- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
raper
senior tag
Be szíp! Az android alapszíneit is átállíthatták volna valami ilyenre.
-
blackydan
senior tag
Jó ég majdnem kiégette a retinám, de persze azért a női vásárlókról sem szabad megfeledkezni
-
Neferty
csendes tag
+1
Nem azzal van a bajom ha "butik tündéreken" élcelődtök ... de a kollektív általánosítástól kicsapott a biztosíték.
Ez kb olyan mintha azt mondanám hogy minden férfi seggfej, mert túlnyomó részben olyanokkal találkoztam...Szerk: Ricardo a +1 ment Neked
A többi úgy átlagba[ Szerkesztve ]
...azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
Ricardo
titán
Én is látam jópár NoteII-t női kézben. Egyet leszámítva egyik sem volt ránézésre plázaroller.
Hála az égnek az ismeretségi köröm szebbik nemhez tartozóinak jó része elhajtana, ha meglepném egy ilyen színű kütyüvel.
Az dicséretes hogy gondolnak a nőkre is, de könyörgöm, miért nem felejtik már el, hogy női cucc =bugyirózsaszín.A nők többsége nem bukik az ilyenre, de nem is őket akarják ezzel megfogni. Ők megveszik a normális színűt. Ezzel pont a butiktündérekre hajtanak.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Tudja kedves, erre szokták azt mondani, hogy kinek nem inge, ne vegye magára.
Örülök én az emancipációnak, igazad is lehet, de sajnos az általános-rossz- példa még mindig többségben van.
-Rajtuk meg had élcelődjünk márApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kiskekko
tag
Nekem a legjobban a szürke árnyalatban tetszik Note II, azt szívesen elfogadnám . Egyébként szerintem ez egy jó dolog hogy nem csak fekete és fehér telefonokból áll a világ, így legalább van választék és mindenki eldöntheti mit akar melyik áll közelebb az ízléséhez.
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
Neferty
csendes tag
válasz kristof83 #19 üzenetére
Csak úgy /hecc megkérdezem!
Ha egy nőnek fullos telefonja van akkor már plázarongy?
Az gondolom el se képzelhető hogy 2db agysejtnél többel rendelkező nő is vehet Note-ot pl munkára...
De tény hogy a Samu igyekszik a "gyengébbik" nemet is figyelembe venni...de kár hogy náluk is ezzel az ocsmány színnel próbálják ezt elérni......azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
blueMerle
veterán
Note II tulajként ez sokkolt így ébredés után.
[ Szerkesztve ]
-
butyek
senior tag
Most jött el a pillanat, hogy akarok egyet
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
DeathAdder
veterán
Annyira tudtam, hogy ez is pocskondiázva lesz, főleg a fehér tulajoktól, mert ugye fehéret 12 éve is csak nők használtak még...
-
phonefan
tag
Sztem ez így nem jó.... zsebtolvaj a metrón kikapja a kiscsaj zsebéből és hamarabb tör ki sírós röhögésbe, minthogy el tudna szaladni a szajréval
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
total90
veterán
Barátnőm+a barátnői már kérdezték is, hogy hol lehet venni ilyet
Nőknek ez must have... meglepő, de egyre több csajszi mászkál ilyen tepsikkel. Egyértelmű, hogy ez nem férfiaknak van tervezve.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
HUNPablo
tag
Végre már ez a telefon forma megkapta a hozzá méltó színt. ..
-
B1T3
addikt
Épp ezért kérdezem, már az első reakció is nagy felháborodást sejtetett, mintha magára vette volna. Lehet normálisan is reagálni, hogy nem mindenki olyan, mint azok, akikről írtatok, mert nyilván ti sem minden
nőtlányt szóltatok le, csak leírtátok néhány tapasztalatotokat. -
dejaris
addikt
-
Akos1994
aktív tag
Pont azt akartam írni,hogy ha valami olcsó szappantartót adnának ki ilyen színben még talán nem röhögnék fel hangosan de egy Note-nál már abszolút nevetséges.. Viszont én még nem láttam ilyen "telefont" női kézben.. Vagy csak nem figyelek rá? Mondjuk ami után múlt héten egy note-nál nagyobb hello kitty alakú tokot láttam valami alcatelre húzva azok után már nem lepődnék meg...
-
DIEGO15
őstag
Erre vágytam...
-
banhammer
veterán
Elég csajos.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
autox3c
tag
Barátnőmnek tetszene ez a szín, de a mérete miatt az enyémet is alig bírja átfogni.
mármint a Note-ot[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
kristof83
aktív tag
Tele a belváros Note-os pláza cicusokkal, úgyhogy aki a létjogosultságán gondolkozik az gondolja át újra!
Javarészt külföldiek, de egyre több van a magyar csajoknál is....pasinál nem is látni![ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Cuki ez a pink verzió, nekem is kell egy ilyen
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Hát ez nagyon elvont
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
callmeakos
veterán
Ez valami géj edisön?
Mert hogy ez nem nők kezébe való, az tutiAll→M8
-
B1T3
addikt
Sztereotípiákba bocsátkozva: manapság kétféleképpen lehet felvágni, iPhone-nal és hatalmas telefonnal, azaz többnyire egy Note-tal; ezért lesz erre is igény.
-
Angel1981
veterán
Nők között is lenne igény ekkora telóra?
Vagy nem rájuk gondoltak? -
Csapoati
nagyúr
Cukiság(TM)-méter: alacsony ------------|---- magas
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Juuuuuuuuuuuuuuujj,dobom ezt az undorító szürkét és azonnal váltok erre a csodáraaaa!!!!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
dejaris
addikt
Nem eleg, hogy igy is tele a varos note-s picsakkal, de mostmar vakitani is fognak
-
Hennet
aktív tag
Elég sokan lesznek akik hajukat tépve fognak rohanni a boltokba ezért...
A "Syahh köszykehh h beyelölsz :3 <3" nevű pénzesapuci szeme fénye lányok imádni fogják, mert nagy és rózsaszín. Én úgy veszem észre, ez a telefonméret-mizéria jobban terjed a "nők" körében... (Legalábbis én nem láttam még Note-t férfi kezében.)"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
-Gerzson-
aktív tag
B@sszus. Elkapkodtam a vásárlást: uncsi szürkém van...
-
ADAM1337
nagyúr
Kár hogy nem a virágmintás amiről pár napja volt hír.
-
Speedricsi
tag
Awesome... kellett nagyon. Le is cserélem a szürkét.
-
FatalEror
addikt
Most már nem fogom esténként dobálni magam az ágyon,és nyugodtan fogok aludni,forgolódás nélkül.
HardCore is my LifeStyle
-
Azie
őstag
Hiánypótló termék...
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Swype
csendes tag
Mint egy falat kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest