Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
micsoda felhajtás...
gondolom nem volt galaxy F
ahhoz túl kicsi a stadion... -
Robertoq
őstag
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
Azért ekkora felbontásban SAMOLED kijelző azért nem kevés. Amúgy meg szerintem jól összerakták: szögletes (már nem S3 irányvonal), vékony keret, 6.6mm, jó hardver
-
azopi74
addikt
válasz
fornettisuti #13 üzenetére
Hajnali egykor meló? Sütötted a fornettiket?
-
fornettisuti
veterán
Ha akartam volna, sem tudtam volna nezni a kozvetitest, mert javaban meloztam; a tenyek tudataban nem is maradtam le semmi kihagyhatatlan dologrol. :-)
-
azopi74
addikt
Kissé kezd káoszos lenni a samsung tablet termékpalettája. Tab Lite, Tab, Tab Pro, Tab S, Note, Note Pro sorozatok, persze mindegyik legalább két méretben. Ugyanazt csinálja a Samu, mint a telefonpiacon? Minél több modell, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyik Samsungot fogja leemelni a vásárló a plocról?
-
crue
őstag
válasz
Stanley-B. #4 üzenetére
Azért az apple sem veti meg a jó ötletek másolását.
-
azopi74
addikt
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
Hát, már ne is várj sokat, mert több, mint 6 órája vége az eseménynek
Az volt, amire számitani lehetett, Galaxy Tab S 8.4 és 10.5 .
Ez is megkapta az S5 aranyozott sebtapasz hátlapját.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem várok sokat
-
Szakiii
addikt
válasz
Stanley-B. #4 üzenetére
Persze prezentálni is csak az apple tud
-
HardRic
addikt
A kisebbik vékonysága és könnyűsége tetszik, de nekem az amoled instant fejfájást okoz. Meg ezek a krómozott szegélyek... annyira ázsiai, hogy le se lehet tagadni.
-
Stanley-B.
őstag
egy kis Apple féle handoff copy.
az tuti h prezentálni sem tudnak hozzájuk képest. -
azopi74
addikt
Nem lesz itt semmi látnivaló, csak Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800), Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700), és esetleg Galaxy F (bár ez utóbbira nem vennék mérget, de mindjárt kiderül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest