- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
maggi1886076 #101 üzenetére
maggi moderátort kér
a csirkés avatart is kérd vissza
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Stanley-B. #131 üzenetére
Változnak a dolgok.
-
Totheground
addikt
Lehet, hogy van némi köze ahhoz, hogy ez telefonoknál egy "kapott szolgáltatás", míg mondjuk magadnál felszereltetni anyagilag is elég komoly tétel és utánajárás, főleg, ha hozzáadjuk, hogy ebben a remek országban vicces kedvű emberek könnyen szétbarmolhatják, ha nem zárt kerted van kutyával és/vagy rendesen zárt lépcsőház.
-
Wave86
tag
Fura, hogy most ennyire felkapott lett hirtelen a biometrikus azonosítás. Érdekes, hogy sokaknak - bár mondjuk attól, hogy feature a telefonban, nem biztos hogy használják - fontos lett a telefonba beépített ujjlenyomat szenzor, de arra már nincs igényük, hogy mondjuk a bejárati ajtón ezt alkalmazzák.
Ott inkább látom értelmét, hisz nem kell kulcsot cipelni, nincs, ami elvesszen vagy ellopják. Ráadásul, mivel zárt rendszer, így attól sem kell tartani, hogy valaki megszerzi a netről. -
Gambas
tag
válasz
maggi1886076 #104 üzenetére
+1 Hahaha
-
Huma
addikt
1984
-
Elemental
addikt
válasz
SkyLine3000 #62 üzenetére
Mindenki magából indul ki ofc.
-
henrik1
tag
és ha a bűnözők ezentúl levágják a telefontulajok ujjait is? vagy már ezzel sem kérdeztem új(j)at?
-
Zoja™
őstag
válasz
kaylac1990 #78 üzenetére
8mp-ig nyomva tartod a bekapcsoló gombot, majd a telefon újra indul. Újraindulás közben nyomva tartod a hangerő fel+home gombot és már bent is vagy a recoveryben. Innen már csak egy wipe data/factory reset és ki is van iktatva a beállított védelem és alaphelyzetről indul a telefon. Persze mind ezt egy Samsungon...
Ne értsd félre, nem vagyok telefon tolvaj, csak mint érdekesség írtam le ezeket.
( A további lépéseket le sem írom inkább, mert a végén tényleg tolvajnak hisztek...
)
-
subaruwrc
félisten
úúúú mekkora ötlet
-
Lecs@
addikt
Ezt az újlenyomatot google felszinkronizálja egy nagyobb FBI bázisra. És onnantól fogva a Samsung tulajok elkötelezték magukat Lekövetik őket, minden lépésüket szkájliék
-
henrik1
tag
az volt már, h NSA, vagy ezzel itt nem lehetek egyedi?
-
válasz
maggi1886076 #104 üzenetére
Puska kellett volna ehhez a melóhoz...
-
UFC
aktív tag
válasz
maggi1886076 #101 üzenetére
Érdekes eddig itt se voltál, és te kérsz moderátort
Akivel meg volt véleménycsere azzal már túl lendültünk a dolgon. De kérjél nyugodtan kettőt is
-
maggi1886076
addikt
Nem tudom, hogy az egérmozis ájfonosok minek járnak ide trollkodni. Moderátor kéretik!
-
-
A szemkövetés olyan jó az LG Optimus G-men, hogy mikor leraktam a fürdőben a mosógépre -mert hívást vártam- és nem kapcsoltam ki a kijelzőt, azt végig égve hagyta... Gondolom a lámpát nézte a szememnek vagy mifene, de megmosolyogtató volt annyi szent
Máskor nincs ilyen gondja de ott akkor
-
UFC
aktív tag
Igazából valóban függ attól kinek mi.
Az apple ujjlenyomat olvasójában még az a jó hogy ha apple store-ban leakarsz tölteni valamit vagy vásárolni akkor nem kell jelszót beírnod hanem ujjlenyomattal megoldod a dolgot azonosítva vagy és mehet a letöltés stb. Szóval van némi előnye. De van akinek persze nem szimpatikus.
-
Bavid
senior tag
Apple megoldását amúgy ki használja? Nekem kb 6 ismerősömnek van %s-e, mindneki kipróbálta, de senki nem használja rendszeresen, mintahogy én se használom az S4-em mindenféle extra funkcióit (szemkövetés stb.) ugyanúgy ez is lehet hogy lesz, de én tuti ki kapcsolnám.
-
UFC
aktív tag
Bocsánat elnézést kérek vétkeztem. Sajnos az útközben nehéz írni egy telefonon, de az is lehet hogy csak béna vagyok. Ez minden amit feltudtál hozni vagy van még valami a tarsolyodban?
Mivel nincs Iphone-om ezért nem tudom használni. Sajnos a mostani Samsung telefonomon még nincs ilyen ficsööör
Apple fan? XD
Gyerekek gyerekek írjatok ha felnőttetek.
-
UFC
aktív tag
válasz
kaylac1990 #84 üzenetére
Részben igazad van.
Csak kezdődött a fikázás megint aztán jött tőlem erre némi reakció.
Nekem aztán mindegy ki mit vesz mindenki valóban a neki megfelelőt aztán hogy jól járt vele vagy sem az már a saját baja.
Én örülök neki hogy új dolgokat találnak fel megy egymást inspirálják, hiszen ez viszi őket előrébb
-
Mr.Silkó
veterán
Kedves büszke Apple fan!
1. Mielőtt fröcsögnél, tanuld meg leírni azt a szót, hogy ujjlenyomat olvasó (és nem pedig 'újlenyomat'- ahogy te írtad) Remélem azért használni tudod, ha már leírni nem!
2. Lehet, hogy az androidos telefonok sokat vesztenek az árukból (gyakrabban is hoznak ki csúcsmodellt a gyártók, mint az Apple vagy a Microsoft), de az iPhone-ok épeszű embernek nem is érnek meg annyit, amennyiért alapból kijönnek.(Se nem utálom az almát, se nem rajongok a Samsungért, csak hohy tisztázzuk!)
-
kaylac1990
csendes tag
Ekkora hülyeséget. Ennyi erővel, csak ford kocsik legyenek, mert mindenki más lemajmolta a Ford t-modell-t????
Iphone az ami, androidban meg főként sony és samsung. Ennyire fáj, hogy más megoldásokat egymástól vesznek át?
Volt ez már fordítva. Sőt ezzel a gondolatmenettel, hogy merészel az apple kamerát rakni a telefonba lemásolva ezzel, az első kamerás mobilokat.
Ezt te sem gondolod komolyan. Iphone, samsung és a többiek is találtak fel megannyi innovációt, ami az én, a te és mindannyiunk nyomorult életét könnyítik meg. Maradjon is ez így. Egyik se ér többet a másiknál. -
UFC
aktív tag
Javaslom akkor tekintsd meg ezt a cikket :[link]
2014.jan.17 én készült a cikk. Gondolom ez is kamu meg stb.
Amúgy érdekes hogy mikor ti mondjátok hogy a samsung az első stb az nem fanság? ugye de ha mi mondjuk hogy hello azért nem úgy van az jujj apple fanok
XD elég vicces hogy magatokba sose néztek.
Tipikus emberi hiba.
De ha nem copy akkor a siri után az s voice , most meg az új lenyomat olvasó akkor mik ezek de végül is az üzlet az üzlet.
Kár hogy akkor se értékálló egy műanyag telefon főleg úgy hogy android és 1,5 hónap alatt veszít majd a kijöveteltől számítva 30-40 ezer forintot az árából! Mert 8 millió android teló van és megy az árverseny a gyártok között szóval..
-
kaylac1990
csendes tag
Atya gatya itt mindenki CSI-on, meg ratyi akciófilmeken nőtt fel. Na elárulok egy nagy titkot: Az ujjlenyomat nem bír bizonyító erővel. De ajánlom figyelmetekbe a büntető-eljárási jogszabályt.
Ennek a biometrikus érzékelőnek igenis van értelme. Ha ellopják a telódat, akkor nem tudják használni és remélhetőleg van még arra időd, hogy rákeress online v lezárd a telefont. Ha már életszerűbb példát akartok, nagyobb az esélye, hogy egy gippo lerabol akár a haverjaival és legalább jól benyalja.
Ez nem egy világrengető találmány, inkább jó hogy összekötik a mobilokkal, így lehetőséget teremtve egy újfajta technikai fejlődésnek. Kár addig fikázni bármit is, amíg ki nem próbáljuk. Van előnye, van hátránya. Vagyunk így sok mindennel az életünkben. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #71 üzenetére
Megis elsok.
#69: A fanoknak hiaba magyaraz az ember. Javaslom a lovemark szocikket a wikipedian.
#77: Csakis. -
ÜLJ LE SAMSUNG 1-es!!!!!!!!!!!!!
-
joey04
titán
hú de meglepődtem...
5: nem kell, ezek csak lehetőségek.
31: +1 -
Stanley-B.
őstag
Milyen meglepő a menetrendszerinti samsung másolás, de remélem legalább jó szarul, megbízhatatlanul fog működni.
Másokat követve sosem lehetsz első, ez írja le legjobban a samsung helyzetét.
-
Cyberpunk
félisten
Cserébe szarabbul is működik.
#64: erre mit lehet mondani? Volt eddig is ujjlenyomat olvasó. Érdekes mód a kutyát nem érdekelte eddig, 1-2 gyártón kívül, akiknek volt pár próbálkozása e téren. Tavaly az alma meglépte, most meg hirtelen mindenkinek fontos lett. Erre nehezen lehet azt mondani, hogy nem loholnak az alma után, csak a vak nem látja.
-
Csapoati
nagyúr
Az ugye világos, hogy ujjlenyomat-olvasó meg már sok egyéb mellett HTC-kben is volt régebben? Tudom, az Apple fejlesztette "amazinggé".
Amúgy rendkívül egyszerű a történet: ami jó, azt megpróbálják utánozni a többiek. Így működik a világ, szóval ezt akár bóknak is veheti az Alma (másnak nem nagyon, mert hát ugye maga az ujjlenyomat-olvasó nem az ő szabadalmuk).
-
dikan
tag
válasz
Fritz Teufel #16 üzenetére
Én is tudok rá vigyázni, de VPN-t nem tudsz beállítani a telefonon, ha nincs rajta védelem.
-
Csapoati
nagyúr
Apple fannak lenni nagyon kenyelmes most. Ha egy konkurens ujjlenyomat-leolvasokkal jon, akkor "lol, masolok!", ha meg massal (lasd LG-fele koppintasos modszer), akkor meg "lol, az ujjlenyomat-olvaso sokkal jobb".
Egyebkent a vegighuzasos modszernek van egy elonye is: sokkal kisebb lehet a gomb, ezaltal a keszulek is.
-
A lehúzós olvasó sokkal kényelmetlenebb. Maradok a jól bevált Touch ID-nél. Az Apple megint nagyot alkotott ezzel.
-
Gábor17
csendes tag
Nekem az ex barátnőm folyamatosan csekkolta a telómat. (Fő a bizalom)
Amikor be jelentették az 5s-t személyes sértésnek vette az Apple tol a tuch id-t 😃😃😃 -
Lecs@
addikt
S6 pukiérzékelő biztonsági zárral jön majd ki. Az étkezésre érdemes lesz odafigyelni, nehogy a szimatszenzor tévedjen
-
Petyyyyy
addikt
Erre aztán van szükség.
Az ujj végighúzása meg nem igazán okozhat kényelmetlenséget. Feltéve, hogy az egésszel rendelkezünk
-
frenetik
tag
úgy általában, mi a tököm értelme van az ujjlenyomat-olvasónak?
ha s5-öt fogok venni, akkor tuti, nem emiatt. ahogy szerintem az iphone vásárlók 99%-ának semmi szüksége nincs rá. -
Zoja™
őstag
Érdekes lesz ez ficsőr is, főleg ha ugyanolyan zsírgyűjtő kijelzője és gombjai lesznek, mint az eddigi samuknak.
Akkor komplett monitortisztító szettet cipelhetsz magaddal, ha fel akarod oldani a telefonod...Egyébként ha valaki nem az adataidra pályázik, hanem a telefonodra, akkor az ujjlenyomat olvasó sem véd meg...
-
Az egész világon elterjedőben lévő rendszerrel van a baj. Manapság már nem lehet elintézni semmit anélkül, hogy meg ne adnál valami infót magadról. Anyja neve, lakcím, telefonszám, stb. Mivel a biometrikus azonosítás még sehol semmilyen hétköznapi, hivatalos esetnél nem használt, a visszaélés esélye igencsak kicsinyke. Ellentétben a többi nem teljes felsorolással.
Kezded kapisgálni miért fogjuk a fejünket a hsz-eiden??
-
dreamdancer
őstag
Hát az egyedi, high-tech szivárványhártya-azonosítástól (ami nyilvánvaló képtelenség volt) eljutni egy szimpla kopi-pésztig (home gombba épített ujjlenyomat-olvasó), de abból is a régebbi, megbízhatatlanabb, "húzkodós" megoldásig, gyönyörű parabola by Samsung. Ahelyett, hogy valami új, innovatív megoldást találtak volna, mint pl a tegnap bemutatott BB-s feloldás, csak azért is kellett a biometrikus azonosítás. Bár a HTC után nem sok jóra lehet számítani, de azért kíváncsian várom, a koreai srácok mit hoznak ki ebből.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Cyberpunk #40 üzenetére
Természetesen nem az általam hozott példánál kell leragadni és annak életszerűségét vizsgálni (és ez alapján kötözködni), hanem elfogadni a tényt, hogy egy piaci szereplőhöz, ez által nagyjából mindenkihez, aki azt megfizeti, olyan kényes(!) személyes adatok kerülnek, amiknek nem lenne szabad. Márpedig ez visszaélésre adhat okot, legyen az bármilyen is.
Nyilvánvaló, hogy Magyarországon jóval kevesebb a félnivalója bárkinek is, és alapvetően nem az önkéntes adatmegadással van baj (én is megadnám, mert nincs félnivalóm), hanem azzal, hogy visszaélhetnek vele.
Részemről a témát lezártam, biztosan több száz fórum foglalkozott a kérdéssel az 5s kapcsán is, nem fölösleges pánikkeltés a cél, csupán az adatbiztonság kérdésének boncolgatása volt röviden, de úgy látom itt senki nem tud elvonatkoztatni a példáktól. (az ilyenek szoktak "a kép csak illusztráció" cikkek alá kommentelni, hogy ha így fog kinézni, akkor az gáz)
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Totheground #37 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz lesz az s5. Biztos lesz benne pár fìcsör ami tök felesleges (szvsz ez az olvasó is, meg a QHD kijelző), de nem vernek minden fìcsört nagydobra. De s5-öt nem veszek, az ziher.Mondjuk, samura mondtam mindig, hogy már csak elvből sem. Ehhez képest van egy Note2 a tulajdonomban
-
kispecek
aktív tag
Én a macskánk tappancsát próbáltam beszkennelni, de nem hagyta mindig megharapott.
Mondjuk vicces lenne a macskát állandóan cipelni, így le is tettem az ötletről..... -
-
Kapanyél
őstag
Te most tényleg ennyire szűk látókörű vagy?
Képzeld el, hogy létezik egy olyan adatbázis, amibe fél év alatt 50.000.000 db ujjlenyomat kerül be. Ezt bárki eladhatja, kiszivároghat, stb. És nem csak amerikai titkosszolgálatok léteznek, hanem országonként nagyjából 2-3. Nem is értem, hogy jön ide Amerika?
Majd amikor a két házzal arrébb élő közgépes országgyűlési képviselőt elteszik lába alól és elcsesznek valamit, majd a "takarító és probléma megoldó szolgálat" kikeresi a te ujjlenyomatodat nagyjából 20 perc alatt, nem leszel ilyen boldog.
De mondom, ez erős sarkítás, nem életszerű, csak éppenséggel lehetséges. -
maggi1886076
addikt
verni fog mindent
-
TeeJay
félisten
válasz
SkyLine3000 #21 üzenetére
Ezek a rafinált nők :-) képes lenne álmodban az ujjadat leolvasni és a többi csajjal történt levelezést átnézni :-)
-
Fr0z3n
őstag
Hogy, egy régebbi hsz-el éljek egy másik topikból:
Széklet mintát ne adjak? -
Cyberpunk
félisten
Hmm nagyon ismerős valahonnét, nem is tudom hirtelen honnét.
NSA-s baromságon meg még mindig fogom a fejem. Egyeseknek üldözési mániája van itt is.
-
mazsi1911
aktív tag
#wow #suchnews #wouldntexpect
-
Ezzel egy baj van: Egy gyilkosságnál a rendőrség-FBI milyen tárolt adatokhoz (ujjlenyomat-dns-stb.) fér hozzá? Hogy a fenébe kerülne be oda egy magyar emberé? Hacsak nem utaztál már az usa-ba az elmúlt 10 évben, mert akkor fotójuk és ujjlenyomatuk van rólad, ha tetszik, hanem (ha nem, be se mehetsz...)
Marha érdekes, hogy egy ismeretlen MAGYAR ujjlenyomata van egy Bronx-i gyilkosság helyszínén, ráadásul csak 1 db... És aki az elmúlt időben be se lépett az országba. A felvetésed max akkor izgatna, ha amerikai lennék, de lehet még akkor sem...
-
szaszyka
senior tag
Magyarországon élek, szóval magyarokat tudok csak alapul venni. Csak annyit mondtam, hogy nagyrészt felesleges az ujjlenyomat olvasó, mert a legtöbb felhasználó csak a villantás miatt veszi majd. Lesz, aki kihasználja, de az kevés lesz. Consumer kategóriába egész egyszerűen felesleges. Nem véletlenül raknak csak az üzleti notebookokba ujjlenyomat olvasót, az otthoniakba pedig nem. Márpedig az S5 nem hinném, hogy üzleti felhasználásra lesz szánva, SZERINTEM! :-) De természetesen tiszteletben tartom a te véleményed is.
-
Kapanyél
őstag
válasz
alfaromeo33 #6 üzenetére
Nem erről van szó, hanem arról, hogy így az ujjlenyomatod bekerül(het...) egy olyan adatbázisba, ami fölött nincs kontrollod. Onnan fognak random balekot találni a CIA-sek és odatenni egy ujjlenyomatot a szomszéd holtteste mellett elhelyezett fegyverre. Nyilván ez most erős túlzás, de millióból az egy sem szeretnék én lenni.
Az ujjlenyomat olvasó mindenképpen jobb választás lehet a kötelező PIN vagy jelszó kiváltására, ugyanakkor - kiindulva az előző készülékekben bevetett egyéb kényelmi szenzorokból - ez sem fog működni pure Google ROM-mal vagy CM-MIUI-félével.
-
tjb007
nagyúr
Én már a nyálminta alapján való feloldást/azonosítást várom nagyon. Remélem jövőre már meg is valósul, és sok, a telefonját nyalogató embert láthatok majd.
-
A magyart venni alapul, jaj... Mind1.
Te mennyire használod ki a sajátod? Nem 100%-ban, ugye. De még az agyad sem, ahogy senki, más, pedig a tied, veled született. A kocsidnak mikor használod ki a 100%-os teljesítményét? Ugye elég ritkán, vagy talán soha. De megnyugtató, hogy van, hogy ha kell, akkor tudja. És az se legyen már az én hibám, hogy akarok egy telefont, aminek szép a kijelzője és jó a kamerája, cserébe még tud ezt meg azt, mert adott évbeli csúcskészülék, és a "hülye" gyártó beletett még ezt-azt-amazt...A flipes toktól már akkor rázott a hideg, amikor még 5800-ás nokiám volt...
-
razzorr
őstag
Mostmár nem csak a telefonodat, hanem az újjadat is el fogják tőled "lopni"
-
szaszyka
senior tag
Csak a tapasztalataimat írom le, amit látok az utcán. A legtöbb ember simán ki sem használja rendesen a telefonját! Nem mondom, hogy nincs, de ritka aki ténylegesen kihasználja a csúcstelók legtöbb képességét. Amikor veszel egy S4-et, és atnézed CPU-Z-vel, illetve multitouch tester - el, és csak néznek bután, hogy az mi... Na ezek után kérdőjelezem meg, hogy az a telefon ki volt használva. Megvan az a réteg akinek kell az ujjlenyomat olvasó, de annak már nem android kell szerintem. A kijelző feloldására pedig nagyon egyszerű a megoldás: flipes tok ;-)
-
válasz
látszik nem használsz exchange-t vagy encrypt device-t.. ahol kötelező a kód..
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Én még anno vmelyik Siemens telónál használtam a pines képernyőzárat. Talán c45-nél. Az akkori csajom miatt. Elmentem zuhanyozni, mire kijöttem, már csak egy lehetőségem volt beütni a helyes pint...:-) Rá is kérdeztem, h nem sikerült?
Azóta sem használok semmi ilyen fícsört. Egyszerűen nincs rá szükségem. Nagyon odafigyelek a telóra. Rá van forrasztva az alkaromra....:-) -
tom956ster
aktív tag
Részemről biztosan nem lesz SGS 5-ösöm. Nem azért mert sírok-rívok, meg fanyalgok, hogy végig kell majd húzni az újamat, hanem mert cseszettül nem értékelem annyira, mint amennyibe kerülni fog.
Ellenben mióta van egy HP 8740w a birtokomban, egyszerűen imádok a fingerprintet. El nem tudjátok képzelni, akik nem használtok egy ilyen vasat egy ilyen kényelmes azonosítással, hogy mi mindent lehet egy ilyen mumkaállomásba a HP Protect-en keresztül belőni csak az újlenyomat azonosítással. Az alap, hogy ha felnyito a fedelet, gyakrolatilag a biosig nem tölt annélkül, hogy ne azonosítanád magad. A win7-en belül pedig akár egyedi szoftverek egyedi jeszó mezőjét is ki tudod iktatni egy símítással...Szerintem egyszerűen ötös a cucc (persze nem lehetetlen kijátszani, de alap esetekben 100%-osan hatékony!)
A telefonba pedig pontosan azért van rá szükség, mert akár olyan személyes adatok is lehetnek egy manapság divatos okostelefonon mint a mobiltárca teljes tartalma, jelszavak, bankszámla adatok stb... ezt nem hiszem, hogy kétségbe lehetne vonni.
-
spawn21
veterán
Ha nem lenne akkor azt olvasnád
A samsung és a home gomb egyet jelentszerintem.
Az idei év bármelyik telefonjánál, csak a vérszívás fog menni. Miért nem virtuális ,miért nem fizikai gombos, káva, kamera, felbontás, 800 vagy 805 (ha 800 miért ilyen gyenge, ha 805 akkor minek ilyen erős ?) -
halkow
őstag
ez aztán inováció ,nem mondom
-
Fritz Teufel
addikt
A Galaxy S2 óta nem zárom a telefonom kijelzőjét. Előtte állandóan bohóckodtam a PIN kóddal. Egyszerűen nem hagyom el és nem adom ki a kezemből. Tudok rá vigyázni...
-
Az eladott kb. 42 millió korábbi S4-ből számolva akkor szerinted legalább 30 millió leendő új vevő segghülye, aki azt se tudja, hogy van a telefonjában ilyen, vagy hogy is kell használni. Szép kis vélemény nem mondom...
Nem változik a világ, ez továbbra is a 10millió focieddző-filmkritikus-autóversenyző-politikus-designer országa...
-
szaszyka
senior tag
Üzleti notebook-ba még megértem a fingerprint readert, no de villantós hülyegyerekek telefonjába mi a fenének??? Le merném fogadni, hogy a felhasználók 80%-nak fogalma sem lesz róla, hogy mire jó, vagy hogyan használják ki. Tegyék inkább a note szériába...
-
eventus
veterán
Vajon milyen nagyon nagyon szükséges funkciókat jelentenek majd be a többi gyártóval.
-
WinPho
senior tag
Jajj, mi lesz még a hívők között!
-
Zolik
senior tag
Én meg remélem marad a fizikai gomb. utálom mikor nem érzem hogy hol az újjam és bármelyiket megnyomhatom véletlen.
A másik meg, hogy "kényelmetlen" úúr ég most mi lesz 2 másodperccel tovább tart feloldani a készüléket!!!
Nem lesz kötelező használni. Jajj megint jönnek az ifanok hogy az apple megcsinálta. ejha. nem semmi! -
BloodRay
veterán
Hát ha ez olyasmi lesz mint a HTC-nél...
-
BoC1ka
senior tag
Eközben appleéknél : Been there done that..
-
alfaromeo33
aktív tag
Itt mindenki nemzetközi bűnöző vagy terrorista? Úgy oda van mindenki az NSA-tól, mintha őket érdekelné a mi kis nyomorúságos Magyar életünk. Szerintem pont magasról tesznek rá, hogy a Kolompár Józsi bácsi mucsaröcsögén mit csinál.
-
MMt#k#D
tag
Lassan már vizelet vizsgálat is kell egy screen unlockhoz....
-
C$abi
aktív tag
Csak nem sikerül se a Samsugnak, se a HTC-nek az ujjlenyomatolvasó.
Maradt az Apple Touch ID-je. -
h3lios
addikt
Akkor csak megmarad a home gomb. Ergo a kinézet sem változik majd sokat.
-
Sponsored by NSA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest