nahát, egy Galaxy hír. I didn't see that coming.
-
-
BlackSoft
addikt
Nekem egyáltalán nem csúnya... Persze nyilván nem magamnak vennék ilyet
(#64) Starz561: +1 Erre én is kíváncsi lennék
-
Starz561
tag
Ezzel kell Drop testet csinálni.
-
razzorr
őstag
Na végre, ez már hiánypótló volt
-
whoracle
csendes tag
húúúúú, erre vártam
-
SkyS1gn
félisten
Ha már normál minőségű anyagból képtelenek a házat megcsinálni akkor teleb@sszák kristállyal... way to go
-
törölt tag
Ennyi síró-rívó pasit.
Személy szerint nekem ez még mindig jobban bejön, mint a "konzervatív" módon "csajos" LaFleur, meg az eddigi Swarovskyk. Az epilátoromon OK a virágminta (bár az is nézhetne ki hitech-ebben), de telefonban nem kéne. Ez legalább bulis, vagy bevállalós, vagy nem is tudom. Nem fizetnék érte, de nem is akarnám azonnal lecserélni. Ez is valami.
-
Ghz-eg
csendes tag
Ez szerintem kilyukasztja a farmer zsebét!
-
halkow
őstag
idővel úgyis le esnek
-
UFC
aktív tag
válasz
Blackmirror #54 üzenetére
Mindennek megvan a célközönsége. De valóban elég vicces.
-
UFC
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #53 üzenetére
Pedig a játéktelefonok általában műanyagok.
-
Blackmirror
őstag
Jájdekígyó. Zebra mintásban nincs?
Ezzel nem akarok célozni semmire, de megvan ennek a célközönsége ugyanúgy mint régen a Hello kitty editionnek is. Nő vagyok, nekem ez azért már kicsit sok csillivilli, de nekem a kitty is az volt.
-
UFC
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #51 üzenetére
Miért nem az?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hogy néz ez ki? Mint valami játéktelefon.
-
Nagyon Giccses , nem adnám a G2-met érte.
-
Griff55
senior tag
Most már tudom mi hiányzott az èletemből
-
Badboys
őstag
Húúú ezt pinkbe így , de ne má ilyen ócska mű gyöngyökkel valódi gyémántokkal kérem. Most jötten rá ez hiányzott ezidáig az életemből.
-
Vadmeggy
aktív tag
Úgy is belerakják egy 500 forintos szilikontokba, nehogy karcos legyen
.
-
S e t h
nagyúr
válasz
(An)Dante #40 üzenetére
A célunk azonban a folyamatos tájékoztatás.
Ezzel nincs is gond, ezért kezdtem azzal a felvetéssel a hozzászólásomat, hogy nincs más hír csak S5 minden napra?
Szerkesztőként biztos nem könnyű megtalálni az arányt, hogy milyen cikkeket hoztok le, de valóban ezek azok a hírek, amelyek a legjobban érdeklik az oldalra látogatókat?
Én jórészt a fórumot látogattam eddig, plusz a tesztjeiteket olvastam, az utóbbi pár hónapban álltam rá arra, hogy a híreket is böngésszem, de az elmúlt pár nap már nálam is karcolta az ingerküszöböt.
A szarovszki kristályos S5 hírnek ki a célközönsége?Elnézést ha én sem közvetlenül ehhez a csodához szólok hozzá, de ha visszanézném az elmúlt napok S5 termését, akkor nem lepődnék meg a trollkodás, flame tömeges méretű megjelenésén, mert ehhez szakmailag nehéz mit hozzászólni. -
daniel909
addikt
bár megdobnának egy ilyennel, azonnal adnám el
-
(An)Dante
őstag
Hogy rövidre zárjam: NEM FIZETNEK ÉRTE. A Mobilarena nem egy olyan oldal ahol a cikkeket bárki megveheti. A csapat kizárólag saját gerincoszloppal rendelkező tagokból áll és igyekszünk függetlenek maradni. A célunk azonban a folyamatos tájékoztatás. Láttál már nálunk ERRŐL a mobilról hírt? Ha igen, szólj!
-
WhiteWalker
nagyúr
A táccs wííz is kapott kristályt??
-
ALBY
senior tag
Horzsol
mint a járdaszegély
-
Sz.Miki
őstag
Eddig olyan hiány érzetem volt, de ezzel a puccparádéval sikerült kitölteni samsungnak ezt az űrt is
-
Ihsahn
tag
válasz
Peterson_ #10 üzenetére
És még a csillámf.szláma edisönről még nem is beszéltél...
Abszolút hiánypótló. De egyébként is imádom, amikor a csiszolt üveget drágakőáron megveszik, mert swarovski.S e t h: vidékre parasztkolbász szag edisön... Na ez ütött, mint Tyson jobb napjaiban, amikor még nem a fogával akart nyerni...
De miért ne lehetne egy ilyen? Tán neked nem kéne?
-
S e t h
nagyúr
Könyörgöm, mondjátok, hogy csak S5 hírek vannak a mobilok világában, mert ez már tényleg nonszensz, hogy minden egyes napra jut egy érdektelen S5 hír.
Holnap majd jön a bugyirózsaszín, vidékre a parasztkolbász szag edition, lassan nem lehet szelektálni a hírek között, mert szinte mindegyik ugyanarról szól.Ennyire nincs más hír, vagy fizetnek ezért?
Ezt már inkább tartom hírnek ha már Samsung és nem vég nélküli S5 semmi.
hajlékony kijelző -
-FreaK-
veterán
Nem tudom miért fikázzátok ennyire.. legalább van már valami értékes dolog is a telefonban! (de genya vagyok..
)
-
Zsolti994
újonc
Én megvárom azt a kiadást amin az előlap is ki van rakva kristállyal, és rögtön veszek vagy 5-öt az egész családnak.
Mondjuk ahogy neten nézelődtem a korábbi modellek megoldása sokkal kultúráltabban néz ki. Erre is el tudnék képzelni egy egyszerűbb virág mintát, csak lehet akkor nem lehetne elkérni annyi pénzt érte.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
BulletBill27 #26 üzenetére
Persze, hogy mazochista. De egy iOS7 után egy La Fleur már nem lehet annyira szörnyű...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BulletBill27 #23 üzenetére
Én a La Fleur verziót várom.
-
BulletBill27
aktív tag
Nem tudom, hogy ebben mi az újdonság, eddig is vakítóan csillogtak a hátlapjaik
-
kbyte1024
veterán
drága kenyér
van még hova sűlyedni
-
Petyyyyy
addikt
válasz
tothmaxy182 #19 üzenetére
Szép mentés...lett volna.
Csak tudod a helyzet az, hogy Olaszországban ismerik azt a szót, hogy stílus.
-
Asycid
tag
Hú, ez az S5 egyre szebb!!
-
babkukta
senior tag
Igen... most jön az, h kiadják 20 féle köntösben az S5öt...
-
boncser
aktív tag
.
-
Peterson_
addikt
Galaxy S5 csillámpóni edisön'.
Hát na...lehet, hogy a "tehetősebb hölgyek" ugrani fognak rá. -
Erre még a párom is azt mondta, köszi inkább neee. Full giccses, ez már így sok.
-
Petyyyyy
addikt
Abszolút PC verzió, persze azok közül is az igényesebbeknek.
-
Giorgio1313
aktív tag
Arabok imadni fogjak mint a 24karatos iphonet
-
C$abi
aktív tag
Egy idő után úgyis elkopnak a leejtéstől és a sok fogdosástól. Gondolom az ára majd egy Vertuéval fog majd vetekedni. Emellett kétlem hogy valódi Swarovski kristályból lenne. Ott a cirkóniumkő a sok barom az meg nem veszi észre.
-
banhammer
veterán
Biztos jot tesz a taskaban levo cuccoknak az a sok kristalyuveg a hatlapon.
Mintha durva csiszolopapir lenne a taskaban. -
agressor12
senior tag
Kell! Erre szüksége van az embereknek! A következő változat szín arany legyen!
-
Cyberpunk
félisten
Kicsit túlzásba vitték szerintem.
-
Ati1979
veterán
Elég giccses...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezernyi kristállyal díszített változatban is piacra kerül a Samsung S-szériás csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Direct One (műholdas és online TV)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest