Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
és quailstorm
Múlt idö! Akkoriban konkurenciája sem volt olyan nagyon (de, a HTC, csak az drágábban adta a sokkal vérszegényebb Wildfire-jét), összességében véve sem rossz modell. A kamera jó, az appok többsége vígan elfutott rajta, viszonylag gyors is volt, a külcsíny pedig egyáltalán nem elhanyagolható szempont*. A számok azt mutatják, hogy az Ace sikeres volt, szar pedig nem lehet az. Átlagfelhasználóknak meg pláne tökéletes volt. Én nem dobnám vissza, ha hozzám vágnának egyet.
*wazz, vennem kell egy iPhone 3G(S)-t...
-
Sn[4k3]
senior tag
Érdekes, X10 miniböl is eladtak pár milliór, na arra mot mondasz? Ne törd magad se ezzel, sem a Samsung készülékeinek értelmével, úgy sem lesz belöled elemzö vagy marketing manager.
Segítek: mivel a Samu megteheti, ezért le is rohanja a termékpalettát. Akinek droid kell minél olcsóbban, annak Mini, aki ennél egyedibbet akar jó kamerával, annak Fit, akit nem érdekelt a kamera, viszont erösebb vasra vágyott, annak Gio, aki akart a pénzéért egy jó okostelefont, annak Ace, aki meg az akkori csúcsot akarta, annak meg S(+). Ma ugyan ez vagy hasonló képlet kivetíthetö a Pocket-Ace+-Ace2-S Advance-S3 vonalon.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
quailstorm #120 üzenetére
Hü, kiküldi a HD az adataimat Kínába, hova rohanjak?
Se emailt, se PayPalt nem nézek onnét, magyarul 100%, hogy nem tudnak, szvsz.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
quailstorm #118 üzenetére
Meg nem mondanád, hogy ez egy "butított" browser. Igaz, csak WiFi mellett használom, mobilnetre ott az Opera Mini. Engem a Dolphin Mininek a sebessége gyözött meg, ugye WVGA alatt érdekes sebességet produkál HD böngészövel a szerencsétlen MSM7227... Ideos S7-re viszont már Opera Mobile-t raktam, ott élvezhetôbb sokkal ARMv7-es procival.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
quailstorm #113 üzenetére
efordítom: inkább írj egy cikket/nyiss egy topikot, mert ezzel szétoffolod a topikot és végén még az orrodra koppintanak a modik. Én speciel durvára nem vagyok kíváncsi az N95-re, ez a SGP topikja...
on Browser terén a Dolphin Minit ajánlom, gyorsabb az Opera Mininél és Opera Mobile-nál - legalábbis Blade-en.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Dark Archon #59 üzenetére
Már nem azért, de te búra alatt élsz? Nem az ezeréves WAP csomagokat kellene leni...
Telenor: Klikk - 100MB után sebességkorlátozás túlforgalmazás nélkül, az első három hónap díjmentes. Vagy Mobil Online 100MB
T-Mobile: Go!Net M - 100MB után sebesség
korlátozás túlforgalmazás nélkül.Vodának is van 100MB-s csomagja. Mindegyik 1000Ft.
-
Sn[4k3]
senior tag
Nekem tetszik!
Apró, kompakt, alapdroid aminek nincs gond a sebességével. Dokkal jobban néz ki, mint a Galaxy Y és gyorsabb is!
Le merem fogadni, hogy a ROM fõzõ mesterek megoldják az ICS-t, még ZTE Blade-en is eszméletlen sebes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest