- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
hallerlaller #42 üzenetére
Minek ha megvan elégedve a régivel? Én se frissítek fel erőszakosan valamit, ha az aktuális változat jól működik.
-
válasz
hallerlaller #38 üzenetére
Lehet ez valamilyen szolgáltató specifikus probléma lesz bizonyos körülmények között. Én is kételkedem abban, hogy ilyen komoly problémával kiadnának egy olyan verziót aminek csak pár hibát kell javítania. De sajnos a médiának megint van min csámcsognia....
-
Rickazoid
addikt
válasz
hallerlaller #19 üzenetére
Az is ott van, hogy "and confirmed by a listing on Google's own Support page", pontosabban várják a bugreportokat ezzel kapcsolatban. Valami alapja akkor kell, hogy legyen, bár ez ugye nem jelenti a hiba hivatalos forrásból való megerősítését, csak hogy a Google sem tudja mi van, így tényleg lehet felfújt lufi. De nem elképzelhetetlen, a Motorola Milestone is ugyanígy viselkedett nálam anno a 2.0-s szoftverrel, majd random újraindult a 2.0.1-es frissítés után. Végül a 2.1 sikerült nekik stabilra... még szerencse, hogy jó időben vettem meg, amikor már elérhető volt nem hivatalos forrásból.
Igaz, egy referenciamobiltól elvárná az ember, hogy mindig a legstabilabb legyen, hisz azon fejlesztenek is, amit eléggé akadályozni tudnak a bugok.
Azért kíváncsi vagyok a fejleményekre, hisz június-július környékén én is kapok ICS-t. -
Fkris
őstag
válasz
hallerlaller #31 üzenetére
1. Lumia 710 tulajként csak arra tudok támaszkodni, ami le van írva a cikkben, szóval elnézést a félretájékozódásért
2.Minek írnak akkor itt mindenféle custom frimwarekről? -
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #26 üzenetére
Beállítások, alatt eszköz almenü, Energiatakarékosság menüpont
(Galaxy S II, 4.0.3-nál legalábbis)
-
Sianis
addikt
válasz
hallerlaller #26 üzenetére
Gondolom amikor bekapcsológombot megnyomod, képernyő elsötétül.
Sianis
-
buktagt540
senior tag
válasz
hallerlaller #19 üzenetére
Nem ártana a cikkben leírni,hogy hányan panaszkodnak...10/2?
Mert itt már ketten írtátok,hogy no problem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest