- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
Egyetlen dolog tetszik ebben a telefonban, hogy elől vannak a hangszórói. Nagyon nem szeretem, hogy a mostani telefonok döntő többségében hátul van/vannak elhelyezve. Gyakorlatilag nem tudok olyan dolgot mondani, ami praktikussá tenné, csak az árnyoldalait láttam, tapasztaltam eddig.
Mondjuk kíváncsi vagyok arra is, hogy nálunk mennyire hamar fog megérkezni rá a frissítés, ugyanis, mint számomra már világosság vált, a kevésbé elterjedt készülékeknél a Samsung a régióknál szeret trükközni a szoftverfrissítéssel.
-
zdanee
őstag
volt, aki ezt megvette? Még sosem láttam senkinél ilyet...
-
-
stvnppp
senior tag
Tisztelt Hölgyem/Uram!
- "Elavultnak hitt telefonjaink" a Samsung korábbi kommunikációja szerint elavult, melyet mi felhasználók elutasítunk, ugyanis több nem hivatalos gyártói támogatásból származó, köznapi nyelven "főzött"-nek nevezett ROM elérhető a készülékre, (mind 4.0.4, mind 4.1.2, mind 4.2.2 verziószámú Android szoftver) és ezek működése megfelelő, sebessége megelőzi a gyári 2.3.6 verziószámú szoftvert. Valamint a jelen cikkben említett Galaxy Musictól is fejlettebb hardverspecifikációkkal rendelkezik. Mi, felhasználók ezen okokból nem értjük a gyártó hozzáállását a készülékeink támogatásához, ugyanis semmi sem indokolja a frissítésekben történő mellőzöttségét. Sem hardveres okok, sem pedig a készülék kiadásától eltelt időmúlás. A Samsung egyik újabb kommunikációja adatvesztés veszélyét jelöli meg okként, amely szintén nem helytálló érvelés.
- Nem igazán tudom mire vélni mondanivalójának "elismetebb tudás" fordulatát.Ezen pontok ellenére részben megfogadom tanácsát, elsősorban gondolva itt a sör / a bor / a pálinka nevezetű A betűs cikkek megnövekedett mértékű fogyasztását, és eltekintek a második pontban említett fordulat fejtegetésétől, melyre mindenki által elfogadható/elfogadandó állásfoglalást Magyarországon csak az MTA adhat.
Tisztelettel
a hozzászólás írója -
-
bagkri01
őstag
válasz
RepeatSector #3 üzenetére
A samsung galaxy s akkor miért nem kap jelly bean frissítést mikor az hardveresen erősebb
-
Hölgyeim és Uraim
Önöket buzdítom ,hogy keressék fel elismertebb tudással rendelkező ismerőseiket, és kérjék meg, a sör / a bor / a pálinka nevezetű A betűs dolgok segítségével, hogy minőségi ROM kerüljön az elavultnak hitt telefonjaikra.
Dőljenek hátra, és élvezzék a sebességet, mámorító lehet
-
stvnppp
senior tag
válasz
RepeatSector #3 üzenetére
Kiegészítés!!!
Hölgyeim és Uraim.
Most jönnek a samsung galaxy S és régebbi, valamint újabb társai mér' nem kapnak legalább ICS/JB frissítést jellegű, hozzászólások!Megértésüket köszönjük !
-
RepeatSector
senior tag
Hölgyeim és Uraim.
Most jönnek a samsung galaxy S és régebbi társai mér' nem kapnak frissítést jellegű, hozzászólások!Megértésüket köszönjük !
-
Hát ez a telefon akkor se volt nagy durranás... az ára meg.. nem slágercucc
-
darvinya
titán
Sony Walkman koreai kivitelben.
Bár a Sony még mindig jobb HW-es mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest