- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valóban, elnézést, ennek a hírnek a topikjába akartam írni.
-
törölt tag
Ez már a többedik hír ugyanarról a pletykáról. Kezd fárasztó lenni, hogy felnéz az ember és az ilyen semmitmondó írások vonják el a figyelmet, illetve az időt is, ha valaki olyan hülye mint én, és el is olvassa némelyiket.
Nincs ez így jól.
-
xmaas
őstag
Vicces latni hogy sokan el se olvassak a cikket hogy mire is volt kifejlesztve a keszulek illetve milyen cellal es mi a lenyege csak kopkodik a samut mintha az bantotta volna oket kicsi korukban hozzanyult a nanajukhoz
.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Takumaru6969 #9 üzenetére
Az se rossz.
-
Fejvadi
nagyúr
Ezeknél most volt áprils 1.
-
törölt tag
válasz
Takumaru6969 #3 üzenetére
Hát még, hogy kiröhögik a usereket, amikor ilyen hülyeségeket irkálnak. Samsung utálók tipikus esete. El se olvassa a cikket, csak lát egy képet és habzik a szája.
-
moleculez
veterán
Ez nem feloldáshoz kell, hanem ügyfél azonosításhoz, ahhoz meg előnyösebb hátul. Eléggé sci-fi, nem épp Indiában vártam ilyet, de okos. Szerintem azért bőven elég lenne egy NFC kártya az adatokkal, plusz PIN, vagy hasonló. De ez sem rossz.
-
haxiboy
veterán
válasz
Takumaru6969 #3 üzenetére
Annyira nem tartom hülyeségnek, de nem az USER biztonságát szolgálja, inkább amolyan ügyfélazonosításra tudom elképzelni.
-
mg1992mg
őstag
Őhm ja, igen, értelmes dolog volt a hátlapra rakni, hadd kelljen forgatni a tabletet minden feloldásnál, ha neadjisten be van kapcsolva a funkció.
Ártól eltekintve rém egyszerű, és unalmas dizájn (szokásos Samsung, ez most csak a saját véleményem), ótvar hardver, kevés tárhely, és nevetséges képernyő felbontás. A kávákról ne is beszéljünk... Az anyaghasználat meg az a jó prémium recsegős műanyag lesz majd.
Ezt még az írisz felismerő sem menti meg.
-
Takumaru6969
tag
Szerényke véleményem szerint ez a készülék nagyon-nagyon-de naaaaagyon gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest