- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
Szerintem nagyon Magyarországon sem...
És igen nekem is szinte fizikai fájdalmat okoz már a létezése is
Hagyjuk már, nem elfér a többi shit között ami piacon van? Befektetésnek jó... Sok év múlva mennyit ér majd egy bontatlan...
Amúgy meg ez drága. De ezt is veszik. Az más hogy "nekünk" drága. -
KonZumo
tag
Egy Batmanes cucc joval menobb lenne
jo persze dc meg koze nincs ehhez csak fekete telo hatul egy batman jellel meg talan szolidan gizdan mutatna
-
dzsi23
addikt
válasz
guriga1234 #96 üzenetére
Sikeresen leírtad ugyanazt, amit én, csak más szavakkal. Gratulálok!
Engem ismételgetsz, saját magadnak pedig ellent mondasz... szerintem itt tényleg befejezhetjük, ne offoljunk tovább!
-
dzsi23
addikt
válasz
guriga1234 #94 üzenetére
És ezt pont az mondja, aki kiröhögne valakit a telefonja miatt. (Hm, még egy ellentmondás.
) Ilyet az óvodások csinálnak, max. az áltsulisok!
Viszont ez innentől már csak betűpazarlás, nem ér annyit, úgysem fogod megérteni.
És már azt sem mondhatom, hogy majd kinövöd, mert te "felnőtt" vagy!
-
dzsi23
addikt
válasz
guriga1234 #92 üzenetére
Legalább saját magadnak ne mondj ellent egy hozzászóláson belül!
Na, mindegy, nem lehet mindenkit meggyőzni, és nem is érdemes... biztos nem fogtok sok ilyen telefonnal találkozni, de azért remélem, láttok majd legalább egyet, hogy kacagjatok egy jót!
-
dzsi23
addikt
-
Azért mindenkiben ott van a "gyermek én" !
...csak nem egyformán éltük meg.Nyilván,akinek ez tetszik és már idősebb,az még belül egy kicsit jobban gyerek.Attól még lehet komoly ember.A kettő nem zárja ki egymást.Szvsz.
Béke.Nekem tetszik,de nem venném meg,még ha normális áron lenne,akkor sem.
-
dzsi23
addikt
Az szerintem is gáz, ha valaki ennyit ad egy telefonért (bár vannak, akik meg sem érzik, ha ennyivel vékonyabb a pénztárcájuk), de a vita nem a vásárlásról szólt, mert azok szerint, akik korábban itt "beszólogattak", már az is gyerekes, akinek ez tetszik. Tehát, lehet ez 800 ezer vagy 200-250 ezer (mint az alap változat), szerintük aki ilyen színben veszi meg, az nem lehet komoly ember. Szal felesleges idekeverni az árat, mert szerintem 200 ezret sem ér egyik telefon sem!
-
dzsi23
addikt
Én is lesz@rom, csak "poénból" írtam, mert egyesek szerint kikacagnák, ha valaki elővenne egy ilyen telefont.
Pedig ugyanúgy néz ki, és ugyanazt tudja, mint az alap változat, csak más a színe. De aki a telefonja színe miatt kikacag valakit, vagy netán ez alapján ítéli meg az illetőt, arra csak a szánalmas lehet megfelelő jelző.
-
tihibaby
senior tag
Hát erről,meg az öregségről,meg az ízlésről jutott eszembe Vámos Miklós egykori műsorából a "Lehetetlen"-ből egy kis szabadon idézett idézet...figyelem,a mobiltelefon mint olyan,egy kisebb bőrönddel ért fel akkoriban.
" Az igazán gazdag ember nem az aki magával hordja a telefonját,hanem az,akinek egy ötcsillagos szállodában,bársonypárnán odaviszik,hogy:-Uram,elnézést a zavarásért,de keresik...-" -
G-Guts
aktív tag
Egy komoly megbeszélés nem úgy zajlik, ahogy azt ti gondoljátok.
A tárgyalóasztalnál mindenki előveszi a telefonját, az igazgató körbenéz: egyiknél iPhone 6, másiknál Blackberry, harmadiknál a szép bőrhátlapos LG4, negyediknél pedig egy Iron Man-es Galaxy S6 Edge. Az igazgató gondolkodik egy pillanatot, majd elordítja magát: TEGYÉTEK már el azt a qurva telefont! Aztán hirtelen csend, majd az igazgató odasúgja a negyediknek: Nincs abból a telefonból esetleg egy limitált Kákalaki Akkás kiadás?
-
hallerlaller
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #77 üzenetére
Nah, azért a készüléket sacckb levontam belőle, gyakorlatilag egy csomag jóféle kartonért fizetnek ötszázezret. Almának van még mit tanulni..
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
hallerlaller #75 üzenetére
Több mint háromnegyed millió forintért....
-
no more
veterán
válasz
hallerlaller #75 üzenetére
Az almának is bevált évek óta.
-
hallerlaller
addikt
Így kell eladni egy dobozt félmilláért..
-
kaylac1990
csendes tag
Ütős!
Nem tudom mi bajotok vele!???
Gagyinak biztos nem mondható! Egyedi és ötletes! Főleg, hogy a marvel az egyik legnagyobb bevételt hozó a filmiparban az elmúlt években. Lehet valaki nem rajong a képregényekért, de ezek a filmek rendkívül jól elkészítettek.
Ironman pedig a best! Egyértelmű, hogy Robert Downey jr személyisége egy külön kultuszt kölcsönzött ennek az egésznek!
Amúgy meg az ár valóban horribilis!De mint többen írtátok, ez reklám. Csak elég megnézni, hogy kikkel reklámozták a youtube-on! Messi???? Biztos nem 100 forintért vállalta - szóval igen-, ez imázsépítés!
És sikeres is! Ki beszélne ennyit a Lg G4 bőr hátlapjáról! Az állatvédők kedvence!
Remélem legközelebb védtelen fóka baby-k bundáját teszik rá!
Iphone? Ránézek ma 100-ból 90 hipszter Iphonosra és mindegyik ugyanúgy néz ki. Még a telefonjuknak sincs egyedi stílusa, de legalább alma
Még a motorola mondható ezen a téren a legsikeresebbnek. Moto X egyedi tervezése jó elképzelés volt. Sokat lendítene a telefon piacon, ha nem csak a megszokott színek jönnének minden évben. -
törölt tag
Bazári, játéktelefon, ezeket reggel gyakoroljátok? Mennyi vénember(máshoz nem tudom kötni) van itt, azta.
Ezzel pont a fiatalságot célozzák, nem kell ránk féltékenynek lenni, ti anno másra izgultatok, most a szuperhősök vannak porondon, ennyi. Per pillanat ennél menőbb telefon nem létezik.
Ha már a Disneynél van a Marvel és a Star Wars is, jöhetne egy Dark Side Edition a Note5-ből. Ölnék érte.
Csak ne legyen ennyire limitált.
-
boncser
aktív tag
Én nagyon szeretem a Tom & Jerry-t. Olyan kiadás mikor lesz már?
-
elpatkorado
aktív tag
A Thor-os változat kifejezetten tetszik (bár ugye még nem adták ki), kár az áráért.
-
Mr.Silkó
veterán
Must have!
-
tihibaby
senior tag
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Az a generáció fejlesztette ki számodra a ma használt kütyük többségét.
Én 42 vagyok és símán jobban értek a pc-hez,mobilhoz szórakoztató elektronikai cuccokhoz,mint a környezemben élő (jóval)fiatalabb emberkék.
Ők csak használni szeretik a szerkenytűket,ha gond van,már nincs hozzá affinitásuk és türelmük a problémák megoldásához.
A teló nekem is bazári,de biztos meg lesz a célközönsége. -
guriga1234
addikt
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Nálad lehet valami baj, nem gondolod?
-
spawn21
veterán
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Mindenki azzal üti el az idejét amivel akarja. Ha azt szereti akkor azt csinálja. Neked gondolom az, hogy azt figyeled mások mivel ütik el. Itt sincs minden rendben
-
Dinsdale
tag
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Látod, tulajdonképpen pont ez a probléma, hogy el akarod dönteni mi a jó, mi a normális, mi az ildomos más ember számára, hogy ezzel minősítesz egyéneket. Pont ezt csinálták a szervezett vallások is az emberekkel, megbilincselték őket és bűntudatot keltettek bennük.
-
alcsa
senior tag
Engem egy picit zavart, ahogy az ember szaggatottan beszelt.
-
hbarnabas01
tag
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
Nem csak MKBHD, hanem Unbox Therapy is, ezért is akadtam fent a címen. Több hete kiváló videók vannak róla...
-
Mr.Csizmás
titán
akinek fáj a 2,88k $ ár (ami a célcsoport pénzügyi szintjénél nem is vészes), az megveheti Gursky rétet és folyópartot ábrázoló fotóját, legutóbb 4,3M $-ért kelt el
[link]
-
Zoja™
őstag
Ha már cirka 800k, meg 1000 darabos limitált kiadás, akkor kicsit jobban megerőltethették volna magukat.
Ha már a telefont csak átfújták, legalább a kiegészítőkre fektethettek volna nagyobb hangsúlyt.
Nagy cucc lett volna, ha mondjuk a vezetéknélküli töltőt ilyenre csinálják még?
Az árképzés mellé némi kreativitást is tehettek volna...
-
parkasz
senior tag
Mit mondjak gyönyörű.
Jó hogy nem adják ki az invisible woman edisünt 500 ezerért, ami egy tök üres doboz lehetne készülék nélkül. -
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #50 üzenetére
Az egy dolog,az nem ugyanaz. Nem tudom mennyire vesznek komolyan ha képregény mintás telefonnal mész el megbeszélésre.
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomboy0013 #50 üzenetére
Miert, 40-50 evesen csak rejtvenyt es borsot lehet fejteni?
En mar tizenevesen is elveztem azt csinalni, amit az idosebb korosztaly. Es szeretnem idosebb koromban is elvezni azt, amit mar tinedzser koromban elveztem... -
Kékes525
félisten
válasz
tomboy0013 #50 üzenetére
Már a 60-asok is.
-
mizoli
addikt
Nem az én stílusom. Nagyon nem.
-
Tibee86
nagyúr
Gyönyörű...főleg ennyiért. Mindig azt gondolnám, hogy nincs már lejjebb, de a Samsung évről évre bebizonyítja, hogy van.
no more: Kezeltesd magad, ez már kicsit beteges amit csinálsz.
-
-
-
xmaas
őstag
Az a maszk a hatlapon uber gagyin nez ki semmi szukseg ra , ennyi penzert ha mar ennyire "limitalt" meg csinalhattak volna hogy egy 2-300 dollaros "premium" minosegi gyartotol szarmazo fulhallgatot raknak a dobozba es nem a szokasos minosegu gyari szutykot pakoljak mar melle de ha igyis veszik az emberek miert ne
-
Na ez az amiért rohanok személyi kölcsönt felvenni hogy ilyenen legyen. Aztán lecsorgom a "nyockerbe" és megvillantom mim van. Ja, mégsem. Ehhez ujja kene születnem hogy ilyet vegyek.
-
guriga1234
addikt
"Szal egy komoly ember nem lehet rajongó?" - dehogynem! De egy komoly ember elteszi, mint egy ereklyét, és nem fogja napi használatba fogni, legfeljebb otthon, egyedül (maximum hasonszőrűek között mutatja meg).
Komoly ember alatt komoly beosztású/egzisztenciájú/stb. embert értettem.
"...pár ember szerint) mások kiröhögnék?" - bizony, kiröhögnék. Ha nem is szemből, de a háta mögött biztosan. És nem pár ember, hanem a nagy többség.
"én inkább az ilyen sekélyes véleményeken röhögök" - tapsikolhatsz is hozzá.
"Remélem, sosem leszek olyan """komoly""", mint te" - ebben akár biztos is lehetsz. Ahhoz ugyanis újra kéne születned. -
Gabeszkutya
tag
800 ezer forint? Valaki megvásárolja anyiért?
-
Kasya
nagyúr
Ilyen aron akkor inkabb mar a platinum gold kiadast kernem....
(#35) Sn00k: ha 5.1-el adjak ki, akkor igen, mondhatjuk
szerk:
A Sammobile altal kibontott telefont mennyivel adjak olcsobban, hogy mar nem uj? -
Ennek, mar jobb a memoria kezelese?
-
Silentfrog
veterán
Ha valaki kiad ennyi pénzt egy ilyenért akkor már tényleg nem nagy költség egy matt fekete festék amivel szépen le lehet fújni.
-
spawn21
veterán
válasz
fornettisuti #30 üzenetére
Lehet vagy 13 éves. Nekik ez az egyediség.
-
dzsi23
addikt
válasz
guriga1234 #28 üzenetére
Szal egy komoly ember nem lehet rajongó?
Akinek tetszik, és van rá felesleges pénze, az ne vegye meg, mert szerinted (meg még pár ember szerint) mások kiröhögnék? Ugyan... én inkább az ilyen sekélyes véleményeken röhögök.
Remélem, sosem leszek olyan """komoly""", mint te!
-
spawn21
veterán
Ez valami undorító. Gagyi erőltett hulladék.
Mi indolkja az árat? A piros szín? Vagy a launcher téma? Esetleg a piros töltő? Az alma is csinál vérlázító dolgokat, de a samu is jó úton halad
-
Nigér
őstag
Engem meg az hogy nincs belőle Bob és Bobek limitált szériás verza...
-
guriga1234
addikt
Ilyen, és hasonló telefont csak gyereknek vesznek, vagy olyan fanatikus rajongó veszi, aki odavan a kedvenc film/képregény figurájáért. Ez egy rétegigény, komoly ember nem vesz ilyet, mert kiröhögik.
-
hemaka
nagyúr
Egyedi design és adnak hozzá: gyári fehér színű töltőfejet, adatkábelt és fülhallgatót, bravó paraszt.
-
Dr. Akula
félisten
Fantörpikus... Nem tudtam mi hiányzott eddig.
-
Borzalmasan bazári.
-
Urmy
tag
Állatul néz ki , különben meg van akinek ez aprópénz amolyan konfetti.. Sőt mivel limitált kiadás ki tudja mennyit fog érni 1x. Nem értem miért kell fikázni, igényes szép darab, mondjuk én ezt a vasembert sem igen tudom ki de aki rajongó annak biztos nagy öröm hogy ilyen telója lehet.
Persze sima s6-t is meg lehet festeni hamar -
csoki46
senior tag
Amit a vezeték nélküli töltő mintáz az nem mesterséges szív, hanem csak egy elektormágnes.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
ja, MKBHD csak 3 hete készített róla egy "korrekt videót", és már ki is sorsolta a telefont.
-
Kékes525
félisten
800 ezer forint? Nekem ilyen olcsón nem kell telefon!
Azonban jó reklám a Samsungnak, beszélnek róla.
-
Giovan!
addikt
Indiában lesz ennek nagy piaca
-
WOT-H-A-C
veterán
Ennyiért best buy!!
-
Xaels
félisten
Saját véleményem az erről, hogy az ötlet jó, be is jönne a dolog, de ebben a formájában inkább vicc számomra. Ezért a pénzért igazán jobban megerőltethették volna magukat a designerek. Ilyet fújok bárkinek a hátlapjára csak kell egy sima minta meg egy flakon aranyszínű spray...
-
telemundo
tag
Már furcsa volt hogy ma még nincs Samsung-hír
-
Beri78
őstag
OMG!
Az ára nagyon "jó"!
De amúgy szerintem nem lett rossz. A gyerek simán tudna vagizni vele a suliban.... -
dzsi23
addikt
válasz
fornettisuti #5 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: [link]!
(#8) kakuk.tamas:
Nem merném kivenni a dobozból. -
hito
nagyúr
amit jelenleg 2888 amerikai dollárért, azaz mintegy 800 ezer forintért lehet megvásárolni
Szánalmas b@rmok
Beteg egy világ ez.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Minden pénzt megér. 😂
-
kakuk.tamas
addikt
Csodálom, hogy a nyolcszázezres áron még senki sr akadt ki.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Ízlésen kár vitatkozni.
Hidd el, hogy pillanatok alatt el fog kelni a gyűjtők körében ez a pár példány.(#8) kakuk.tamas Tuti, hogy a nagy többsége a telóknak kollekcióban fog csücsülni a többi marveles kiadással.
-
norbiamen
csendes tag
válasz
talán mert van benne egy kis egyediség, fiatalság és merészség? Ha te ezt így hívod, akkor nem szeretnék te lenni..
-
SonyNex7
senior tag
Hát ez nem semmi,3 pàlcàs gagyi.
Nem gyengén kinevettetné magát az aki megvenné. -
-
Halkow.
senior tag
Nem rossz, nagy kár hogy a kép nem az üveg lap hátlapján van
. Személyes kedvencem a hulk edition, azt büszkén mutogatnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest