Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
remekmaki
csendes újonc
Gondom van pocket neo 5310 kütyüvel.
nincs meg a gyári JB rom sehol, de más sem! odin meg van.
Aki tudna, mondaná honnan szerezzem be?
Most is átbogarásztam 70 weblapot, de csak direkt reklám meg böngésző kifagyás.vmi lehetőség? vhol? szinte szégyenlem magam, de a gugli mindig reklámoldalakat dob ki.
google 5310 JB rom... szinte semmi! áhh!
-
Doner
aktív tag
Most meg sikerült téglásítanom kies kódot kér "vészhelyzeti helyreállításhoz" amit nem tudok..mit lehet tenni?
-
Doner
aktív tag
Üdv mindekinek!
Tud valaki valami jó kis custom romot erre a telóra:?
-
Beus1313
újonc
Sziasztok!
Apumnak van ilyen telefonja és telefonálás közbe néha kikapcsol. Esetleg tudtok valami megoldàst erre??? -
St3ven
addikt
válasz
theBigFace #152 üzenetére
Jah, ezt semmivel.
-
St3ven
addikt
válasz
theBigFace #149 üzenetére
Régebben a SetCPU-t használtam, de ez is jónak tűnik.
-
St3ven
addikt
válasz
theBigFace #141 üzenetére
Engem valami normálisabb processzorvezérlő érdekelne, mert most vagy 850 MHz-en megy, vagy deep sleep-ben van, nincs köztes állapot. Rengeteget dobna az üzemidőn.
-
motoflug
őstag
válasz
theBigFace #141 üzenetére
Találtál valamit? Én is most akarom rootolni, meg romolni.
-
theBigFace
tag
Hello valaki tud ROOT-ot ehhez a készülékhez és valami normális Kernelt amivel emelhetem az órajelet?
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Kaptam egy ilyen telefont, egyelőre nem tudom mire fogom használni,mert más szolgáltatós. Talán futáshoz zenélni.
Offline GPS-t tudtok ajánlani? Azt a gugli nem tud,igaz? -
Kiss70
aktív tag
Üdv!
Valakinek esetleg sikerült már valami call rekordert rá tenni ami működik is?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #136 üzenetére
Más: Nekem is volna egy kérdésem mégpedig próbálta-e valaki már a Play áruhában elérhető Galaxy unlock alkalmazást?
És a root miatt, ami szükséges hozzá ugrik-e a garancia?Most már tárgytalan.
-
anonymus89
addikt
válasz
Ren Hoek #135 üzenetére
Szerintem jobb a békesség így vidd vissza a szervizbe de előtte készíts mentést a fontos dolgokról.
Nálam volt kb. 1hétig ez a teló de ilyet nem tapasztaltam.Más: Nekem is volna egy kérdésem mégpedig próbálta-e valaki már a Play áruhában elérhető Galaxy unlock alkalmazást?
És a root miatt, ami szükséges hozzá ugrik-e a garancia?[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok!
Anyumnak vettünk egy ilyen telefont, de azóta is mérges vagyok magamra.
Az, hogy nincs benne közelségérzékelő, hát ez van... idegesítő.Viszont az mi miatt lehet, hogy már 4x előfordult olyan, hogy simán van hálózat, 3 egység térerő... és erre nem lehet fogadni hívást, úgy látja mintha ki lenne kapcsolva. Ha újraindítom a telefont / lerakom repülőbe és vissza akkor megjavul. Totál kiszámíthatatlan az egész, mikor nem lehet hívást fogadni rajta. Másnál is előfordult ez?
Szegény anyukámat felsegítettem az okostelefon világba, erre pont telefonálni nem lehet ezzel a sz*rral.
Ilyennel még nem találkoztam soha androidos telefonoknál...Visszavigyük szervízbe, vagy rootoljam/valami főzött rom?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Viszont nem lehet panasz az akksi kapacitására.
-
llll
senior tag
a telefont próbáltam, a routert nem (mert a patikát ezért nem akartam megbénítani)
és az én telefonommal ugyanezen hálózaton simán ment a playközben sajnos már nincs itt a samu, de olyan tippet kaptam még, hogy vagy hagyjam a wifin 1-2 órára a telót és majd frissíti magát a play, vagy telepítsek 1 netről letöltött play apk-t felülírva a gyárit
ezeket majd megpróbálom, ha visszakerül még hozzám a gépezet...[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
sziasztok
playről próbálok telepíteni wifin keresztülés azt mondja "nincs kapcsolat"
pedig van (böngésző megy)
már próbáltam az alkalmazások>mind alatt törölni a play és a google szolgáltatások adatait és gyorsítótárát törölni, de még mindíg nem megy
mi lehet a gond?ui:
[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
Sziasztok
Nincs valami jo kis ROM a telòra?
A rootolást már tudom csak nemhallottam még hogy van e valami Custom Rom :/
-
St3ven
addikt
válasz
f01bbf061991 #127 üzenetére
Nem pont az intelligens hangerő-beállítás miatt rakja maximumra a hangerőt? Mi történik, ha azt kikapcsolod?
-
f01bbf061991
újonc
St3ven
Éppen az a problémám hogy mióta leokoztam azóta még az sincs hogy újra rákérdezett volna és így nem lehet zenét hallgatni rajta egyáltalán. Azóta már próbáltam újra indítani valamint kikapcsolni és újra vissza de sehogy sem írja ki újra.Pedig mi a zenelátszón belül a beállításoknál beállítottam az intelligens hangerőt és hogy minden szám hangszintje azonos szintű legyen, beállítottam mindegyiket 3-as, 4-es szintre és így is egy bizonyos idő után felrakja a hangot maximumra.
Segítségedet és válaszodat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz
f01bbf061991 #125 üzenetére
Kikapcsolás-bekapcsolás után újra kérdezni fogja, ha szerinte túl hangosra állítanád.
-
f01bbf061991
újonc
Kiírt kb. egy hete egy angol szöveget a telefonom: Raise volume above safe level? listeing at high volume for long periods may damage your hearing. És mivel nagyon zavart hogy fél percenként kiírja és nem hagyott semmit sem csinálni ezért leokéztam. Segítsen valaki, hogy tudom vissza állítani hogy ne süketüljek meg és ne hangosítsa fel maximumra a hangerőt zenehallgatás közben.
-
Ottopappa
csendes tag
Hali! Én most vettem egyet, amire nekem kell, pont jó, szépen dolgozik. Egy dolgot hiányolok csak: nincs Facebook kliens. Hogy lehet felrakni/telepíteni????
-
calocsay
tag
válasz
elektropocok #109 üzenetére
Katasztrófa, meg ne vedd! 2 ismerősöm is most vett ilyet, fillérekért, de csak kidobott pénz volt. Kegyetlen lassú, halk a hangszóró, irgalmatlan bonyolult a beállítás. A design tényleg vonzó, de ennél több jóra ne számíts. Ha szánsz még egy 10-est telefonra, választhatsz olyat, amit hasznalni is tudsz. Az ilyen típusokat legyártani is bűn, nemhogy eladni! Ilyen szinten használhatatlan WP peldaul egy sincs. No comment.
-
calocsay
tag
Ha egyetlen szóval kellene jellemezném, azt mondanám katasztrófa. Az ellenségemnek se kívánnám, annyira használhatatlan. 2 forintot nem ér, kizárt, hogy bárki is elégedett legyen vele 2 napnál tovább!
-
törölt tag
Hol a teszt a telefonról?
-
csaba_28
csendes tag
-
GrandS
senior tag
A feleségemnek ilyene van. Híváskor megjelenik neki a fogadási képernyő piros és zöld gombja felett egy lakat, amire duplán kell tapizni, akkor tudom a fogadást vagy elutasítást végrehajtani. Hol lehet el leszedni vagy kikapcsolni?
-
elektropocok
tag
válasz
Viktor0610 #113 üzenetére
Alcatel S pop-t vettem de már most utálom
Igaz mit akarok ennyiért
galaxy S4 active mellett minden lassú XD
-
válasz
elektropocok #112 üzenetére
Nem is értem, mit vártál, ha az ennél jobb paraméterekkel bíró Minit utáltad.
-
elektropocok
tag
Megnéztem,de nekem nagyon ócskának tűnt szal inkább hanyagoltam
-
esrevnoc
tag
válasz
elektropocok #109 üzenetére
Hali
Eléggé jó kis cucc, a droid nem is akad rajta, csak akkor, ha kevés a hely rajta.
Használható, de az érintőkijelző néha eléggé érdekes.
Szerintem megbízató, a célnak megfelel.
Egy picit jobb a kijelzője a Mininél, de jobb is nála minden téren. -
chris94
tag
Valaki nem tud infót Root-olásról és a legfrissebb hivatalos rendszeren vagy frissebben alapuló ROM-ot infókkal, bugokkal ?
-
ndrish79
csendes tag
Szia!
Igazat mondtak a szervizben. Tényleg megeszik 2 gigát a belső memóriából az oprendszer. Ez minden ilyen telónál így van. Az én S Advance-omban is a belső memóriának csak a fele elérhető. Az a 2 giga rengeteg mindenre elég ne aggódj.
Mi a párom anyukájának vettünk egy ilyet szülinapjára. Sajnos ebbe a kijelző érzéketlenség dologba mi is belefutottunk. A héten bevisszük a szervizbe és meglátjuk mit mondanak.
-
tomi7711
aktív tag
Aki rootolni akar:
http://forum.sonymobil.hu/tema-vroot-olyan-mint-az-eroot-de-itt-megy-a-4-3-is
Tesztelve
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani alkalmazásokat illetve olyan programokat amik ezen a telefonon is jól használhatóak és hasznosak is? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet usb mass storage módra bírni?
Vagy hogy tudok géptől másolni memóriakártyára file-okat?Van Kies ami felismeri?
-
akosright
tag
-
Veronique
csendes tag
Sziasztok! Milyen pc software való a Pocket Neo-hoz? Próbáltam a Samsung oldaláról a Kies-t, Kies3-t, miniKies-t, de egyikkel sem működik. Egyik sem ismeri fel. Ötlet valakinek?
-
aszka12
csendes tag
Sziasztok, egy problémám lenne a készülékkel és nem találok rá magyarázatot...ugye úgy hirdették hogy 4gb belső memóriája van, viszont az enyémnek a teljes még a 2gb-ot sem éri el..Most jött vissza szervizből, azt mondták semmi baja a készüléknek mert azt a 2,2 gb-ot a 4ből lefoglalja az Android operációs rendszer...ez valóban így van? én egy kisit sokallom ezt a 2,2 gb-t rá...a vodafon ügyfélszolgálaton is ugyan ezt az információt adták rá....ez olyan mintha vennék egy 5 személyes autót és mikor beülnék a családdal azt látom hogy csak 3-an férünk be mert a többit elfoglalja a motor....
-
St3ven
addikt
Nekem 3000 Ft-ba került a készülék 3000 Ft lebeszélhetőséggel és 500 MB ajándék adatkerettel, szóval én ehhez mérem a minőséget. Sms-hez én a Touchpal féle CooTek T+ billentyűzetkiosztást használom (2 betű egy billentyűn), de csakis prediktívvel, automata elgépelés-javítással.
-
tomi7711
aktív tag
Valaki kérdezte már a szervizt a kijelző érzéketlenségével kapcsolatban? Akárhogy is nézzük, ez azért nem normális...
-
motoflug
őstag
Ezzel a cuccal meg lehet osztani a mobilnetet?
-
akosright
tag
Így egy hét után teljesen vállalható a telefon. A kijelző tényleg nem a legjobb, de aki nem kényszeresen egész nap ezt bámulja "csak" használja mint használati tárgyat annak jó.
És nem minden a specifikáció. Asszony huawei y300a egy lomha lassú szar ehhez képest. És inkább nézek szarabb kijelzőt, de a telefon ne várjon másodperceket egy gombnyomás után.
Ja és a rádióadást fel lehet venni. -
Cpt. Flint
tag
1. Jól veszem észre, hogy nem lehet személyekhez csengőhangot rendelni, csak csoportokhoz?
2. Gyárin kívül egyéb ROM van ehhez a telóhoz?
3. Valami max. 3000 Ft körüli jó (masszív, nem "zacskó", azaz ne kelljen kivenni a telefont a használathoz) tokot tud hozzá valaki esetleg?A microSD-től mi is hülyét kaptunk a karácsonyfa alatt (valahogy nem tűnt fel a specifikációban), szerencsére a vodánál az első munkanapon minden további nélkül kivágták (pedig csak feltöltőkártya, a készülék meg ráadásul kártyafüggetlen).
Az érintőkijelző érzékenysége tényleg hagy kívánnivalót maga után, pl. az optikai "jelszót" nagyon le kellett egyszerűsíteni ahhoz, hogy használni lehessen, mert sok pontnál már valahol mindig kihagyott és elutasította.
Érdekes, hogy a topik elején - még gyakorlati tapasztalat nélkül - hogy le lett hordva ez a kis készülék, most meg már mindenki elég pozitív... persze igaz, hogy a vevő fizetés után már igyekszik meggyőzni magát is arról, hogy jól választott.
-
esrevnoc
tag
Sziasztok!
Hol lehet áttálítani a 3G-t 2G-re?
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet állítani a hívószám kijelzést?
-
esrevnoc
tag
Nagyon jó kis cucc
. A kamera nagyon gyenge és a kapacitív kijelző néha idegesít engem, de imádom
! Kevés benne a ram de nagyon szépen fut rajta minden és csak nagyon ritkán akad be. Ajánlom mindenkinek, aki olcsón akar telefont és nem akarja annyira sűrűn használni a kameráját.
-
bostone
addikt
Szerintem tölts le egy app2sd alkalmazást, vagy valami hasonlót. Az android alkalmazások topicban biztos tudnak segíteni ebben, ha épp nem programozásról folyik a vita.
Egyébként elegendő belső memóriával ellátták a kis ördögöt, hogy ne kelljen azonnal a memórikártya felé nyúlni. Megjegyzem, néhány alkalmazás kifejezetten nem szereti, ha átpakolják és későbbiekben gondot okozhat.
Kár, hogy nincs róla teszt, mert ebben az árkategóriában kifejezetten kezes jószág. Picit lassabban, de megcsinál mindent. -
faja0124
tag
Sziasztok!
vásároltam egy ilyen telefont (illetve kettőt- két testvérpárnak) online a karácsonyfa alá, első telefonként gyereknek. Most tesztelgetem, és lenne egy kérdésem sehol nem találom hogy hogyan kell az appokat az sd kártyára helyezni? Tudnátok segíteni?
Nekem is okosom van azon hipp-hopp megcsináltam ezen viszont már több mint fél órája azt keresem de sehol semmi!
Köszönöm a segítséget! -
Headbang
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon vártam már, hogy az oldal tesztelje a kis pocket neot, ami sajnos elmaradt (viszont a karácsony egyre közeleg) így egy kis kockázatot vállalva rendeltem meg ajándékba. Telekomos feltöltős csomagban 12990 ft-ot csengettem ki érte ami szerintem eléggé jó ár függetlenül attól hogy szerény a tudása. Mivel ajándékba lesz fólival próbálgattam stb. Max fél órát nyomkodtam és abból szűrtem le a dolgokat.
Kinézetre szerintem is csajos, de nálam ez jó pont mivel barátnőmnek lesz. A telefon egy kis csavargatásra se ad ki recsegő hangokat, viszont kopogós műanyagokból van. Amivel szerencsére a lányok többsége nem igazán törődik. A telefon viszonylag gyorsan bebootol, miután betöltődött szinte röccenés mentes a menüben valo lépkedés. Sajna az amúgy sem tul sok ram kb 2/3 részét megeszik az előre feltelepített alkalmazások. Legnagyobb hátránya szerintem is az alacsony felbontású kijelzője (eleve csak 3col igazán lehetne 3.2) , mert a toucwiz felület annyira sem látványos mint a többi samun. A telóval kapcsolatban leginkább az akadozástól és az előző kommentekben olvasott érintő panel érzékelési problémáitől tartottam , de ezeket NEM tapasztaltam! Eleve nem vártam sokat tőle minimális csalódást csak a felhasznált anyagok minősége és a kijelző nem túl élénk színei és mérete váltott ki belőlem. Ezeket leszámítva ennyi pénzért jó vétel. Az Üf. szolgálat szerint nem igazán viszik vissza, tehát remélhetőleg megbízható is.Összegezve: Annak ajánlanám aki a kezdetleges érintős telóját cserélné le rá (pl S5230 annál így is mérföldekkel jobb ) akkor nem hinném, hogy csalódni fog.
-
TIREX XL
újonc
Hali ! Nekem egy 80 ezres HD-s telefonom van (direkt nem írom hogy milyen :-)
Viszont kint ha mínusz van, annak is alig akar működni az érintő képernyője !
Amúgy, én most vettem egy ilyen Neot a 7 éves lányomnak..( karácsonyra) most tesztelgetem...
A fényképező képességéről még beszélni sem érdemes ( viszont, az összes alsó-kategóriásé ilyen ! :-))..a kijelzője gyengécske ugyan, de meglehet szokni..Ha ezektől eltekintünk,mindent tud,amit a 30000 ft-os kategóriák...és meglepően gyors készülék a Neo ! Gyerekeknek és kezdő Androidosoknak tökéletes választás szerintem. Én 13000 ért rendeltem. Még most is árulnak nyomógombos telefonokat 20-27 ezer forintos árakon,pedig azok,jóformán csak telefonálásra jók..
Gondolkodtam egy Sony Xperia tipo -n is,azon valamicskével jobb a kijelző, de semmivel nem tud többet..viszont lényegesen drágább. És a 3 megás kamerájával, az is elmehet a fasorba :-)
Azt kell mondjam,hogy a felső közép kategória alatt lévő telefonok, relatíve mind szarok ! valamit, mindegyikben elcsesznek..:-( szerintem direkt csinálják.. na de nagyon elkalandoztam...
A lényeg,hogy ennyi pénzért akciósan,nagyon megéri és fasza kis telefon a Neo ! Talán még a Samsung mini 2 érné meg ennyi pénzért.. -
xymate
csendes tag
Na levettem 3G-ről 2G-re, és megtöbbszöröződött az akku üzemideje. Nagyon durva, hogy ennyit számít az a szaros 3G. Most ugyanazokkal a feltételekkel amit ezelőtt leírtam, csak 3G helyett 2G-vel, simán kibír 24 órát. (Mondjuk másnap reggel 5-7 között már kunyerálja a töltőt) És volt egy nap mikor nem tudtam rádiót hallgatni, akkor 2 egész napot nekem is kihúzott. Bár hozzáteszem, a fényerő nálam továbbra is minimumon! De így már elfogadható, csak hát az a GPRS/EDGE nem egy villámsebesség!
-
St3ven
addikt
Szintén tapasztalom ezt a problémát, de nem csak a kijelző szélén. Nem ez az első érintőképernyős telefonom, de mégis van, hogy harmadszorra-negyedszerre hajlandó érzékelni egy-egy érintést, és indítani mondjuk egy appot. Nagyon idegesítő. Azt vettem észre, nagyon nem mindegy, hogy hogyan érintem meg, ezt tényleg ujjbeggyel kell kezelni.
-
tomi7711
aktív tag
A barátnőm használja, minden nap tölti. Neki ez furcsa, mert a régi telója egy Samsung Shark Slider ami ugye elvan 5 napig
)
Ott is megy a 3G, némi net, kevés tel.Nagyon jó lenne, de ez a kijelző gyengeség elég idegesítő. Mi lehet megpróbálkozunk a garanciával, max kicseréljük egy másikra (esetleg kicsit komolyabbra)
-
xymate
csendes tag
De igen! Ugyanez a probléma nálam is van. Akartam is visszavinni 2 nap után, de fórumokon olvastam, hogy másnak is van ugyanez van, mondom akkor fölösleges. Ez a probléma mindig jelentkezik nálam is sajnos, és a legújabb, a napokban fedeztem fel, hogy odakint mínuszban TELJESEN meghal az érintő. Szó szerint nem működik, csak ha meleg helyen néhány percet melegszik. Neked az akku milyen?
-
xymate
csendes tag
Ennyi pénzért teljesen elégedett vagyok a telefonnal. Nem, nem Iphone 5, de nem is 250 ezer forint.
Egyetlen fájó pontom van vele kapcsolatba, viszont az hatalmas, az akku. Nekem pokoli gyenge. Teljesen levett fényerőnél(!) (igaz folyamatosan be van kapcsolva a 3G/HSDPA adatforgalom) mindösszesen 8-10 órát bír. Pontban reggel 5kor lehúzom mindig a töltőről, és délután 13-15 óra között szinte mindig kikapcsolásig merül. Nagy ritkán délután 5ig is kibírja. Ebben maximum 30 perc beszélgetés, és 3-4 óra FM rádió hallgatás van. Netezés szinte abszolút nincs, csak amit írtam, hogy az adatforgalom be van kapcsolva a háttérben. Max fényerőnél már délben kikapcsol. Most azt próbálom meg, hogy ha 3G-ről leveszem 2G-re az adatkapcsolatot, hátha nyerek vele néhány órát... -
tomi7711
aktív tag
Figyelem! Micro SIM-es
Hogy rohadna meg....
Szerencsére egy haver mobilos boltban kivágta, innen is csókoltatom -
tomi7711
aktív tag
Ma vettem egyet a barátnőmnek.
Első benyomások.
Kinézetre csajos, főleg a fehér, semmi kivetnivalót nem találtam benne. A felület gördülékeny, szinte akadás mentes. Persze ez majd a telepített appok mennyiségével lassulni fog.Játékot próbáltam (hirtelen ennyire volt időm)
- Granny Smith: tökéletes
- Cut the Rope: hibátlan
- Rope 'n Fly Paper: okA kijelző gyenge, szemcsés, szerintem ez a legnagyobb hibája. Ha a ppi kicsit jobb lenne, az árát is figyelembe véve tuti befutó lenne.
-
motoflug
őstag
Akinek ilyen kis szerkentyűje van: Mik a benyomások róla? Hideg /meleg..
-
St3ven
addikt
CPUSpy-jal azt vettem észre, hogy csak két állapota van a procinak: 849 MHz és a Deep Sleep.
A Deep Sleep mindenképpen jó hír, de hogy azon kívül csak a maximum frekvenciaérték elérhető, nem éppen a hosszú üzemidőt segíti elő.
Nektek meddig bírja az akksi?
-
HXY
addikt
Nemzetközi XDA fórum: [link]
Elvileg jön hozzá a MIUI.
-
Vangelis
félisten
Most vettem egy ilyet gyerkőcnek 6000ft-ért dominóban. Remélem megéri a pénzét!?
-
odin1977
csendes tag
Sziasztok,
gondoltam írjon valaki olyan is akinek van ilyen készüléke
Nos, így egy nap távlatából a következőket mondhatom el:
+ nagyon jól optimalizált
+ android 4.1.2
+ játékok szépen (akadás mentesen) futnak (robo defense, slice it, angry birds, drag racing stb)
+ nagyon jól olvasható sms megjelenítés
+ kiváló wifi + gps
+ youtube probléma mentes
+ telefonálni nagyon jól lehet vele, valahogy jobban kezeli a bejövő hivásokat, gyorsabban teszi háttérbe az épp futó alkalmazásokat mint az előző telóm (ZTE blade)
+ térkép gyors, jó benne keresgélni, forgalmat leellenőrizni
+ hangszóró + vibra (ZTE Bladehez képest)
+ 4 GB memória- kicsi felbontás, a kisbetűs szövegek egyáltalán nem olvashatók (számomra)
- a gyári full billentyuzeten sokat ütök mellé, majd még kiprobálok másikat, álló helyzetben inkább a többszőr leütős tárcsázos felületüt használom, ezzel nincs gond, csak ugye többet kell pötyögni egy leüteshez
- nincs a csomagban headsetSzerintem van helye a piacon, akik most próbálják ki az androidot azok egyáltalán nem fognak csalódni.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Hogy az ilyen dzsunkaboltokat már miért nem lehet bezáratni..... OEM telefon meg minden? Na ne már. Albánia ezerszer különb nálunk.
-
szemy94
senior tag
Kicsit későn írok, most hallottam erről a csoda telefonról, azt nem értem, hogy mennyivel jobb ez mint a Galaxy Mini 2, amin hagyták, hogy csak GB legyen gyári szoftverként?..
-
gzbotii
nagyúr
Ez kell a nepnek, mindenkepp!! 2 millio darabot gyorsan elorendelni!
-
Pirosász
aktív tag
Hát 25-ért jobb választás ha vesz az ember egy Asha302-őt.Sokkal többet egy ilyen kis droiddal sem lehet csinálni,mint azzal.Kb. ugyanannyit tud,csak az meg is csinálja gond nélkül.Na meg szebb is.[link] Sosem értettem miért vesz valaki okos telefont,ha nincs rá pénze,hogy normálisat vegyen,vagy sajnálja rá.Aztán meg megy a gyártó/android szitkozódás,pedig az csak az igényeket elégítette ki,kiadott egy 25ezres Android okos telefont,amit akart az a marha fogyasztó.Azt nem mondta senki,hogy működik is.
-
Sianis
addikt
Még jó, hogy Koin esetében lassan el akartuk felejteni ezt a méretet!
Sianis
-
HuMarc
veterán
A Sony és a HTC valóban az alap felülettől merőben eltérő kinézetük van, viszont ez a HTC esetében piszkosul jól néz ki, a Sony esetében pedig sajnos ugyanaz vele a helyzet, mint a TouchWiz-zel: Akad tőle a rendszer, még az Xperia S-en is.
De az LG, az ASUS, ZTE (bár abban nem vagyok biztos) stb. gyártók, akik egyáltalán nem nevezhetőek kicsinek (ZTE benne van a Top 5-ben), mind az alap Google felületet, vagy csak kevéssé módosított változatát rakják a telefonba.
Kérlek, tárd ki az elméd előttem, és világosítsd fel sötétben sínylődő agytekervényeimet afelől, hogy mi is olyan jó a TouchWiz-ben
Én meghallgatlak/elolvasom, amit írsz, tényleg érdekel, még a szarkasztikus megfogalmazás ellenére is.
-
imi314
senior tag
kevés gyártó ad ki alap androidot, a nagyobb gyártóknak mind van saját felületük(SONY,HTC, LG ...)
csak a kisebb gyártók adnak ki alap androiddal, és ez a szépség dolog meg.. ht nekem nagyon nem jön be az alap droid 1 év nexusozás után nagyon meguntam, én igényt tartok a TW-re. -
HuMarc
veterán
De, képben vagyok, átkozom is a TouchWiz-t. A Samsung is beláthatná, hogy sz@rt sem ér, és kiadhatná bármiféle belenyúlkálás nélkül is a ROM-okat, mint ahogy azt több más gyártó is csinálja.
Vagy lehetne választani két ROM közül:
1. Touchwiz [nonstop szívás, szubjektív, de szerintem ronda felület]
2. szűz, Google ROM [stabil, gyors, szép]Kíváncsi vagyok milyen arányban választanák az emberek a TouchWiz-es ROM-ot.
-
imi314
senior tag
az SGS az nem nexus , az az első generációs galaxy S sorozat, hardverileg azonos szinten vannak, de a nexus az nexus a gyengébbek kedvéért az egy fejlesztői telefon igy sok sok éven át megkapja a legujabb verziószámú androidot ,mivel nincs rajta semmilyen gyártói launcher,igy egyből fel lehet nyomatni rá .
Én a galaxy S-re vagy akár a HTC DHD-ra gondoltam elsősorban, egyébként az SGS kapott 2.3-mat is.
[ Szerkesztve ]
-
imi314
senior tag
ha ez a hardver kap 4.1-et simán más régebbi csúcsmodell is kaphatott volna legalább ICS-t, de a gyártók a hardverre fogták, most meg itt vagyunk...
-
fojuzer
aktív tag
A szóba jöhetö ár Hm,OK,Viszont Proci gyenge RAM kevés szokás szerint,A sporolás mindig visszavág.Valamit-valamiért? Mért kell gyenge buta hardver,proci OS-eröltetni?Vagy jó valami csak sporolva,Ami mnndenben kitünö,jó az hazánkban szinte megfizethetetlen!/Na nem mindenkinek bruha-ha//
-
Ati1979
veterán
A mai nap még hány ilyen samu hulladék telefon jelenik meg?
Ma tartják a samsungnál a tavaszi lomtalanítást?
Vagy csak fel kell használni a raktáron maradt 3-4 éves paneleket? -
dreamdancer
őstag
Igen, az olcsó hús meg a híg lé... Az viszont szerintem a gyártók felelőssége, hogy ne adjanak ki jól csengő márkanév alatt valami kvázi használhatatlan cuccot, nem is értem, tényleg megéri ez az egész a Samsungnak, amikor annyit melózott az imidzsén az elmúlt években, most meg odavág neki azért a kb. 5 dollárért, amit ezen keres.
-
Koczó93
őstag
válasz
dreamdancer #20 üzenetére
Tényleg sok ilyen ember van, aki ócsárolja az androidot vagy éppen a gyártót hogy mekkora tróger. Közben csak az a baj hogy egy kicsit többet kellett volna áldozni normálos telefonra.
-
DMG
senior tag
válasz
dreamdancer #20 üzenetére
Igen, emiatt szerencsés lenne meghúzni valahol a határt, kollegi vett a nejének egy xperia J-t az is egy szenvedés, és az androidot szidja folyamatosan, pedig nem az a hibás.
-
dreamdancer
őstag
Hát ez a teló pedig csak arra jó, hogy szenvedjen vele a júzer és nem azt a következtetést vonja le, hogy kétszer ennyi pénzt kellett volna rááldozni, hanem hogy a Samsung és/vagy az Android sz@r. Ezt a cuccot meg kellett volna hagyni Indiának.
Megjegyzem, kb ennyiért megvásárolt 5 éves iPhone 3G is jobbat nyújt mindenben, ami valahol egy vicc.
-
blade zte
őstag
Ezek hülyék...
Azt sem tudnám melyik samsung teló az, ha ránézek az olcsó telóikra. Már nekem kínos ez a hardver. Ennél egy ZTE blade is jobb, Csak 150mhz-val több a pocket neo órajele. Dupla simet meg használnak vajon a szakmunkások, akik ennyiért vesznek telót? -
bok92
addikt
Jajj de aranyos...
-
DMG
senior tag
Szereintem ezért az árért rendben van a HW, de ha egy ilyen HW-ral az ember megutálja az androidot, az nem jó.
-
sz.balazs.95
veterán
Szerintem lassan a QVGA felbontást kéne elfelejteni, mert 2013-ban ez már igencsak gáz...
A droidnál miért nincs olyan megkötés, hogy minimum HVGA kijelző kelljen hozzá?
Mert ehhez a képmérethez (szerintem) az lenne az ideális... -
nicu71
addikt
szentég,micsoda kis csúfság!
-
HuMarc
veterán
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Szerintem itt a legkisebb gond a kijeézőmérettel van, még jó, hogy léteznek ilyen kis telefonok is. Sokkal nagyobb gondok vannak a hardverrel. Illetve csak egy gond van: 2013-at írunk!
-
Carbonado11
tag
Szerintem tök jópofa!Amire kell a nagy kijelző,négy mag stb...,..azt megoldja egy Tegra 3-as táblagép.Minden másra ott a Samsung Galaxy Pocket Neo...
-
atike
nagyúr
4.1.2 Jelly Bean,3" , 240 x 320, fixfókuszos kamera.... Uhhh....
De kap Jelly Beant.
Bezzeg a Galaxy W még ICS-t sem. Pff....
-
youngboy
senior tag
Egy újabb szégyenfolt.
-
oceanrush
senior tag
Jujj de cuki kis telefon
-
lexter00
őstag
512mb Ram?4.1.2 Jelly Bean?Nincs több kérdésem
-
Hát nem a szokásos CTRL+C - CTRL+V forma...
De mennyi időbe telik a Samsungnak végre elfelejteni ezt a kijelzőméretet, és áttérni mondjuk a legalsó készülékeknél is a 3,2re vagy a 3,5re? Ja hogy az a Mini fenségterülete?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy- és kétkártyás változatban is piacra kerül a Galaxy Pocket Jelly Bean alapokon nyugvó utódja.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával